• Stránka 1 z 1
vazne si admin ??,
Co je to za amaterskeho admina 2ka^Angel Off Hell ??? TY mi das ban za nadavky na admina, kde som ti nadaval ??? Ziadam dokaz!!!!! alebo preformuluj dovod banu ... Das mi kick za kemp, pricom stojim na mieste 5 sekund, pretoze odpovedam na teamovu spravu a zato je kick ?? Ty si si studoval pravidla cska ??? CO je to za admina, ktory ani nevie odpisat, ked mu clovek napise aby mi odovodnil svoje konanie ?? Kolko krat ti hraci pisu, super v okne kempi prosim chod ho spectnut a ty si hras dalej a ignorujes hracov !!!!! Svojich kamaratov z klanu netresta, ale ludi na okolo banuje jedna radost bez toho aby spectoval. Kolko krat som ta natacal na dustoch ako kempis s awp a kolko krat som ta slusne upozornil nato, ze nechodis po vlajky, ale ked to spravi niekdo iny hned ma ban. Ty sa uvedomujes co stvaras ako spinis meno GS.cz, si snad majitel, ze si to mozes dovolit ????? Robil som admina 6 rokov a nieco take aby som hracovi neodpisal alebo ho bezdovodne zabanoval bez dokazu som si nikdy nedovolil urobit a v zivote som si nedovolil na ziadnosti hracov ignorovat ich. Kolko mas rokov chlapce, ked sa tvaris ako majster sveta ?? Odteraz pojdem potebe chlapce, tomu ver, vsetky dema som vymazal, lebo som korektny clovek, ktory ma svoj vek nato aby stale chodil bnzovat, ale znizim sa na tu uroven a budem davat dokazy tvojim nadriadenycm aby videli akych NE adminov maju medzi sebou.
-
Kwiki - Kolemjdoucí
vazne si admin ??,
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: vazne si admin ??,
Ahoj, prečítal som si prvé dva riadky, doporučujem to prepísať sem ----> new/#viewforum.php?f=29 + dodať nejaké konkrétne dôkazy.
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
-
Potato20 - Mistr
Kwiki píše:Co je to za amaterskeho admina 2ka^Angel Off Hell ??? TY mi das ban za nadavky na admina, kde som ti nadaval ??? Ziadam dokaz!!!!! alebo preformuluj dovod banu ... Das mi kick za kemp, pricom stojim na mieste 5 sekund, pretoze odpovedam na teamovu spravu a zato je kick ?? Ty si si studoval pravidla cska ??? CO je to za admina, ktory ani nevie odpisat, ked mu clovek napise aby mi odovodnil svoje konanie ?? Kolko krat ti hraci pisu, super v okne kempi prosim chod ho spectnut a ty si hras dalej a ignorujes hracov !!!!! Svojich kamaratov z klanu netresta, ale ludi na okolo banuje jedna radost bez toho aby spectoval. Kolko krat som ta natacal na dustoch ako kempis s awp a kolko krat som ta slusne upozornil nato, ze nechodis po vlajky, ale ked to spravi niekdo iny hned ma ban. Ty sa uvedomujes co stvaras ako spinis meno GS.cz, si snad majitel, ze si to mozes dovolit ????? Robil som admina 6 rokov a nieco take aby som hracovi neodpisal alebo ho bezdovodne zabanoval bez dokazu som si nikdy nedovolil urobit a v zivote som si nedovolil na ziadnosti hracov ignorovat ich. Kolko mas rokov chlapce, ked sa tvaris ako majster sveta ?? Odteraz pojdem potebe chlapce, tomu ver, vsetky dema som vymazal, lebo som korektny clovek, ktory ma svoj vek nato aby stale chodil bnzovat, ale znizim sa na tu uroven a budem davat dokazy tvojim nadriadenycm aby videli akych NE adminov maju medzi sebou.
hd sem výpis z konzole at víme o jaký ban jde
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
je to tam kde mi to odporucil pan nadomnou
-
Kwiki - Kolemjdoucí
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1