Re: Pochvaly členům GS týmu
Chci dát VELKOU pochvalu PC Supportovi Jonymu.
Poradil mi s mikrofonem v cs 1.6.Vše mi spravil.
Rok a půl jsem nevěděl proč mi nejde mikrofon na serverech.
Díky moc Jony!
Poradil mi s mikrofonem v cs 1.6.Vše mi spravil.
Rok a půl jsem nevěděl proč mi nejde mikrofon na serverech.
Díky moc Jony!
,,Buď ráno budeš spát a snít o svých snech, a nebo vstaneš a začneš si je plnit"
-
danieldrtina - CS 1.6 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Moje pochvala patří Nevinné kvůli tomu,že ty co jí nadávají a říkají samé lží (např. že si svoje HLSA na JB vyšuk*la) Moj respekt a úcta nevinna.Jsi super a doufám že budeš tak pracovat dál a bude to super.
A potom tu mám taky něco pro Pekloo a Paní Peklovou.Moc vám to přeji a doufám ,že spolu vydržíte na hodně dlouho.Ale do konce života není dlouho.
George tobě moc děkuji za pomoc s VIP. Jsi super a přeji ti mnoho úspěchů a mnoho práv na Gs.cz
jackson - ty sice nejsi admin ale jsi moc dobrý kámoš a doufám že se ti zadaří s právy
Ale taky tu mám Jedno co je pro mě smutné:
Tecik - Ty jsi byl super admin a pro mě budeš vždy super Admin JailBreaku a tobě patří největší dík za to že jsi udělal z Jb super místo a za tvojí vlády byl Jb plných super lidí.Žádné nadávky,žádný cheatery ( nebo aspon minimum ).Podle mě jsi toho udělal dost.Velké dík tobě.A pokud to čteš a vy všichni co jste tu napsaný jste super a děkuji.Ale ostatní vás taky obdivuji ale né zas tolik jako ty co jsou tu napsaný.
A potom tu mám taky něco pro Pekloo a Paní Peklovou.Moc vám to přeji a doufám ,že spolu vydržíte na hodně dlouho.Ale do konce života není dlouho.
George tobě moc děkuji za pomoc s VIP. Jsi super a přeji ti mnoho úspěchů a mnoho práv na Gs.cz
jackson - ty sice nejsi admin ale jsi moc dobrý kámoš a doufám že se ti zadaří s právy

Ale taky tu mám Jedno co je pro mě smutné:
Tecik - Ty jsi byl super admin a pro mě budeš vždy super Admin JailBreaku a tobě patří největší dík za to že jsi udělal z Jb super místo a za tvojí vlády byl Jb plných super lidí.Žádné nadávky,žádný cheatery ( nebo aspon minimum ).Podle mě jsi toho udělal dost.Velké dík tobě.A pokud to čteš a vy všichni co jste tu napsaný jste super a děkuji.Ale ostatní vás taky obdivuji ale né zas tolik jako ty co jsou tu napsaný.
VIP :
JailBreak #7 (Hanzal)
EVIP :
JailBreak #7 (Hanzal)
JailBreak #7 (Hanzal)
EVIP :
JailBreak #7 (Hanzal)
-
LerixCZ - Pokročilý
Děkuji všem hráčům a adminům, kteří jsou zde, za každodenní srandu na serveru, teamspeaku a za skvělou komunitu!
Především velké DÍK Vedení Gamesites
za to, že tu můžeme být a že (dovolím si napsat) můžeme poznávat tak skvělé lidi, díky
S pozdravem Smajlik

Především velké DÍK Vedení Gamesites

S pozdravem Smajlik
CS 1.6 ExAdmin All Jailbreaks
Bývalý CS 1.6 Admin JB # 4, JB # 7, Inferno Only/28.11. 2012-25.7. 2013
DotA 2 Player
Basketbal Player
Bývalý CS:GO Support
Steam nick: Smajlik09

Bývalý CS 1.6 Admin JB # 4, JB # 7, Inferno Only/28.11. 2012-25.7. 2013
DotA 2 Player
Basketbal Player
Bývalý CS:GO Support
Steam nick: Smajlik09

