• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Problém s Cskem
Ahoj chci se zeptat i když nikdy nehraju na ruských serverech pořád mě to připojuje při každém spuštění cska na ruský server nevíte jak tomu už předejít? Vždycky csko přeinstaluju a druhý den zase od znova.
-
Vvladislav - Zkušený
Problém s Cskem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Cskem
Problém: Po spustení cska ma prepája na zahraničné ruské alebo iné servery.
Riešenie: Najdeme si subory userconfig.cfg a execonfig.cfg a zmažeme ich. Po novospustení cska ide všetko jako má.
Takže , klikni na štart a hľadať súbory , napíš tam .cfg , všetko čo ti nájde vymaž , a následne tie , ktoré sa ti vytvoria (nájdeš to v zložke cstrike) tak na ne klikni ľavým , daj vlastnosti a zvoľ tam "iba na čítanie" ďalej by sa to nemalo opakovať , ak problém pretrváva tak znova všetko odinštaluj , povymazávaj všetko spoločné s cskom , stiahni si ccleaner a všetko vyčisti/premaž a keď znova nainštaluješ tak bež do tej cstrike zložky a daj to iba na čítanie (súbory s príponou .cfg)
Riešenie: Najdeme si subory userconfig.cfg a execonfig.cfg a zmažeme ich. Po novospustení cska ide všetko jako má.
Takže , klikni na štart a hľadať súbory , napíš tam .cfg , všetko čo ti nájde vymaž , a následne tie , ktoré sa ti vytvoria (nájdeš to v zložke cstrike) tak na ne klikni ľavým , daj vlastnosti a zvoľ tam "iba na čítanie" ďalej by sa to nemalo opakovať , ak problém pretrváva tak znova všetko odinštaluj , povymazávaj všetko spoločné s cskom , stiahni si ccleaner a všetko vyčisti/premaž a keď znova nainštaluješ tak bež do tej cstrike zložky a daj to iba na čítanie (súbory s príponou .cfg)
-
Elwyn - Mistr Yoda
Zdar, nepíšeš jestli jsi steamer nebo ns, každopádně jdi do složky, kde máš csko nainstalované a smaž celou složku (Shift + Delete) a až potom jej nainstaluj znovu... Kdyby ti to blblo dál, napiš mi PMku, dáme to dohromady...

-
KOF - Profesionál
Mám Ns ale nechci pořád mazat cfg toje o ničem. Když cfg vymažu tak mi tam nejdou skiny.
Nejde to nějak obejit prostě aby to fungovalo normalně? dík
Nejde to nějak obejit prostě aby to fungovalo normalně? dík
-
Vvladislav - Zkušený
udelej to co ríkam a nebudeš to muset furt mazat...
-
Elwyn - Mistr Yoda
To už sem dělal ale to execonfig to sem tam jestě do dnes nemohl najit i do toho vyhledávače prostě execonfig tam nemam nejmenuje se to nějak jinak?
-
Vvladislav - Zkušený
Nie , nevolá sa to inak , a problém pretrváva ? dal si si tie súbory s koncovkou .cfg len na čítanie ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Všechno jsem udělal podle návodu, ale nemůžu najit to execonfig.cfg tohle jediny.
-
Vvladislav - Zkušený
Ale prepája ťa to ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Už sem asi přišel na to čím to je když sem sem vložil jeden skin tak se mi to nastaveni ve hře udělalo jak sem měl předtím. Ty skiny nějaký mi to dělali určitě.
-
Vvladislav - Zkušený
Takže problém vyriešený ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Už je to v pohodě nebo pořád připojuje?
-
Ovie - Profesionál
Tak už je to v pohodě nepřipojuje se tona jiný server jenom jeden skin mi tam nejde ale to nebudu řešit lepší než se v tom pořád hrabat.Problém vyřešený.Děkuji za váš čas a rady.
-
Vvladislav - Zkušený
Neni zač , veľa šťastia a radšej si tam nedávaj žiadne ruské skiny 

-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2