Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Současná situace BB1

Příspěvekod Fairman20 » 03 kvě 2014, 15:13

Ok, hádám že tento topic zase smažete jak můj PRAVDIVÝ KOMENT v jiném topicu.. Nevadí, alespoň se pokusím..

Napsal sem koment asi takhle: Basebuilder 1 má 49 adminů, ale chodí tam jen 2.. Měli byste povyhazovat inactive adminy a nabrat nějaké nové.. A vy mi editnete topic a dáte tam nějakou hovadinu: Vím, že se tu nemám vyjadřovat. Omlouvám se. Zkoušel jsem Vaši znalost pravidel. Už se to nestane.

Děláte si ze mě srandu nebo ne ? :DDD Jaká pochybnost pravidel ? Je tam něco sprostě nebo něco proti pravidlům ? Pokud vím sme ve svobodné zemi a svůj názor si můžu vyjadřovat i zde na vašem "nej" portálu. Znovu upozorňuji že tam nebyla ani jedna nadávka, ale byla tam napsaná PRAVDA. Takže bych poprosil nick admina kterej mi to editnul a já si s ním už na TSku promluvím jestli je normální...

To že má BB 1 49 adminů a chodí tam jen Spyro a Houston je uplná PRAVDA a měli byste s tím něco dělat.. Server admin BB 1 nemá asi vůbec pojem o tom co se mu na serveru děje a jaká je tam situace.

Dále nechápu LOGICE vás, adminů. Popíšeme si to na názorném příkladu. Tady: new/#viewtopic.php?f=29&t=48687

Hráč dá stížnost na admina který ho grabl z JEHO AIRU a zabil ho. Nenechá admina ani vyjádřit a nějakej profesionální admin který temu rozumí napíše že je to stížnost bez důkazů, lock.

To si jako hráč má natáčet celů hru co hraje ? Co třeba nechat vyjádřit admina ? To tebe pane mastře Spettro třeba nenapadlo ? Používejte občas mozek a né jenom tlačítko LOCK.

Doufám že si to přečte někdo kdo mi sem dokáže dat nějakou rozumnou odpověd a né to vaše slavné LOCK :D:D:D
Fairman20
Amatér
Amatér

Současná situace BB1

od Rumcajz » 03 kvě 2014, 15:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Současná situace BB1

Příspěvekod Quick » 03 kvě 2014, 15:37

Takže už jenom co čtu první řádky tvého topicu, tak tu píšeš hlouposti. Otevři si adminy serveru BB1 a poté si otevři adminy například na Zombie Blood 1 a uvídíš že tam jsou ti samý admini všude. 49 adminů není jen na BB1 jsou to admini, kteří jsou na celou sekci BB/ZM. Snažíme se nabírat schopné adminy, ale ne každý kdo si požádá o práva má splněné podmínky. Jeden z 20 hráčů (to možná i přehánim) co si požádá o práva projde pohovorem a stane se adminem.
K tomu že píšete stížnosti na adminy bez důkazů je vaše chyba, máte jasně stanovený vzor a pokud ho neumíte dodržet bohužel vaše topicy budou lockovány do té doby než se to naučíte.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
Quick
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Fairman20 » 03 kvě 2014, 15:41

A ty si prosimtě přečti co sem psal já.. Hráč si má točit celou hru nebo co ?

Jo a btw to nemění nic na tom že na BB1 hrají 2 admini..
Fairman20
Amatér
Amatér

Příspěvekod StopFake » 03 kvě 2014, 15:50

Fairman20 píše:A ty si prosimtě přečti co sem psal já.. Hráč si má točit celou hru nebo co ?

Jo a btw to nemění nic na tom že na BB1 hrají 2 admini..

Spyro,houston,strengi,malkin,eddie,meteoraz,popcron,jacob týchto adminov som tam ja videl neviem jak ty :).

ps: to sú len mená,ktoré som nezabudol
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod Quick » 03 kvě 2014, 16:10

Pokud chceš od admina vysvětlení proč ti dal ban nebo slay/kick můžeš mu napsat zde na fórum, pokud nemáš potřebné důkazy ke stížnosti jsou to jenom pouhé dohady.
A admini nejsou roboti aby tu sedeli 24/7. Mají povinnou aktivitu, kterou musí nahrát to že ty jich tam víc nevidíš neznamená že tam nechodí.
btw: máme 18 serverů a 49 adminů, každý admin má svůj prioritní server, který si vybral.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
Quick
Profesionál
Profesionál

Zpět na Zombie Servery