-
SmajlikCZ - Pokročilý
No nič, teraz bez srandy. Ak keď si stojím za tým, že za mnou budú všetci plakať, pretože som jednoducho úžasný a taká úžasnosť úžasná ako bola vo mne, sa už len tak neobjaví. Preto na začiatok môjho predslovu chválim seba za super odvedenú robotu na GS, pretože som sem priniesol šarm, úžas, a vysoké teploty.
Dôležité upozornenie - všetky z daných odkazov poukazujú na svoju vtipnosť, čili bez urážky mojkovci, a nie sú odporúčané čítať slabším povahám so stiahnutým žalúdkom a črevnými problémami.
Na začiatok chcem pochváliť Whoika, je to skvelý človek a ľudia, nebojte sa ho spamovať, má to rád.
Ďalej je tu DraG, ktorý ... mi je v hlbokom ľudskom úložišti odpadu ... chudátko malinké, samotné na CoDoch
Vsádzam na to, že z CoDov skolabuješ.
Nebudem vymenovávať jednotlivých adminov na mojich bývalých CoDov, ale vedzte, že si na vás ešte posvietim a DraGovi budem bonzovať!
keďže som vás všetkých naberal ja, lebo som, ako bolo už vyššie spomínané, prosto úžasný.
Kofolka moja malinká vychladená, neznášam ťa a ty to vieš. Nevieš knife a myslíš si že si pán. Veď dočkaj, raz ťa zmasakrujem, nastane kmeňozrada na DK!
Moja pochvala ďalej patrí HLSA na JB, okrem Aweeho, ktorý samozrejme nič nerobí, vyložené nohy a Nevinná so Spinniem mu tvrdo zarábajú na živobytie.
PatrikCZ - si lama, tak si uvedom kam patríš.
M4ch3c - namyslený chlapec, po poste ti narástli v hlave klobásy a už si so mnou neprehovoril
noblemar - moje sexuálne služby už naďalej nebudeš využívať, kámo!
Heroy - ach jáj, peace furienom
Niggas - nigga, nigga.. raz s tebou určite zahrám dotu
Diaz - pandu si stráž, lebo ti ju niekto čorkne na konci roka. Odporúčam do klietky z bezpečnostnými kamerami a nonstop strážnou službou.
Lulka - na teba si nedovolím nič vtipné napísať, iba že ťa prosto ľúbim a ďakujem ti za všetko <3
VolumeCZ - tam si choď zaskákať na jumpíky a dôležitú robotu nechaj dospelým.
PEto - si pánko a to jabĺčko na steame ti zjem. A samozrejme, raz ťa ožerem.
fragONE - neuč sa pluginovať, aj tak to nevieš.
Ospravedlňujem sa tým, na ktorých som nenašiel žiadny urážlivý post, určite vám "úžas" týchto slov bude hriať na srdiečku.
Pochvala patrí ale celému GS ako celku, nech sa vám darí hošani. Prídem raz spraviť bordel na CoDoch.
Držte sa.
Dôležité upozornenie - všetky z daných odkazov poukazujú na svoju vtipnosť, čili bez urážky mojkovci, a nie sú odporúčané čítať slabším povahám so stiahnutým žalúdkom a črevnými problémami.
Na začiatok chcem pochváliť Whoika, je to skvelý človek a ľudia, nebojte sa ho spamovať, má to rád.
Ďalej je tu DraG, ktorý ... mi je v hlbokom ľudskom úložišti odpadu ... chudátko malinké, samotné na CoDoch

Nebudem vymenovávať jednotlivých adminov na mojich bývalých CoDov, ale vedzte, že si na vás ešte posvietim a DraGovi budem bonzovať!

Kofolka moja malinká vychladená, neznášam ťa a ty to vieš. Nevieš knife a myslíš si že si pán. Veď dočkaj, raz ťa zmasakrujem, nastane kmeňozrada na DK!
Moja pochvala ďalej patrí HLSA na JB, okrem Aweeho, ktorý samozrejme nič nerobí, vyložené nohy a Nevinná so Spinniem mu tvrdo zarábajú na živobytie.
PatrikCZ - si lama, tak si uvedom kam patríš.
M4ch3c - namyslený chlapec, po poste ti narástli v hlave klobásy a už si so mnou neprehovoril

noblemar - moje sexuálne služby už naďalej nebudeš využívať, kámo!
Heroy - ach jáj, peace furienom
Niggas - nigga, nigga.. raz s tebou určite zahrám dotu
Diaz - pandu si stráž, lebo ti ju niekto čorkne na konci roka. Odporúčam do klietky z bezpečnostnými kamerami a nonstop strážnou službou.
Lulka - na teba si nedovolím nič vtipné napísať, iba že ťa prosto ľúbim a ďakujem ti za všetko <3
VolumeCZ - tam si choď zaskákať na jumpíky a dôležitú robotu nechaj dospelým.
PEto - si pánko a to jabĺčko na steame ti zjem. A samozrejme, raz ťa ožerem.
fragONE - neuč sa pluginovať, aj tak to nevieš.
Ospravedlňujem sa tým, na ktorých som nenašiel žiadny urážlivý post, určite vám "úžas" týchto slov bude hriať na srdiečku.
Pochvala patrí ale celému GS ako celku, nech sa vám darí hošani. Prídem raz spraviť bordel na CoDoch.
Držte sa.

