• Stránka 1 z 1
Lagy hry - z ničeho nic
Zdravím, poslední dobou se mi laguje čím dál tím víc csko.
Dneska už je to ve fázi, že se s tím nedá skoro ani hrát. Když chodím, tak se mi to cca každých 5 sekund zasekne, jako bych do něcěho narazil, ale tento zásek trvá jen okamžik. Ale dříve když jsem střílel s M4 a prostě jsem držel levý tlačítko myši, tak to střílelo zasebou úplně "hladce" a teď mi to dělá to, že když střílím, je to jako s 20 fps, protom net_graph ukazuje 100 stálých a ještě k tomu mi to střílí tak, že to vystřelí cca 7 nábojů, pak je malej zásek a pak to střílí dál.
Chtěl bych Vás poprosit o radu, pokud někdo ví co s tím. Snad jsem to popsal tak, že se z toho něco pozná
PS:mám steam csko.
Díky.
S pozdravem,
Spon.Erko
Dneska už je to ve fázi, že se s tím nedá skoro ani hrát. Když chodím, tak se mi to cca každých 5 sekund zasekne, jako bych do něcěho narazil, ale tento zásek trvá jen okamžik. Ale dříve když jsem střílel s M4 a prostě jsem držel levý tlačítko myši, tak to střílelo zasebou úplně "hladce" a teď mi to dělá to, že když střílím, je to jako s 20 fps, protom net_graph ukazuje 100 stálých a ještě k tomu mi to střílí tak, že to vystřelí cca 7 nábojů, pak je malej zásek a pak to střílí dál.
Chtěl bych Vás poprosit o radu, pokud někdo ví co s tím. Snad jsem to popsal tak, že se z toho něco pozná

PS:mám steam csko.
Díky.
S pozdravem,
Spon.Erko
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Lagy hry - z ničeho nic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy hry - z ničeho nic
Změř své internetové připojení http://www.speedtest.net/
Skus povypínat programy spuštěné v pozadí - Skype, Hamachi atd...
Skus povypínat programy spuštěné v pozadí - Skype, Hamachi atd...

-
KOF - Profesionál
Je pravda, že normálně mám kolem 10-20 ping, teď tohle.. http://www.speedtest.net/my-result/3512654674
Ale hraju jen furien servery, teď jak už jsem na ty lagy neměl nervy, tak jsem šel na aim a tam vše šlapalo v pořádku..
Nic jsem nezapl, nevypl, nepřepl, prostě vše tak jak bylo na tom furienu a na furienu lagy a na jiným ne. Nevíte, čím to může být ?
Ale hraju jen furien servery, teď jak už jsem na ty lagy neměl nervy, tak jsem šel na aim a tam vše šlapalo v pořádku..
Nic jsem nezapl, nevypl, nepřepl, prostě vše tak jak bylo na tom furienu a na furienu lagy a na jiným ne. Nevíte, čím to může být ?
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Není to nejhorší, každopádně se ještě koukni, jestli se ti nestahují update na STEAMu a také Windows update... Takže žádné jiné servery kromě Furiens ti nelagují? např. public?

-
KOF - Profesionál
Pub taky jede dobře..
A aktualizace windows mám off, csko sem reinstallnul, nic se nestahuje..
11 261 kb/s, teď jsem zkusil pustit na 200 fps a drží se to pořád mezi 100-200
A aktualizace windows mám off, csko sem reinstallnul, nic se nestahuje..
Elwyn píše:Nevidím tam to čo potrebujeme , skús si zmerať tu rýchlosť linkami , ktoré som poslal ja.
A na tom furiene , keď napr. lietaš , nedropujú ti fps ?
11 261 kb/s, teď jsem zkusil pustit na 200 fps a drží se to pořád mezi 100-200
-
SponErko - Mistr Yoda
Elwyn píše:SponErko píše:
11 261 kb/s
Poprosil by som to v kbit/s, a skúšal si aktualizovať napr. grafické ovládače ?
Nezlob se na mě, ale prosímtě nepiš tohle už...

Skus do konzole naházet tyto příkazy
rate "25000"
cl_cmdrate "99"
cl_cmdbackup "8"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "1024"
ex_interp "0.03"
edit by Elwyn: Okej , všetko premažem kedže ti to vadí , že to tu je dva krát , a bohužiaľ , vážne som nevedel , že to je to isté (kbit/s , kb/s)

e.KOF! Oukej, pohoda

-
KOF - Profesionál
Elwyn píše:SponErko píše:
11 261 kb/s
Poprosil by som to v kbit/s, a skúšal si aktualizovať napr. grafické ovládače ?
Však to je to samé kb/s kbit/s
e.KOF! To mu nevysvětíš...

-
SponErko - Mistr Yoda
Teď už je to ta stará hra, jak to znám 
Moc Vám děkuji, můžete lock

Moc Vám děkuji, můžete lock

-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1