• Stránka 1 z 1
Herní Myš - kde je problém :/
Ahojte 
Když hraju CS 1.6 tak mi za kolo tak 2x.jakoby lagne myš:) V jiných hrách mi to neblbne. mám myš tak za cca 500
Díky za rady Kdyžtak napište komu to taky lagne..

Když hraju CS 1.6 tak mi za kolo tak 2x.jakoby lagne myš:) V jiných hrách mi to neblbne. mám myš tak za cca 500
Díky za rady Kdyžtak napište komu to taky lagne..
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Herní Myš - kde je problém :/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Herní Myš - kde je problém :/
Ahoj,
Použij CCleaner, promazej si nesmysly, povypínej zbytečné procesy.. Potom dej vědět, popřípadě vyhledej cs supporty na Ts3 serveru. jirkas
Použij CCleaner, promazej si nesmysly, povypínej zbytečné procesy.. Potom dej vědět, popřípadě vyhledej cs supporty na Ts3 serveru. jirkas
With us you will be the best !
EX
Cs all Jump
EX

-
popokapetl - Pokročilý
Re: Herní Myš - kde je problém :/
Ja by som ti poradil toto : Zájdeme do Library/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Properties/General/Set Launch Options
(cz:Knihovňa/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Vlastnosti/Obecné/Nastaviť možnosti spustenia)
vybehne nám okienko a do neho napíšeme:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect GL
(cz:Knihovňa/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Vlastnosti/Obecné/Nastaviť možnosti spustenia)
vybehne nám okienko a do neho napíšeme:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect GL

-
CSTitan - Zkušený
• Stránka 1 z 1