• Stránka 1 z 1
Ruský server po zapnutí CS
Ahoj, mám takový problém, že když si zapnu CSko přes Steam, automaticky mě to začne napojovat na nějaký ruský server. Reinstaloval jsem si CSko, ale nepomohlo to. Akorát mě to teď ještě jako bonus přejmenuje. Nevím, kde to v CFG mám najít, jak by se to mělo jmenovat. Poradí mi někdo prosím? Děkuji.
-
Pavloss4155415 - Kolemjdoucí
Ruský server po zapnutí CS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ruský server po zapnutí CS
Zkus toto:
Jdi do složky s CSkem a do složky cstrike, tam si vymaž všechny soubory s příponou ".cfg"
Pokud nechceš přijít o nastavení CSka, tak si někam zálohuj config.cfg a pak ho tam zase vlož, ale doporučuji ho taky smazat nebo si ho aspoň projít, jestli tam také nejsou nějaké příkazy na connect na jiný ruský servery.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Budem sa opakovať ale do budúcna ak si dáš config na čítanie tak toto sa ti nestane. Pravým klikneš na config dáš vlastnosti potom iba na čítanie. Počas hry môžeš nastavenia meniť, ale ak ho vypneš a znovu zapneš ostanú ti tam tie nastavenia, ktoré si mal ešte pred zapnutím.
-
Archerito - Amatér
Aj ja sa budem opakovať
Presne tak , proste vymaž cfg , ak chceš premazať všetky a dôkladne , tak klikni na ponuku štart --> hľadať súbory --> a napíš tam ".cfg" bez uvodzoviek a všetky vymaž. Potom zapni cs (urobia sa ti nové) a znova vypni , bež do zložky cstrike , klikneš na ne pravým a dáš iba na čítanie
viac sa ti to nestane.

Presne tak , proste vymaž cfg , ak chceš premazať všetky a dôkladne , tak klikni na ponuku štart --> hľadať súbory --> a napíš tam ".cfg" bez uvodzoviek a všetky vymaž. Potom zapni cs (urobia sa ti nové) a znova vypni , bež do zložky cstrike , klikneš na ne pravým a dáš iba na čítanie

-
Elwyn - Mistr Yoda
Nic nefnguje. Když to chci odstranit,tak jen co vypnu složku, pté se mi to hned vrátí. Jak ji zapnu, tak tam mám znova .cfg vše, co jsem vymazal. a v Userconfig mám "Connect all russian něco" nechci dělat reklamu. Odinstaloval jsem CS, odstranil vše a stejně nic. Po tom cozapnu CS, se mi začne připojovat, kyž dám třeba Apply, nebo OK, nebo cokoliv v CS Tak mě to zase přepojí.
-
Zdravím,
Nepoužíváš nějaký různý programy? Třeba nějaký hack/cheat tohle obsahuje.
Jinak zkus udělat tohle
První úplně vypni CSko, než tohle budeš dělat.
Nepoužíváš nějaký různý programy? Třeba nějaký hack/cheat tohle obsahuje.
Jinak zkus udělat tohle
Problém: Po spustení cska ma prepája na zahraničné ruské alebo iné servery.
Riešenie: Najdeme si subory userconfig.cfg a execonfig.cfg a zmažeme ich. Po novospustení cska ide všetko jako má.
Problém: Ako predídem problému s prepájaním na iné servery?
Riešenie: Je to jednoduché. Aby ste predišli tomu, že niektoré servery budú chcieť zapisovať svoje príkazy a „reklamu“ na vaše cfg, najdeme si config.cfg, userconfi.cfg a execonfig.cfg klikneme na to pravým, dáme vlastnosti a zaškrtneme políčko Jenom pro čtení a dáme použít.
První úplně vypni CSko, než tohle budeš dělat.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
Žádný hack, ani nic jiné tam nemám. NonSteam taky nemám ani stažený. Kompletní odstranění CSka Steamu mi nepomohlo. A teď ještě, když vypnu CSko úplně, tak veškeré bindy, VIPko, Nick se mi smažou. A nick m to hodí ruskej jakejsi.
-
A zkoušel si nastavit ty soubory "jen pro čtení" ?
Pokud ano a stále problém přetrvává. Tak zkus tohle
Pokud ano a stále problém přetrvává. Tak zkus tohle
1) Odinstaluj Counter Strike 1.6 kompletně z tvého počítače a restartuj počítač.
2) Stáhni si třeba CCleaner a pročisti si registry apod. Po té znovu restartuj počítač.
3) Nainstaluj znova Counter Strike 1.6
4) Nastav si .cfg soubory jen pro čtení.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
S týmto mám skúsenosti...
Sprav presne to čo napísal Nadaap..
Nezabudni vymazať v C:\Program Files\Steam\SteamApps\common "Half-Life" toľko by som k tomu dodal..
Bez odinštalovania by to šlo avšak vždy keď ti to takto zaspamuje config tak sa vytvoria ďalšie súbory s príponou .cfg ktoré treba vymazať, pamätám si na napr. joystick,language a podobne blbosti ktoré tam väčšinou niesu. Preto je veľmi dôležité vymazať všetko s koncovkou .cfg ak nevymažeš všetko s koncovkou .cfg tak sa ti to vytvorí zase a bude potrebné zase vymazovať... Hlavne sa nepripájaj na ruské servery ak nemáš config a userconfig na "Jen pro čtení".
[Rusi spravia všetko aby si udržali hráčov na servery
]
Sprav presne to čo napísal Nadaap..
Nadaap píše:1) Odinstaluj Counter Strike 1.6 kompletně z tvého počítače a restartuj počítač.
2) Stáhni si třeba CCleaner a pročisti si registry apod. Po té znovu restartuj počítač.
Nezabudni vymazať v C:\Program Files\Steam\SteamApps\common "Half-Life" toľko by som k tomu dodal..
Bez odinštalovania by to šlo avšak vždy keď ti to takto zaspamuje config tak sa vytvoria ďalšie súbory s príponou .cfg ktoré treba vymazať, pamätám si na napr. joystick,language a podobne blbosti ktoré tam väčšinou niesu. Preto je veľmi dôležité vymazať všetko s koncovkou .cfg ak nevymažeš všetko s koncovkou .cfg tak sa ti to vytvorí zase a bude potrebné zase vymazovať... Hlavne sa nepripájaj na ruské servery ak nemáš config a userconfig na "Jen pro čtení".
[Rusi spravia všetko aby si udržali hráčov na servery

-
OhMyGod - Amatér
Nadaap píše:A zkoušel si nastavit ty soubory "jen pro čtení" ?
Pokud ano a stále problém přetrvává. Tak zkus tohle1) Odinstaluj Counter Strike 1.6 kompletně z tvého počítače a restartuj počítač.
Asik tak

-
Sole - Amatér
Hráč to asi vyřešil.
Lock.
Lock.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1