• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Steam-Mikrofón
Jak už bylo psáno,obrať se na supporta
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Zdravím,
Docela dlouho jsem něco hledal po internetu a bez úspěchu. Třeba mě taky bylo řečeno, že hlas v CSku mam jak robot, ale já to naštěstí řešit nemusím, nepoužívám ho. Ale dal jsem si tu práci kvůli tobě tobě něco najít. A samozřejmě vím, že si toho zkoušel hodně.
Jediný rady co jsem tak letmo našel a hráči děkovali.
1) Reinstall CSka, to si asi dělal nespočetně krát.
2) Tuhle radu jsem viděl jen někde v komentáři, takže vůbec nevím zda to může fungovat.
A to je přihlášení do beta CS 1.6
3) Najít steam sound fix (aktuální/funkční)
Takže ti doporučuji zkusit tu radu 2), ale jak říkám, nevím zda to může pomoci.
Docela dlouho jsem něco hledal po internetu a bez úspěchu. Třeba mě taky bylo řečeno, že hlas v CSku mam jak robot, ale já to naštěstí řešit nemusím, nepoužívám ho. Ale dal jsem si tu práci kvůli tobě tobě něco najít. A samozřejmě vím, že si toho zkoušel hodně.

Jediný rady co jsem tak letmo našel a hráči děkovali.
1) Reinstall CSka, to si asi dělal nespočetně krát.

2) Tuhle radu jsem viděl jen někde v komentáři, takže vůbec nevím zda to může fungovat.
A to je přihlášení do beta CS 1.6
Knihovna => Counter Strike 1.6 => Pravé tlačítko - Vlastnosti => Betaverze => Vyber beta - Beta
(okamžitě ti to stáhne cca 13mb update, když jen vybereš beta-Beta. Zkoušel jsem to)
5. Fix for microphone/voice issues
5.1 Launchoptions
Some people could fix the microphone issues (just like "robotic" voices) by consuming the latest beta updates
enable beta updates (library->properties->betas-> enable "Beta -betas")
3) Najít steam sound fix (aktuální/funkční)
Takže ti doporučuji zkusit tu radu 2), ale jak říkám, nevím zda to může pomoci.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
dangerSvK píše:To neviem písať alebo ty čítať ?
Poviem to stručne to čo ty hovoríš nefunguje v žiadnom smere ani v žiadnej kombinacií ktorá je možná
Ono to není v nastaveniach win lebo čo som pred pol rokom hrával JB tak to bolo v poriadku a stále mám ten istý win aj mic
Bude to v CS. ktorý má stále niaky nový update.. iba nechápem prečo to robí len mne...
Prečo som sa to pýtal znova a naschvál? Pretoto: chybu máš v nastavení mikrofonú ... *jak nečekané*

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Nadaap- Skúsil som všetko a ani jedno nepomohlo ešte som to preinštaloval raz a nič... Ale ďakujem za ochotu 
A ten Steam sounds fix som nič nenašiel ale kedže mi to robí aj na Nonsteam tak v tom problém asi nebude
Revoltec- po tretie hovorím že v tých nastaveniach čo hovoríš nič užitočné není kedže mi to robí iba na CS 1.6 ajna stemu aj na nonstemu aj s jedným aj s druhým mikrofónom . A všetko čo tam bolo som skušal.

A ten Steam sounds fix som nič nenašiel ale kedže mi to robí aj na Nonsteam tak v tom problém asi nebude
Revoltec- po tretie hovorím že v tých nastaveniach čo hovoríš nič užitočné není kedže mi to robí iba na CS 1.6 ajna stemu aj na nonstemu aj s jedným aj s druhým mikrofónom . A všetko čo tam bolo som skušal.
-
dangerSvK - Pokročilý
možno dočasný bug na steame aj môjmu kamošovi sa to už stalo čakal 1 mesiac a potom to už mal v poho 

-
PaTusKo29 - Amatér
tak ja to mám už cca 3 mesiace 

-
dangerSvK - Pokročilý
Neni ten mikrofón nejak poškodený ?
-
CSTitan - Zkušený
Ja Vás niekedy nechápem... Ako keby som x krát nepísal že som skúšal dva mikrofony a robí to iba pri cs 1.6 čiže poškodený nemôže byť .. 
Asi môžte lock. Proste 1.6 sa už neoplatí asi hrávať keď od toho odhánajú hráčov..

Asi môžte lock. Proste 1.6 sa už neoplatí asi hrávať keď od toho odhánajú hráčov..
-
dangerSvK - Pokročilý
Pošlu ti odkaz na jeden steam sound fix.
Jinak tedy lock.
Jinak tedy lock.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
• Stránka 2 z 2 • 1, 2