• Stránka 1 z 1
Re: Vše pryč
Deje se to vzdy, kdyz zapnes Cs nebo jen se ti to vytratilo.
CS CHeatHunter, přístup do Banlistu
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi
Máš otázku ?? Napiš mi

-
zZaru - Pokročilý
Děje se ti to pokaždé když zapnes CSko znova? Popřípadě dělal jsi něco s CS od té doby?
-
Ovie - Profesionál
Když se mu zmení SID , to neznamená , že sa mu zmení celé nastavenie cska. Čítajte pozorne čo napísal.
Možno sa mu SID mení z dôvodu dynamickej ip adresy , ale to by nemalo meniť nastavenie cska. Možno si sa napojil na nejaký server , ktorý ti to nastavil na default. Preto si daj configy iba na čítanie. Tak jednoducho si to nastav tak ako chceš.
Možno sa mu SID mení z dôvodu dynamickej ip adresy , ale to by nemalo meniť nastavenie cska. Možno si sa napojil na nejaký server , ktorý ti to nastavil na default. Preto si daj configy iba na čítanie. Tak jednoducho si to nastav tak ako chceš.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ahoj, díky za odpovědi.
Nepřipojil jsem se na žádný server jiný než GS.cz. Chodím jen na ten stejný.
I kdyby se mi config přepsal, SID to nezmění.
Stalo se mi to jen jednou. Určitě to bude mít nějaký vysvetlení. Teď tedy hraju pod novým SID, ale netuším čím to je.
Nepřipojil jsem se na žádný server jiný než GS.cz. Chodím jen na ten stejný.
I kdyby se mi config přepsal, SID to nezmění.
Stalo se mi to jen jednou. Určitě to bude mít nějaký vysvetlení. Teď tedy hraju pod novým SID, ale netuším čím to je.
-
GMMTorres - Kolemjdoucí
Hi,
možná to bude zní jako velký "bullshit" , ale nemáš náhodou CS naistalovaný na nějakým disku, který jsi oddělával a znova připojoval. ?
Jelikož kdyby jsi to měl takto, mohlo by se stát , že znovu-připojení mohlo změnit písmeno svazku.
Tudíž po připojení do CS , by ti to hodilo do default .....
možná to bude zní jako velký "bullshit" , ale nemáš náhodou CS naistalovaný na nějakým disku, který jsi oddělával a znova připojoval. ?
Jelikož kdyby jsi to měl takto, mohlo by se stát , že znovu-připojení mohlo změnit písmeno svazku.
Tudíž po připojení do CS , by ti to hodilo do default .....

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
A co jako chces ? Ved si to nastav a hraj nie ? Nenapisal si problem , len to ze to mas deafultne , z5 to pravdepidobne nedas. (Na mobile))
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ked ti to spravilo raz a uz ti to nerobi , tak neviem co riesis. Nieco si poklikal a ani nevies co 

-
Elwyn - Mistr Yoda
Este kolkokrat ti mam povedat , ze sid ti nezmeni nastavenie cska , ani nevies ci s ti zmenila , kedze si to tu nenapisal , ak mas stesm tak sa ti nenohla zmenit (iba bugnut , ale to sa na druhy den spravi), ja pisem o nastaveniach. Tak si to nastava hraj -_-
-
Elwyn - Mistr Yoda
Pardon za chyby , pisem z mobilu , dufam ze si to uz pochopil
-
Elwyn - Mistr Yoda
Nastav si v configu ,,Jen pro čtení,'' mej to tam vzdy, ocividne se jedna o bug SID, ktere ti zmenilo SID, melo by se to vratit, tzn. Ze i penize a rank. Co se tyce configu, tak bud sis ho vymazal a z toho se ti po zapnuti hry vytvoril cfg s defaultnim nastavenim. No ikdyz nevim, jestli se ti vubec vymazal, ci ses nepreklikl, ale pokud mas cfg s default. Nastavenim, tak nezbyva, nez si nastaveni hry znova nastavit.
Shrnuti :
Jedna se o bug SID, bud se ti vrati nebo ne, oboji je mozne.
Cfg sis bud vymazal, nebo nahradil, takze si znova nastav cfg. Pokud tam mas nejake VIP kody, tak si cfg zalohuj, pro pripad, ze bys delal reinstall cska.
Pripadne dotazy pis PMkou zde na webu, lock.
Shrnuti :
Jedna se o bug SID, bud se ti vrati nebo ne, oboji je mozne.
Cfg sis bud vymazal, nebo nahradil, takze si znova nastav cfg. Pokud tam mas nejake VIP kody, tak si cfg zalohuj, pro pripad, ze bys delal reinstall cska.
Pripadne dotazy pis PMkou zde na webu, lock.
CS CHeatHunter, přístup do Banlistu
Máš otázku ?? Napiš mi
Máš otázku ?? Napiš mi

-
zZaru - Pokročilý
• Stránka 1 z 1