• Stránka 1 z 1
SteamUpdate
Nazdárek
.
Mám problém ze steamem udělal jsem všechno podle tohoto článku http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... eni?page=2 u té staré verze , dal jsem složku Half-Life do složky common a spustil csko , ale když ho spustím zobrazí se mi tabulka s nápisem "Half-Life Filesystem_steam_error - SteamStartup(0xf,0x0012F960)failed with error 1 : The registry is in use by another process, timeout expired"..
Už nevím co bych měl dělat tak se obracím na vaše forum .. Doufám že najdu odpověd u vás
..
Přeji pěkný den
...

Mám problém ze steamem udělal jsem všechno podle tohoto článku http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... eni?page=2 u té staré verze , dal jsem složku Half-Life do složky common a spustil csko , ale když ho spustím zobrazí se mi tabulka s nápisem "Half-Life Filesystem_steam_error - SteamStartup(0xf,0x0012F960)failed with error 1 : The registry is in use by another process, timeout expired"..
Už nevím co bych měl dělat tak se obracím na vaše forum .. Doufám že najdu odpověd u vás

Přeji pěkný den

-
StariX - Amatér
SteamUpdate
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SteamUpdate
Ahoj dostal si Half-Life.rar v tom rary bola zložka Counter-Strike tu premenuješ na Half-Life a dáš tlifuo namiesto toho starého Half-Lifu a máš to :]
By: Meno
By: Meno
-
Meno - Kolemjdoucí
To jsem udělal , pořád stejná chyba.. Vážně to nejde... 

-
StariX - Amatér
Zdravim
Zkus udělat ověření integrity mezipaměti hry
Je divné že ti to nejde i potom, co si udělal podle návodu.
Tady máš, jak to udělat:
Zapni steam a dej knihovna - klikni pravým tlačítkem myši na CS 1.6 - dej vlastnosti - místní soubory - ověřit integritu mezipaměti hry. Hodně lidem to pomohlo. Pokud ti to stále nepůjde, napiš.

Tady máš, jak to udělat:
Zapni steam a dej knihovna - klikni pravým tlačítkem myši na CS 1.6 - dej vlastnosti - místní soubory - ověřit integritu mezipaměti hry. Hodně lidem to pomohlo. Pokud ti to stále nepůjde, napiš.
ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
Hej už se mi to csko spustilo díky tomu a potom jsem tam udělal nastavení nastavil jsem ze softweru na opengl a hned mi to padlo a udělala se mi tabulka když jsem spustil csko a vní bylo napsáno "Failed to create SDL window" tak ted nevím jak zase na to..
Ale aspon se mi to už jednou spustilo .. 

-
StariX - Amatér
Už jsem přišel proč mi to nejde spustit je to tím že to mám nastavené na OpenGL ,ale nevím jak to udělat aby mi to šlo na tomto
..

-
StariX - Amatér
Pokud ti nejde OpenGL máš buď grafickou kartu starou jako metuzalém nebo nemáš nainstalovaný ovladače grafické karty.
-
PraBz
S Opengl jsem měl také problémy. Také mi to nešlo přepnout. Zkus jiné ovladače grafické karty. Mě to pomohlo.

-
stargate - Drbna
Ted nevím přesně co myslíte v tomhle se moc nevyznám ale na NS mi jde OpenGL a šlo mi to i na steamu tak nevím proč mi to nejde
.. A grafickou kartu mám uplně novou a ty ovladače nevím jak to myslíte .. Potřeboval bych nějaký návod .. Ale děkuju že se mi snažíte pomoct
..

-
StariX - Amatér
Kdo mi pomůže dostane ode mě STEAM učet (acc) s hrou CS:GO ,protože už mě jebe stoho že musím hrát na NS
vážně myslím to vážně... Kdo mi pomůže tak může počítat z new steam učtem ode mě
... Mám 3 steam učty takže mi nevadí že se jednoho zbavím ...
(PS : Myslím doopravdy vážně jestli vás podvedu tak mi můžete dát klidně ban na web) .. 
Doufám že vás to láká a někdo z ochoty pomůže ... Kdybyste mě chtěli kontaktovat soukromě tak mi napište na steam nebo skype ..
Steam : StariX (OFF)

Doufám že vás to láká a někdo z ochoty pomůže ... Kdybyste mě chtěli kontaktovat soukromě tak mi napište na steam nebo skype ..
Steam : StariX (OFF)
-
StariX - Amatér
Pokud si delal downgrade,tak si tam misto opengl zkus dat D3D,mělo by to jít.
Nebo zkus zajít na TS a mrknem se na to.
Nebo zkus zajít na TS a mrknem se na to.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Ale mě to nejde přepnout v tom nastavení na to D3D protože nevím jak se to dá přendat bez zapnutí..
Skusím tě najít na tom TS
..
Skusím tě najít na tom TS

-
StariX - Amatér
Nepomůže ještě někdo jiný prosím ? 

-
StariX - Amatér
Tak už jsem to vyřešil
... Všechno mi jde takže vám řeknu jak jsem to udělal možná se to bude někomu hodit
...
Pravym na Cs ve steamu kliknete a potom dejte Betaverze a tam zvolíte verze beta. Potom se vám cs updatne a všechno si nastavíte podle toho návodu jak je tady ... Takže už můžete lock
...

Pravym na Cs ve steamu kliknete a potom dejte Betaverze a tam zvolíte verze beta. Potom se vám cs updatne a všechno si nastavíte podle toho návodu jak je tady ... Takže už můžete lock

-
StariX - Amatér
• Stránka 1 z 1