• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Voice na servery
Dobrý večer mám menší problém stým že mi nejde na servery voice v menu funguje perfektne tak isto aj na New Game ale ako náhle sa pripojím na server tak nefunguje.
Som steam hráč a kedže mam drevený PC tak mám zašrktnuté v Options>Video>Low Quality keď to vypnem tak všetko funguje normálne a voice mi ide aj na srvry ale mám kvôli tomu lagy.
Zaujímalo by ma či by sa nenašla iná možnosť ako to s voicom v hre napraviť.
Som steam hráč a kedže mam drevený PC tak mám zašrktnuté v Options>Video>Low Quality keď to vypnem tak všetko funguje normálne a voice mi ide aj na srvry ale mám kvôli tomu lagy.
Zaujímalo by ma či by sa nenašla iná možnosť ako to s voicom v hre napraviť.

-
OhMyGod - Amatér
Voice na servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Voice na servery
Ve Windows si nastav svůj mikrofon jako výchozí. 

-
Nadaap - Kazatelův učeň
Stále ti to nejde? NEbo pomohlo to co psal Nadaap?
-
Ovie - Profesionál
kukni sa do options->keyboard a tam sa kukni na ake tlacitko mas nastaveni voice a ked ho stlacis stale to nejde? tak si skus dat na ine tlacitko
-
lukaskura - Drbna
Nadaap píše:Ve Windows si nastav svůj mikrofon jako výchozí.
Nastavené, stále nič. Myslím si že problém bude skôr v Steame ako v mikrofóne pretože na NS funguje perfektne.
lukaskura píše:kukni sa do options->keyboard a tam sa kukni na ake tlacitko mas nastaveni voice a ked ho stlacis stale to nejde? tak si skus dat na ine tlacitko
Skúsil som to zmeniť a stále ma neni počuť ani v teste na voice ani keď sa pýtam či ma je počuť.
Dúfam že si si nemyslel že neviem podržať voice v hre.

-
OhMyGod - Amatér
Tak se koukni do steamu, Nastavení =>Hlas a zda tam máš vybraný svůj mikrofón.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
Nadaap píše:Tak se koukni do steamu, Nastavení =>Hlas a zda tam máš vybraný svůj mikrofón.
Je tam nastavený a taktiež funguje, skúšal som "Test Microphone" a ide v poriadku

-
OhMyGod - Amatér
Toto si pametám, robilo to aj mne. Ja som stahiol nejaký fix, ktorý mi akurat tak pokazil csko. Potom som tuším reinštaloval steam aj cs (lebo mi ho pokazilo), ak ti nič nepomôže tak to skus. So steamom je viac problémov ako s NS to je fakt.
-
Kontrafakt - Amatér
no to som nemislel
chod do mikrofonu (dole na pravo je to take sluchatko nato klikni PRAVIM da daj recording devices (nahravacie zariadenie) tam najdes mikrofon nanho klikni 2x a hore mas take okienka daj levels a tam si daj na kokkatku to chces a to dole tak isto daj pouzit a ok

-
lukaskura - Drbna
Kontrafakt píše:Toto si pametám, robilo to aj mne. Ja som stahiol nejaký fix, ktorý mi akurat tak pokazil csko. Potom som tuším reinštaloval steam aj cs (lebo mi ho pokazilo), ak ti nič nepomôže tak to skus. So steamom je viac problémov ako s NS to je fakt.
Reinštalovať STEAM určite nebudem.Napísal som že je to "menší problém", tzv. ak sa nenájde varianta ako to opraviť tak to nechám tak. Kedže nehrajem JB mikrofón umňa nehraje až tak dôležitú rolu.
lukaskura píše:no to som nemislelchod do mikrofonu (dole na pravo je to take sluchatko nato klikni PRAVIM da daj recording devices (nahravacie zariadenie) tam najdes mikrofon nanho klikni 2x a hore mas take okienka daj levels a tam si daj na kokkatku to chces a to dole tak isto daj pouzit a ok
Kde do mikrofonu?

-
OhMyGod - Amatér
Pokial mu to na NS ide tak nieje problém v nastaveniach záznamu. Nájdi si fix na googli. Napíš tam cs 1.6 steam voice fix.
-
Kontrafakt - Amatér
sory nevim jak to mas ty :/
-
lukaskura - Drbna
Nadaap píše:Zkus tento fix, jak píše Kontrafakt
http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4- ... &_fid=17xk
Ďakujem za rady, sťahujem, o 14min sa ozvem....

-
OhMyGod - Amatér
OhMyGod píše:Nadaap píše:Zkus tento fix, jak píše Kontrafakt
http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4- ... &_fid=17xk
Ďakujem za rady, sťahujem, o 14min sa ozvem....
Stiahol som, nahradil som cstrike [Cstrike-om] a stále nič, myslím si že tento problém nemá riešenie..

-
OhMyGod - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2