• Stránka 1 z 1
vypinanie PC keď zapnem CS
zdravim, potreboval by som poradiť. keď som nainštaloval steam a nasledne naistaloval aj csko, tak hneď ako som zapol hru tak mi to vyplo počitač. neviem čo sa s tym deje, pravdepodobne to bude nejaky virus. už som aj scanoval počitač a všetko je už v pohode, no stale keď nainštalujem csko tak mi počitač aj sam od seba niekedy vypne... nemate s tym niekto nejake skusenosti?
-
SilenT - Kolemjdoucí
vypinanie PC keď zapnem CS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: vypinanie PC keď zapnem CS
Najprv skús toto
Návod, jak opraviť CS1.6
1) Stiahneme si: http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4-2014-rar
2) Pôjdeme do: D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life a vymažeme zložku cstrike
3) Následne skopírujeme stiahnutú zložku cstrike do D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
4) Nereštartovať steam
5) Spustíme hru
Ak nepomôže , nájdem niečo na nete.
Návod, jak opraviť CS1.6
1) Stiahneme si: http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4-2014-rar
2) Pôjdeme do: D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life a vymažeme zložku cstrike
3) Následne skopírujeme stiahnutú zložku cstrike do D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
4) Nereštartovať steam
5) Spustíme hru
Ak nepomôže , nájdem niečo na nete.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn: toto bolo nutne spraviť po tom najnovšom update nie? to som uz robil, no vymazal som uplne vsetko, aj steam, cize by som to mal asi urobiť, že?
-
SilenT - Kolemjdoucí
SilenT píše:Elwyn: toto bolo nutne spraviť po tom najnovšom update nie? to som uz robil, no vymazal som uplne vsetko, aj steam, cize by som to mal asi urobiť, že?
Ano mal , skús , napíš sem ako to dopadlo a ak problém pretrváva , tak niečo skúsime

-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:SilenT píše:Elwyn: toto bolo nutne spraviť po tom najnovšom update nie? to som uz robil, no vymazal som uplne vsetko, aj steam, cize by som to mal asi urobiť, že?
Ano mal , skús , napíš sem ako to dopadlo a ak problém pretrváva , tak niečo skúsime
tak bohuzial nieje to cskom, bude to nieco so steamom, lebo aj ked zapnem dotu tak mi to vypne pc..
-
SilenT - Kolemjdoucí
Eucas: vírusom to nieje ....
môže to byť preťažením CPUčka , čo je väčšia pravdepodobnosť. Skús cez správcu povypínať také veci ako sú skype,ts,speedup,a čo ja viem ešte čo môže spomaľovať ntb/pc.
Ps. SpeedUpComputer a ostatné prkotinky nemám rád. Stačí mi raz povypínať pri zapnutí počítača veci ,ktoré nepoužijem a mám postarané do vypnutia.
odporúčam správcu alebo ak chceš to urobiť podrobnejšie stiahni si CCleaner a tam to už urob.
môže to byť preťažením CPUčka , čo je väčšia pravdepodobnosť. Skús cez správcu povypínať také veci ako sú skype,ts,speedup,a čo ja viem ešte čo môže spomaľovať ntb/pc.
Ps. SpeedUpComputer a ostatné prkotinky nemám rád. Stačí mi raz povypínať pri zapnutí počítača veci ,ktoré nepoužijem a mám postarané do vypnutia.

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Změř si teplotu v compu, je možné, že jde o přehřívaní.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Prečo nie, veď, keď mu to vypína len pri zapnutí CS
"Postoj chvíľa, si vzácna"

-
Eucas - Mistr
Eucas... keby si sa vyznal trocha v programoch presnejšie vírusoch tak nepoviem. Ale ty o nich zrejme ešte nemáš šajnu ako funujú-upozorním ,že vírusov je kvadra-uber veľa.
Ako písal Whoik môže to byť aj tým - poprípade si skús vyčistiť ventil alebo ak tak skús sa poradiť s ITčkarmi(sof. a hard.) ako schladiť ntb/pc 

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1