-
GroupleadeR - Zkušený
Chtěl bych poděkovat Adminům z HNS AutoBhop Blocku
PeTe(R)
^Gross
Strellaa
Houston
Diamond Fox
( omlouvám se jestli jsem to jejich jména napsal špatně nebo někoho vynechal ale tyhle admini jsou jediní které znám
)
Chci jim poděkovat za jejich ochotu,čas a spravedlivé tresty
Přeji těmto adminum dlouhé roky fungování jako Administrátoři na Nejlepší Portálu České Republiky
PeTe(R)
^Gross
Strellaa
Houston
Diamond Fox
( omlouvám se jestli jsem to jejich jména napsal špatně nebo někoho vynechal ale tyhle admini jsou jediní které znám

Chci jim poděkovat za jejich ochotu,čas a spravedlivé tresty

Přeji těmto adminum dlouhé roky fungování jako Administrátoři na Nejlepší Portálu České Republiky

-
Evo96 - Zkušený
Ja chcem podekovat jednomu adminu za pořadky na ZM serverech [Kamikadzee] dakujem kamo!

[EVIP] - ZM BLOOD#1
[STEAM] - ~_~ * | SiGeR | * ~_~
[STEAM] - ~_~ * | SiGeR | * ~_~
-
radPoradim - Pokročilý
Chtěl bych poděkovat adminu Skripta.Za pomoci na BB3.Vždy když jsem v právu pomůžemi.Vřelé díky
BB3 - MAIN
Win lose or tie? Barcelona till I die.
ADMIN - ALL ZM
Win lose or tie? Barcelona till I die.
ADMIN - ALL ZM
-
capos265 - Pokročilý
Dobrý den , já bych chtěl poděkovat adminovi Mara17 zato , že na serveru Jailbreak #7 dělá pořádek !.
[VIP] RealCreative + FLY
[EVIP] Jailbreak #7
[VIP] Furien #2
[VIP] BaseBuilder #3
[EVIP] Jailbreak #7
[VIP] Furien #2
[VIP] BaseBuilder #3
-
The55 - Amatér
Chtěl bych dát velikou pochvalu adminovi PuNKo__ tomu jedinému nestouplo adminování do hlavy a je tak jeden z malo adminů v cajku
Jediný který se chová normalně k hračum negrabuje za kraviny apd. je to skvěly admina jeden z nejlepších podle mě
)

-
Michalbudis - Amatér
I ja s myslim ze gs tym je super..
EVIP na: JailBreak 1
VIP na: Paintball 1
VIP na: Paintball 1
-
NEROUS - Pokročilý
Ahoj . Chtěl bych pochválit adminy : VoneL, Olicak , HladiCZak , DaVeKy :-* , Punisher , nemůžu mít svůj nick , Jacob .. Za jejich ochotu, skvělou no co skvělou velmi skvělou spolupráci vždy příjdou na server když jim napíšu ... pokud se nemusí učit nebo mají jinou práci .. ale kdo tu důležitější práci nemá?
proto bych chtěl poděkovat těmto všem adminům ..
s Pozdravem Conqueror

Život se nikdy nestane lehčí .. Toty se musíš stát silnější
-
conqueror - Zkušený
Ja by som chcel poďakovať Spinnie-mu za prácu, ktorú tu odvádza. Vždy hneď odpíše, rieši všetky problémy, FAQ ....
Len sa nauč stručnejšie písať bro a budeš to najlepšie čo Jail break stretlo
Len sa nauč stručnejšie písať bro a budeš to najlepšie čo Jail break stretlo

-
Figi - Pokročilý
Michalbudis píše:Chtěl bych dát velikou pochvalu adminovi PuNKo__ tomu jedinému nestouplo adminování do hlavy a je tak jeden z malo adminů v cajkuJediný který se chová normalně k hračum negrabuje za kraviny apd. je to skvěly admina jeden z nejlepších podle mě
)
Len súhlasím.

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Chtěl bych pochválit FURIEN admina GrooSe za ochotu chodit stále banovat ty kravinky, které mu spamuju na steamu, takže díky moc a jen tak dál, good job 

FURIENS ADMIN
CHELSEA ♥
TheMentalist & Person of Interest

Steam: thepopelnice_xD
CHELSEA ♥
TheMentalist & Person of Interest
Steam: thepopelnice_xD
-
Popelnice - Amatér
Týmto bych chtel podekovat Adminovi ménem GrooS. Uz nejakou dobu mi pomáhá ked mám problém/na servery su hackeri/kemperi atp. Vždycky došiel hned. Ziadne počkaj atp. Kukol sa na problém ked bolo tak už po pár minutach natáčania nebolo
. Takže Velmi Pekne Ti Dakujem Za Ochotu Dufam že mi budeš pomáhat aj nadalej. DAKUJEM!! |DanNY|<- Why NoT
F9 <3 Best!! Díky moc ešte raz
.

-
N3rV4K - Kolemjdoucí