• Stránka 1 z 1
Divna Veta jb
Hral jsem na jb2 jako každý normalni den a tu vnahle sem se odpojil a pak sem se prypojil a napsalo to Fake Player Spamming or protocot violtion .....nevim co to je.... A Uz muzu jen na 5 jb
to ma všude nikde jsme nespamoval co to je zavetu
...

...
MC EventMaster
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
-
iMilan - Minecraft admin
Divna Veta jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Divna Veta jb
Keby si vedel správne odpisovať a dobre vedel angličtinu tak by si aj vedel čo to je. 
v preklade to je "Falošný spamovací hráč alebo porušenie protokolu".
-Skús si preinštalovať csko ... na webe ako som pozeral je dosť veľa takýchto problémov , ja ti možno nepomôžem lebo mám steam.

v preklade to je "Falošný spamovací hráč alebo porušenie protokolu".
-Skús si preinštalovať csko ... na webe ako som pozeral je dosť veľa takýchto problémov , ja ti možno nepomôžem lebo mám steam.
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Ešte chcem dodať ,že to môže a nemusí byť chyba zo strany servera.
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
1. Nepíš hneď po tom, čo sa ti niečo po*ere
2. Zlá sekcia
3. Vyčkaj
2. Zlá sekcia
3. Vyčkaj
-
Hoover - Spamer
Predpokladam že ti spadol net, avšak client ostal pripojený na servery a Ty to pojiš hneď druhý krát čo vlastne ťa nepusti daná ochrana. Je to len môj predpoklad ako bolo povedane skus chvilu počkať, doporučujem zakupiť Steam, čo by problem mohlo vyriešiť, pripadne skus preinstalovat CS v lepsiom pripade ak mas low net tak vyriesit tento problem, ostatne su sekundarne...
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1