• Stránka 1 z 1
Otázka
Ntb mám v oprave , možno budem mať nový ntb. Čiže tým pádom sa mi zmení IP a moja otázka znie takto: VIP si mám ako znova aktivovať s tými ostatnými vecami čo sú pod menom ? :)
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Re: Otázka
Tuna to máš rozpísané --> new/#viewtopic.php?f=34&t=8797 a ak ti ide len o ikonky tak napíš niekomu kto ti ich môže dať 

-
Reasonik - Pokročilý
No pokud ho máš v opravně a nezálohoval jsi si identitu,, a Opravář ti vymaže HDD a nahraje OS znovu tak to už nezískáš.,
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Reasonik píše:Tuna to máš rozpísané --> new/#viewtopic.php?f=34&t=8797 a ak ti ide len o ikonky tak napíš niekomu kto ti ich môže dať
Zálohované to nemám

PivesMadafaKa píše:No pokud ho máš v opravně a nezálohoval jsi si identitu,, a Opravář ti vymaže HDD a nahraje OS znovu tak to už nezískáš.,
Odišla mi celá doska.

A s tým VIP to mám ako vyriešiť teda? Komu mám približne napísať? Ďakujem za pomoc , ktorú aj sám viem urobiť. Ale aj to sa cení.

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Napíšeš mi na TS 

-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1