• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Problém s CS:GO
Tak zdravim,
Mal by som jeden problem s goučkom,hra my vôbec neseka ale ked sa chcem pripojit na niaky server tak my to nacita a ako tam je na.konci Hrat hru (alebo daco podobne) tak my napise ze prestalo pracovat a vypne,ale na 5v5 to ide uplne pohode.
Díky za niake rady.
Mal by som jeden problem s goučkom,hra my vôbec neseka ale ked sa chcem pripojit na niaky server tak my to nacita a ako tam je na.konci Hrat hru (alebo daco podobne) tak my napise ze prestalo pracovat a vypne,ale na 5v5 to ide uplne pohode.
Díky za niake rady.
GunGame!

-
JERRYnv - Amatér
[Vyřešeno] Problém s CS:GO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s CS:GO
Máš nainstalované všechny aktualizace?
Nebo můžeš zkusit snížit si detaily hry.
Nebo můžeš zkusit snížit si detaily hry.

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Aktualizácie mam al..,ale proste ono to neseka na 5v5 tak to ide ako ma.Len ked chcem zahrat daky dm/pub..
GunGame!

-
JERRYnv - Amatér
Taky se mi to stává že mi to laguje pouze na DM..je to tím že je server extrémě zatížený, když tam hraje XX hráču a ty spawny atd. prostě vyžaduje vyšší výkonnost kterou nemá.
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
-
Grinch - Mistr
Ale mne to nelaguje
Ono proste ide pohode ale ako sa chcem pripojit na niaky server dm/pub.. tak ako sa to vsetko nacita a tam je Uz Hrat hru (ale daco take mam nato 5sec) tak tam my to vzdy prestane pracovat.Ale 5v5 tam to ide pohode.

GunGame!

-
JERRYnv - Amatér
Kolik máš v MM fps a jaký máš ping ? Zkoušel si nastavit vysokou prioritu pro cs ve správci úloh? Pokud nevíš jak na to tak zapni hru, spusť správce(Ctrl+Alt+Delete),tam najdi v procesech cs, klikni pravým a dej zvolit prioritu vysoká. To samé udělej i u steamu 

-
Bstyle - Amatér
Bstyle píše:Kolik máš v MM fps a jaký máš ping ? Zkoušel si nastavit vysokou prioritu pro cs ve správci úloh? Pokud nevíš jak na to tak zapni hru, spusť správce(Ctrl+Alt+Delete),tam najdi v procesech cs, klikni pravým a dej zvolit prioritu vysoká. To samé udělej i u steamu
Dik skusim,na 5v5 ked dam hladat loby tsk tam mam 30-40ping,na niakom sk/cz serveru neviem kedze my tam nejde napojit

GunGame!

-
JERRYnv - Amatér
Na tsku mi napiš a poriešime to
-
jojocz - Kolemjdoucí
Tohle se mi stávalo do té doby, než jsem snížil detaily. Dal jsem to na minimum a poté zkoušel, co můžu zvýšit, aby mi to nepadalo. Zkus si pohrát s tím nastavením a nemělo by ti to už dělat, mně to pomohlo 

www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
ahoj
taky se mi to stavalo kazdopadne stava se ti to na vsech serverech? pokud ano tak doporucuju Reinstall Goucka snad ti to pomuze
pak sem napis jestli to pomohlo ..
taky se mi to stavalo kazdopadne stava se ti to na vsech serverech? pokud ano tak doporucuju Reinstall Goucka snad ti to pomuze
pak sem napis jestli to pomohlo ..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1