• Stránka 1 z 1
Při zapnutí cska...
Ahoj tento problém se mi ještě nestal když spustím hru musím nastavovat zaměřování, myš, a klávesnici, pořád od znova a bindování se taky smaže ze serveru nevíte čím to je ? nebaví mě pořád vše přenastavovat od začátku.
-
Vvladislav - Zkušený
Při zapnutí cska...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Při zapnutí cska...
Zkontroluj jestli mas ve složce s CS u souboru config.cfg a autoexec.cfg nastavené jen pro cteni. Omluvte prosím hacky a carky, pisu z telefonu...
-
Bstyle - Amatér
Najdi ve složce s hrou config.cfg a veškeré bindy si zapiš do něj 
Další možností je si vytvořit druhý config
Příklad: Vytvořím si vlastní config, kde budu mít nabindované nějaké věci pro nějaký mód. Takže dejme tomu vytvořim si config s názvem xxx.cfg --> do configu si zapíšu veškére bindy co ve hře používám --> spustim hru, otevřu konzoli a tam napíšu exec xxx.cfg --> automaticky se ti nahodí bindy, které máš uložené v tomto configu jako prioritní a neobsazené klávesy budou stále defaultní jak si je nastavím v config.cfg.

Další možností je si vytvořit druhý config
Příklad: Vytvořím si vlastní config, kde budu mít nabindované nějaké věci pro nějaký mód. Takže dejme tomu vytvořim si config s názvem xxx.cfg --> do configu si zapíšu veškére bindy co ve hře používám --> spustim hru, otevřu konzoli a tam napíšu exec xxx.cfg --> automaticky se ti nahodí bindy, které máš uložené v tomto configu jako prioritní a neobsazené klávesy budou stále defaultní jak si je nastavím v config.cfg.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Tak tak , ak sa pripájaš na iné servery tak je možné , že to tam je tak nastavené , že ti to maže. Jednoducho vymaž všetky .cfg súbory , ktoré sa nachádzajú v cstrike a znova zapni cs , následne všetko nastav ako uznáš za vhodné a potom všetky súbory s koncovkou .cfg nastav na "jen na čtení" (pravým kliknutým na súbor --> vlastnosti --> "jen pro čtení")
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ahoj bude to tím že to nemám nastavené na ''Jen pro čtení'' a hraji jenom na Gamesites serverech.
Ještě jedna otázka když sem se ještě nikdy nepřipojil na ruské servery jak je možné že se při zapnutí připojuje samo na zahraniční servery? Zatím to mám v pohodě ale když se mi to stane tak stáhnu znova Csko. Ale jak je to možné teda že se to připojuje? Z ničeho nic...
Ještě jedna otázka když sem se ještě nikdy nepřipojil na ruské servery jak je možné že se při zapnutí připojuje samo na zahraniční servery? Zatím to mám v pohodě ale když se mi to stane tak stáhnu znova Csko. Ale jak je to možné teda že se to připojuje? Z ničeho nic...
-
Vvladislav - Zkušený
Naozaj si sa nepripojil nikde inde ? Alebo žiadne modely/skiny si si nepridával do cska ?
Takže je problém vyriešený ? Stačí to mať na "jen pro čtení" . Ak si si pridával nejaké tie modely/skiny ruské , môže to troška robiť problém tak to treba vymazať. Ak je to vyriešené , napíš tu.
Takže je problém vyriešený ? Stačí to mať na "jen pro čtení" . Ak si si pridával nejaké tie modely/skiny ruské , môže to troška robiť problém tak to treba vymazať. Ak je to vyriešené , napíš tu.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Jak už tu bylo zmíneno najdi si Config a vepiš si tam všechno co chces najdi si třeba i bindy na autoschovaní apd. a tak si totalně všechno vepiš 

-
Michalbudis - Amatér
Tak dobře díky za rychlé rady !
admin může uzamknout

-
Vvladislav - Zkušený
Vyriešené
LOCK
LOCK
-