• Stránka 1 z 1
Oklamanie
Dobrý deň
Jeden kaamoš zo steamu mi napísal že či nevimením jeho steam za môj a ešte plus že mi dá 3 evipká,viem že sa to nemôže ale ja som mu uveril a dal som mu moj steam aj on mi dal jeho steam ale teraz cez jeho steam sa mi nedá na žiaden GS server pripojiť vipisuje mi že:Kradnutie VIP trvalý ban.Prosím pomôže ti strašne sa ospravedlňujem
Jeden kaamoš zo steamu mi napísal že či nevimením jeho steam za môj a ešte plus že mi dá 3 evipká,viem že sa to nemôže ale ja som mu uveril a dal som mu moj steam aj on mi dal jeho steam ale teraz cez jeho steam sa mi nedá na žiaden GS server pripojiť vipisuje mi že:Kradnutie VIP trvalý ban.Prosím pomôže ti strašne sa ospravedlňujem

-
opicka38 - Kolemjdoucí
Re: Oklamanie
Určite si si to vymyslel
ak nie tak si fakt blbý s prepáčením.
Bohužial máš permanentný ban za kradnutie vip ak to teda vypisuje , tu máš možnosti:
1. Skus to tu podla vzoru new/#viewforum.php?f=28 (aj keď určite neuspeješ , ak si kradol vip)
2. new/#viewtopic.php?f=28&t=31149
3. new/#viewtopic.php?f=28&t=15
Maj sa pekne

Bohužial máš permanentný ban za kradnutie vip ak to teda vypisuje , tu máš možnosti:
1. Skus to tu podla vzoru new/#viewforum.php?f=28 (aj keď určite neuspeješ , ak si kradol vip)
2. new/#viewtopic.php?f=28&t=31149
3. new/#viewtopic.php?f=28&t=15
Maj sa pekne
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: Oklamanie
Zdravím,
Co se ti stalo, za to si můžeš sám, takže jedině zkus co psal Elwyn.
Lock.
Co se ti stalo, za to si můžeš sám, takže jedině zkus co psal Elwyn.
Lock.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1