• Stránka 1 z 1
Kostík / Čachez
Machec, co je to za důvod? Movnete mě do roomky a dáš mi ban za nadávky, aha (y)
Logika machece, lezení do prdelek a hraní si na velkého chlapce co hodně dokázal
<17:05:19> You were banned for 21 days from the server by "M4ch3C ㋛" (Nadavky
.)
Screen kde nadávám, prosím
))
Logika machece, lezení do prdelek a hraní si na velkého chlapce co hodně dokázal
<17:05:19> You were banned for 21 days from the server by "M4ch3C ㋛" (Nadavky

Screen kde nadávám, prosím

-
kosta81 - Zkušený
Kostík / Čachez
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kostík / Čachez
Dle vyjádření zúčastněných je ban oprávněný. Pokud pošleš Machecovi do PMky omluvu, bude ti ban zkrácen o týden.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Nestačí mi že se tam domluvili, ale chci screen, té nadávky, jinak to nemá smysl -.-
Who promiň, ale Maches je pěkný *************************, všem řekl " ten kid kostik dal unban všichni se tam podívejte " a do minuty 50 zobrazení.. Takže je asi jasné, že jim řekl ať "vypovídají" proti mě...
Takže Screen nebo je jasné, že mi dal ban neprávem..
Who promiň, ale Maches je pěkný *************************, všem řekl " ten kid kostik dal unban všichni se tam podívejte " a do minuty 50 zobrazení.. Takže je asi jasné, že jim řekl ať "vypovídají" proti mě...
Takže Screen nebo je jasné, že mi dal ban neprávem..
-
kosta81 - Zkušený
Okey už mě nebavíš. Chováš se jak absolutní no brain. Tolik kolik jsem ti dal banů jsem nedal ještě nikomu. Podle toho taky seděla délka
.
Co se stalo : Měli jsme admin schůzi a ty jsi nám chodil do roomky. Dostal jsi kick a začal jsi psát *-: Инг.М4глб0роvi toto "<17:04:44> "'Kostík ㋛'": ty píčo co mě kickuješ!
<17:04:47> "'Kostík ㋛'": :!!!!!!!!!!!!!!"
Dal bych ti kratší ban, ale na upozornění nereaguješ a banů jsi dostal taky docela dost
.
Na toto jsi přišel jak? :O Na to, že si žádáš o UB jsem byl upozorněn vůbec jsem tě neřešil
.

Co se stalo : Měli jsme admin schůzi a ty jsi nám chodil do roomky. Dostal jsi kick a začal jsi psát *-: Инг.М4глб0роvi toto "<17:04:44> "'Kostík ㋛'": ty píčo co mě kickuješ!
<17:04:47> "'Kostík ㋛'": :!!!!!!!!!!!!!!"
Dal bych ti kratší ban, ale na upozornění nereaguješ a banů jsi dostal taky docela dost

kosta81 píše:Who promiň, ale Maches je pěkný *************************, všem řekl " ten kid kostik dal unban všichni se tam podívejte " a do minuty 50 zobrazení.. Takže je asi jasné, že jim řekl ať "vypovídají" proti mě...
Na toto jsi přišel jak? :O Na to, že si žádáš o UB jsem byl upozorněn vůbec jsem tě neřešil

-
M4ch3C - Kazatelův učeň
Quote ti jaksi nefunguje (y)
-
kosta81 - Zkušený
Heh.. Machec hento dôkaz není to že skopíruješ čo písal možem aj ja ti skopírovať tvoje meno,čas a napísať nejaké nadávky... daj screnn a nie nejaký skopírovaný chat.
PS: Nezabudni mi to editnut na krasnú vetou. Zachováš sa jak "správny" človek
.
PS: Nezabudni mi to editnut na krasnú vetou. Zachováš sa jak "správny" človek

-
tomas576 - Amatér
Nemám SS, ale nemám důvod si vymýšlet
. Kostík zase poprosil nějakého kamaráda aby se ho tu zastal tak tu zase někdo píše
.
Myslíš, že když se člověk vyjadřuje na webu takto ->

Myslíš, že když se člověk vyjadřuje na webu takto ->
tak mám důvod si na něj vymýšlet?kosta81 píše:nic nechci, machec je piča co všem leze do prdelí
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
Nejsem jak ty,
DDDDD Neprosím kamarády -.-

