• Stránka 1 z 1
VIP výhody 22 stroročia.
Ahojte GS.
Čo takto pridať medzi VIP výhody slabý aimbot, poprípade wallhack tak ako na niektorých vašich serveroch už VIP majú obmedyený speedhack? Samozrejme mohlo by to byť k len k extrawip, nech si za to hráč riadne zaplatí. Určite by o to mali záujem aktuálny VIP hráči, ale možno aj cheateri/lamy by si takto mohli lepšie zahrať a vy by ste viac zarobili.
Čo takto pridať medzi VIP výhody slabý aimbot, poprípade wallhack tak ako na niektorých vašich serveroch už VIP majú obmedyený speedhack? Samozrejme mohlo by to byť k len k extrawip, nech si za to hráč riadne zaplatí. Určite by o to mali záujem aktuálny VIP hráči, ale možno aj cheateri/lamy by si takto mohli lepšie zahrať a vy by ste viac zarobili.
-
mahdi - Kolemjdoucí
VIP výhody 22 stroročia.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP výhody 22 stroročia.
No, stačí že už hráči sami cheatují.. nic takového se sem určitě nedá. Max. na furienech si můžeš koupit item, nebo co toje, který ti ukáže enemy na radaru ..
Když tak to SH není, je to jen sprint/speed
Když tak to SH není, je to jen sprint/speed

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Ahoj, jednoznačne nie. Cheaty pridať do VIP výhod by bolo úplne od veci. 

Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Až moc veľká výhoda... a VIPko ti nikto nekáže kupovať
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Samozrejme celá téma bola myslená sarkasticky. Vip mám kúpený na jeden váš server, ale ľutujem, že som za niečo také dal peniaze, lebo keby som vedel, kam to s vip pôjde, tak to fakt nepodporím. Chápem, že potrebujete peniaze na chod, to potrebuje každý a beriem variantu kde VIP hráč sa dostane aj na plný server a odlíši sa os ostatných lepším skinom, ale tu by to malo končiť. Keď som videl zbrane zdarma vravím si ok, lamky sa potešia, ale už sa mi to prestávalo páčiť... A dnes VIP má zrazu 120 hp a speedhack (volajte si to akokoľvek chcete, ale pokiaľ sa 1 hráč pohybuje rýchlejšie ako druhý ja to považujem za cheat). CS asi kôli tomuto hrávať neprestanem, ale som zvedavý kam to až zájde. Už dnes veľa hráčov hejtuje VIP servery vo svojich nickoch, alebo spamujú anti-VIP slogany ako ja. Pred pár rokmi, keď sa na CS začali šíriť cheaty bál som sa, že to zabije túto skvelú hru, ale dnes si myslím, že VIP je horšie ako cheaty.
-
mahdi - Kolemjdoucí
Ďakujeme za návrh, určite to pri najbližších updateoch prekonzultujeme. 
zamykám.

zamykám.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1