• Stránka 1 z 1
Neexistující account přes smskey.cz
Zdravíčko,nevím,jestli píšu dotaz správně,ale budiž.
Dneska jsem si koupil přes smskey orig CS 1.6 steam. Po zaplacení mi došel email s adresou na příručku a v příručce
jsou údaje k acc,čili Steam Name a Password.
Jenže steam,který mi poslali neexistuje. Telefon mají vypnutý,ICQ taky a na mail neodpovídají.
Jelikož je to vlastně koupené přes vás,snad budete mít k tomuto dotazu odpověď,která mi pomůže s řešením.
Děkuji za odpověď
Dneska jsem si koupil přes smskey orig CS 1.6 steam. Po zaplacení mi došel email s adresou na příručku a v příručce
Jenže steam,který mi poslali neexistuje. Telefon mají vypnutý,ICQ taky a na mail neodpovídají.
Jelikož je to vlastně koupené přes vás,snad budete mít k tomuto dotazu odpověď,která mi pomůže s řešením.
Děkuji za odpověď
-
Kedluebn - Kolemjdoucí
Neexistující account přes smskey.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neexistující account přes smskey.cz
Kedluebn píše:Zdravíčko,nevím,jestli píšu dotaz správně,ale budiž.
Děkuji za odpověď
v první řadě - my pouze poskytujeme reklamu, rozhodně nemůžeme zodpovídat za všechny, co zde inzerují.
Každopádně neměj strach, smskey má občas tel nedostupný, ale jejich online podpora nebo email řeší problémy celkem rychle. Ničeho se neboj, určitě se to vyřeší, je tu tisíc milion sto dvacet pět lidí, co si tam steam koupilo a normálně funugjou.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Já jen,že to telefonní číslo co mají uveřejněno na stránkách jsem viděl i někde tady na GS,takže asi něco společného máte.
-
Kedluebn - Kolemjdoucí
Jak rychle jejich online technická podpora funguje? Mě připadá,že teda spíš nefunguje.
Člověk někam vloží peníze a dostane za to nefunkční věc. Rád bych to reklamoval a požedoval peníze zpět,jenže tkovou možnost jsem nikde nenašel. Takže jediná věc,co mi zbývá je řešit to přes příslušné orgány.
Člověk někam vloží peníze a dostane za to nefunkční věc. Rád bych to reklamoval a požedoval peníze zpět,jenže tkovou možnost jsem nikde nenašel. Takže jediná věc,co mi zbývá je řešit to přes příslušné orgány.
-
Kedluebn - Kolemjdoucí
Kedluebn píše:Jak rychle jejich online technická podpora funguje? Mě připadá,že teda spíš nefunguje.
to se prostě občas stává, že něco někde koupíš a nefunguje to. Děláš jak kdyby ti neodpovídali na zprávy měsíc. prostě chvilku vydrž ...
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Jak píše Dwandy. Chvíli trvá než to všechno ověří atd atd... Určitě Ti neodpoví třeba za hodinu. Já na vrácení ukradnutého Steamu čekal třeba rok. Jdi si zatím zahrát nějakou hru nebo ven
A sleduj mail třeba po půl hodinách 

-
FragONE - Sponzor
Pokial viem maju live support tak im tam napis, alebo napis email... naviac reklamacia je urcite mozna. necakaj ze ti odpisu za 10 minut....
LOCK
LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Chce to jen čas.
Lock.

Lock.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1