• Stránka 1 z 1
Mobil - Samsung Galaxy S3 Mini nelze přehrát videa
Ahoj, potřeboval bych menší pomoc. Nedávno jsem mámě aktualizoval na jejím mobilu (Samsung Galaxy S3 Mini) základní aplikace jako je youtube, facebook, vyhledávání google apod. Všechno probíhalo v pohodě až do doby, než zamnou přišla že jsem ji s tím něco udělal .... nejdou ji tam přehrát videa na webu http://www.super.cz (omlouvám se, jestli dělám reklamu). Zkoušel jsem to ze svého mobilu (Samsung Galaxy Mini) a tam to jede normálně. Jde o to, že to video tam prostě zmizlo .... není tam ani náhledový obrázek .... prostě nic. Myslíte, že by to mohlo mít souvislost s těmi aktualizacemi ? Nemá někdo podobnou zkušenost a nebo nápad jak to vyřešit ? Předem díky za jakékoli rady.
-
INeedHelp - Kolemjdoucí
Mobil - Samsung Galaxy S3 Mini nelze přehrát videa
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mobil - Samsung Galaxy S3 Mini nelze přehrát videa
Zkus znova aktualizovat Android... Taky mi to nešlo, aktualizoval jsem si to znovu a vše šlape..
-
DICKSONIS - Pokročilý
tuším že tento web používá flash player a vetsina mobilu tento plugin jiz nepodporuje protoze se spíše přechází na HTML5 ktere je ohledne tohoho kompaktnejsi no zkus stahnou prohlizec dolphin a spustit to v nebo také můžeš zkusit nainstalovat čiste flash player přímo ze stránek adobe

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
stiahni si mx player
-
Maverickgm - Pokročilý
alebo nemá zlý adobe aj ten to robí niekedy nie?
-
tweety - Amatér
tweety píše:alebo nemá zlý adobe aj ten to robí niekedy nie?
mno mozno to bude tym, ze adobe od v11.1 flash player pre android nerobi...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
R4gn4r0K píše:tweety píše:alebo nemá zlý adobe aj ten to robí niekedy nie?
mno mozno to bude tym, ze adobe od v11.1 flash player pre android nerobi...
Prve co ma napadlo ale on pise ze ma ten isty mobil a na nom mu to ide. A tiez pochybujem ze by akykolvek Samsung S3 vysiel s androidom v tak nizkej verzii. Moj stary SE X10i (2009/2010) mal v sebe 2.1.
Riesenie: Daj mame svoj mobil alebo prestuduj cely google. Lebo nechapem ako ti mozu ist flash videa bez flash playera alebo prehliadaca so zabudovanym flash playerom (jeden som vlastnil).
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Wentilusi díky za radu ... máš nějaké zkušenosti jak aktualizovat android a popřípadě nezmiznou uložená telefonní čísla nebo applikace ?
MultiCrafere Díky, jestli se to nevyřeší tak ten nový flash player stáhnu.
Maverickgme díky za snahu pomoci, ale mx player stahovat nechci.
tweety Myslíš ? Jde o to, že to předtím jelo a ze dne na den ty videa prostě "zmizely". Na všech ostatních stránkách jdou .... přemýšlel jsem, jestli není chyba na tom webu ale jelikož na ostatních mobilech to jede tak chyba bude asi v mobilu.
Thony Nepsal jsem, že máme stejný mobil ... ten můj je "starší" a ten druhý (od mámy) je o 3 stupně vyšší. Můj starý mobil má android 2.3.6 a na ten "nový" se ještě podívám, každopádně díky za snahu pomoci.
MultiCrafere Díky, jestli se to nevyřeší tak ten nový flash player stáhnu.
Maverickgme díky za snahu pomoci, ale mx player stahovat nechci.
tweety Myslíš ? Jde o to, že to předtím jelo a ze dne na den ty videa prostě "zmizely". Na všech ostatních stránkách jdou .... přemýšlel jsem, jestli není chyba na tom webu ale jelikož na ostatních mobilech to jede tak chyba bude asi v mobilu.
Thony Nepsal jsem, že máme stejný mobil ... ten můj je "starší" a ten druhý (od mámy) je o 3 stupně vyšší. Můj starý mobil má android 2.3.6 a na ten "nový" se ještě podívám, každopádně díky za snahu pomoci.
-
INeedHelp - Kolemjdoucí
INeedHelp ked aktualizujes android tak si mozes vsetko v telefone zalohovat, lenze niektore aplikacie zo starsich android verzii nemusia fungovat na novsej verzii androidu a preto treba najst inu aplikaciu.
Pokial telefon nema oficialny update na novsiu verziu androidu tak je samotna aktualizacia trosku narocnejsia a potrebujes na to stiahnut urcite programy a mat navod krok za krokom aby si nespravil chybu.
Pokial telefon nema oficialny update na novsiu verziu androidu tak je samotna aktualizacia trosku narocnejsia a potrebujes na to stiahnut urcite programy a mat navod krok za krokom aby si nespravil chybu.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Druhý mobil má android 4.1.2 a s tou aktualizací ... je tam "políčko" aktualizovat zařízení .... co by se mělo stát, když to zmáčknu ? Smažou se mi data a začne se to aktualizovat a nebo bude další postup ?
-
INeedHelp - Kolemjdoucí
INeedHelp píše:Druhý mobil má android 4.1.2 a s tou aktualizací ... je tam "políčko" aktualizovat zařízení .... co by se mělo stát, když to zmáčknu ? Smažou se mi data a začne se to aktualizovat a nebo bude další postup ?
nezmaze sa ti nic
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
Nastal menší problém. Když dám aktualizovat software tak mi vyskočí okno kde mám vyplnit přihlašovací údaje k Samsung účtu. Ten nemám. Když dám pod tím " Nemáte účet ? - registrovat" tak mi hned vyskočí chyba Zpracování se nezdařilo ... můžu to mačkat kolikrát chci a stejně to vždy napíše to samé...
-
INeedHelp - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1