-
kosta81 - Zkušený
btw. myslel jsem to ze srandy. A proč tam neskopíruješ i toho smajlíka za tím?
)
Kdyby marlboro chtěl, dá mi ban sám, a neprosí se tebe,

Kdyby marlboro chtěl, dá mi ban sám, a neprosí se tebe,
-
kosta81 - Zkušený
Má první zpráva v topicu pořád platí. Dále již nemá smysl debatovat.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Kosťo sorry, ale myslím si, že by jsi si s prominutím měl někdy do huby raději nasr*t, než plácneš nějakou pič*vinu a vytvoříš tuto žádost o UB o které moc dobře víš, že je oprávněná a jen se snažíš Macheca shodit a dokázat si, že můžeš být lepší než on...i kdyby sis to dokázal, všichni moc dobře víme, odkud vítr fouká...nelžeme si 

-
PajaS - Drbna
Asi se sjednotíme na tom, že já bych machece nikdy neshodil.. -.-w
-
kosta81 - Zkušený
Pokud se nemýlím, tak každý ban musí být řádně zadokumentován a popřípadě ta dokumentace se má uschovat, pro ty to případy. Všichni se oháníte tím, že když admin nedodá důkaz, tak bude potrestán, takže teda u vyšších to neplatí nebo co?
Takovouhle konverzaci by dokázal napsat i 10 letý chlapec a k tomu, že píšeš, že nemáš co ztratit, znamená, že máš nějakou imunitu vůči trestům na rozdíl od ostatních, nebo co? Za ty 4 roky co tu jsem se tohle pravidlo nikdy nezměnilo a platilo úplně pro všechny (až na Garlina), že pokud banujcí nemá důkaz o dotyčného vinně je ban automaticky pokládaný za neplatný tudíž bezdůvodný a je to chyba ze strany admina, za kterou by měl v každém ohledně zaplatit bez ohledu na je ho post. Ano, souhlasím s tím, že Kostík se vždycky nechová nejlépe, ale pokud nemáš screen o jeho vinně, tak jsi si to mohl vymyslet už jen z důvod, že vy dva jste se nikdy v lásce neměli. Toť vše a pokud všechno chcete řešit stylem "Nemám se tady co vyjadřovat", tak si myslím, že to co tady píšete za hlouposti, by jste si taky mohli rovnou smazat navzájem
Takovouhle konverzaci by dokázal napsat i 10 letý chlapec a k tomu, že píšeš, že nemáš co ztratit, znamená, že máš nějakou imunitu vůči trestům na rozdíl od ostatních, nebo co? Za ty 4 roky co tu jsem se tohle pravidlo nikdy nezměnilo a platilo úplně pro všechny (až na Garlina), že pokud banujcí nemá důkaz o dotyčného vinně je ban automaticky pokládaný za neplatný tudíž bezdůvodný a je to chyba ze strany admina, za kterou by měl v každém ohledně zaplatit bez ohledu na je ho post. Ano, souhlasím s tím, že Kostík se vždycky nechová nejlépe, ale pokud nemáš screen o jeho vinně, tak jsi si to mohl vymyslet už jen z důvod, že vy dva jste se nikdy v lásce neměli. Toť vše a pokud všechno chcete řešit stylem "Nemám se tady co vyjadřovat", tak si myslím, že to co tady píšete za hlouposti, by jste si taky mohli rovnou smazat navzájem

-
ElysiumGS - Mistr
Abych podpořil Machece.... Schůze všech MC Adminů opravdu byla v 17:00 v Neděli , a ano kostík tak otravoval (Machec me predbehl [JÁ bych jen nemohl dát 21 dní..])
Hlavní EventMaster
MC SUPPORT - Můžete psát.
CheatHunter - PvP 1 , Survival Games
Gamesites.cz Counter Strike : Global Offensive Bets & News - Facebook

MC SUPPORT - Můžete psát.
CheatHunter - PvP 1 , Survival Games
Gamesites.cz Counter Strike : Global Offensive Bets & News - Facebook

-
TheLokarda - Amatér
Ban ostava, mal si cas sa ospravedlnit za svoje spravanie.
unban sa zamieta.
unban sa zamieta.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku