Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

herne mody

Příspěvekod Cecooo » 26 bře 2014, 09:28 VIP

Čaute, chcel by som, ak môžem rozvíriť novú debatu a počuť vaše názory ohľadne herných módov. Čo sa týka mňa určite by som ako hráč vymenil mód schovku. Neskutočne laguje server aj pri dennej aj pri nočnej. Pri nočnej hráči nič nevidia, laguje to a nedá sa hrať ako CT a pri dennej vznikne z toho vždy prestrelka. a ktorý pridať ? Myslím, že ich je dosť, ale nový mód by som určite uvítal :)
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

herne mody

od Rumcajz » 26 bře 2014, 09:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: herne mody

Příspěvekod Ovie » 26 bře 2014, 12:44 VIP

Čauko

K té schovce ..
Denní : Hodně záleží na tom jaká jsou CTčka protože když se jim žádný T nedostane do zbrojky tak žádná přestřelka nevznikne. Denní schovka mi nelaguje..
Noční : Toto je jediný mod, který mě "trochu štve" a to tím, že když jsi mrtvý tak vidíš jenom tmu. Ale jinak je to super mod u kterého jak za T i CT si užiješ dost zábavy a někdy i to napětí jestli tě CT najdou nebo naopak jestli na tebe od někud neskočí Téčko. Taktéž mi nelaguje.

Přidat mody .. návrhů na mod tu bylo hodně, když myslíš, že jich je dost tak sem nějaký dej, protože podle mě je celkem zbytečné přidávat nové nové mody, když se nehrají tak pravidelně jako dřív.. Přijde mi že někdo zbytečně na serveru nadává na mody jako je například "furien" když je to jeden z nejlepších modu (tedy když se dodržují určitá pravidla, né jako když si CTčko čupne na na mapě _rats na dveře u ledníce a střílí jedním směrem .. to nemá význam) Prostě podle mě jsou mody dobrým rozvířením hry někdy jsou rychlé někdy naopak dlouhé. Mě osobně nevadí žádný mod a ani bych žádný nepřidával (berte to s odstupem a jenom jako můj názor ;) )
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Cecooo » 26 bře 2014, 15:49 VIP

Ešte k tým módom mám otázku ... Nedalo by sa to naprogramovať nejak, že mód nejde spustiť, tak 10 sekúnd po začatí kola ? Napr. na čas spýtať sa či nieje VD ... V poslednom čase je v móde bugnúť mód bez ohlásenia. Samozrejme nejde zistiť kto z CT bol Simon ktorý má rýchle prsty a dal rýchlo dal mód ... Len taký môj návrh :)
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod NetFlex » 26 bře 2014, 18:13 VIP

Cecooo má pravdu ve všem... teda až na to, že při schovce to laguje :D Schovka = mód který se moc nehraje a není moc oblíbená. Mohla by se nahradit + s tím omezením módu není špatný nápad, ale stačilo by klidně jen 3-5sec :))
NetFlex
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WARNING » 26 bře 2014, 18:47 VIP

Cecooo píše:Ešte k tým módom mám otázku ... Nedalo by sa to naprogramovať nejak, že mód nejde spustiť, tak 10 sekúnd po začatí kola ? Napr. na čas spýtať sa či nieje VD ... V poslednom čase je v móde bugnúť mód bez ohlásenia. Samozrejme nejde zistiť kto z CT bol Simon ktorý má rýchle prsty a dal rýchlo dal mód ... Len taký môj návrh :)

Tak toto je dobrý nápad, predišlo by sa nenahláseným módom a mohli by byť hráči, ktorí toto robia potrestaní. Mohlo by to fungovať na princípe ako keď sa otvoria cely tak už nejde dať mód (niektoré), tak by sa hráčom vypísalo, že ešte nie je možné dať móď lebo ešte neuplinul bezpečnostý čas :D
Stačilo by si odstopovať za kolko sa tam zobrazí meno simona a pridať zo dve zo tri sekundy
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod Ovie » 27 bře 2014, 06:50 VIP

Toto se naprogramovat nedá a ani se to dělat nebude, tak co ? dáte si jeden neohlášený mod a pokud je u CT někdo schopný, případné VD se rozdají potom.
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Ovie » 27 bře 2014, 06:55 VIP

M4LK1N píše:Toto se naprogramovat nedá a ani se to dělat nebude, tak co ? dáte si jeden neohlášený mod a pokud je u CT někdo schopný, případné VD se rozdají potom.

špatně jsem se vyjádřil, neprogramovat to možná jde, ale když už je na serveru admin a jestli to bylo vidět tak by ho měl on nějak potrestat a pokud není tak tu jsou hráči, kteří můžou natočit demo jak se to opakuje a dát na web a hráč bude taky potrestán.
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod WARNING » 27 bře 2014, 07:29 VIP

Lenže Malkin, na serveroch sa deje to, že niekto spustí mód hneď nato ako vezme simona čiže sa ešte neukáže kto simon bol. Takto sa vlastne nedá potrestať vinníka lebo sa nikdy nevie kto to urobil. Niečo takéto by pomohlo v tom, že by boli možné dávať módy až po zobrazení mena simona aby to poprípade niekto zachitil na deme alebo aby zachitil nejaký admin, že kto bol simon.
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod Ovie » 27 bře 2014, 12:13 VIP

WARNING píše:Lenže Malkin, na serveroch sa deje to, že niekto spustí mód hneď nato ako vezme simona čiže sa ešte neukáže kto simon bol. Takto sa vlastne nedá potrestať vinníka lebo sa nikdy nevie kto to urobil. Niečo takéto by pomohlo v tom, že by boli možné dávať módy až po zobrazení mena simona aby to poprípade niekto zachitil na deme alebo aby zachitil nejaký admin, že kto bol simon.

Vím tak si zahrajete mod .. příklady na řešení už byli podobné těm vašim, ale zatím nic. Toto není zas tak strašný prohřešek jako FK/MFk ... ;)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Cecooo » 27 bře 2014, 13:13 VIP

M4LK1N píše:
WARNING píše:Lenže Malkin, na serveroch sa deje to, že niekto spustí mód hneď nato ako vezme simona čiže sa ešte neukáže kto simon bol. Takto sa vlastne nedá potrestať vinníka lebo sa nikdy nevie kto to urobil. Niečo takéto by pomohlo v tom, že by boli možné dávať módy až po zobrazení mena simona aby to poprípade niekto zachitil na deme alebo aby zachitil nejaký admin, že kto bol simon.

Vím tak si zahrajete mod .. příklady na řešení už byli podobné těm vašim, ale zatím nic. Toto není zas tak strašný prohřešek jako FK/MFk ... ;)

Aký význam má hrať neohlásený mód keď si ho neužiješ -_- ? CT ledva stihnú vyliezť zo zbrojky čo je celkom zabitý furien mód pre CT. Nemajú jednoducho šancu vyhrať. To isté sparta,prestrelka atď... a to nehovorím o dnešnej hre, kde som sa VDčka nedočkal kedže bolo posledné kolo. Taktiež vúdce gangu totálne zbytočný pri neohlásených módoch.

Zaujímal by ma aj názor vyšších.
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Cecooo » 28 bře 2014, 12:03 VIP

návrh na nový mód ! " SHARKS ".... je to niečo ako duchovia ( ghost ), no opačne ... CT majú skin žralokov a chodia cez steny a lovia T.

Vaše názory ?
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod denersoN » 05 kvě 2014, 21:41

Nový mod by tam netrabalo ale tie schovky by trebalo vymazať stamaď to by som bral lebo je to nanič podľa mňa :(
denersoN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod LubimTravicku » 06 kvě 2014, 16:40

Chlapci viete co je u vas na schovke problem ? Že to neviete hrať(schovku) samozrejme to berte s rezervou...mne osobne schovka nevadi a to co napisal malkin si myslim aj ja schovka je super mod...a tie vase zraloky ci co to...naco je to dobre ? Taky mod uz mame a tu su ghosty. Jediny mod ktory ma z vasich navrhov zaujal bol revoltecov s tou nahanacku ;) A zda sa mi ze to bolo aj na niakom inom servery a tam to fungovalo...S mojho pohladu su mody pridavat alebo odoberat hlupost. No a k tym neohlasenym modom :) ak si u Ct vidis lahko kto mal simona kedze tam vzdy zasvieti niaky ten zeleny panak :) tak to staci natocit hodit do PP a ostatne aj tak kolko krat sa za mapu hra mod ? Myslim si ze to nepresiahne v priemere ani cislo 2 ;)
No one pretends that democracy
is perfect or all-wise. Indeed, it has been
said that democracy
is the worst form of government
except all those other forms that
have been tried from time to time." Winston Churchil
LubimTravicku
Amatér
Amatér

Příspěvekod Malawi » 07 kvě 2014, 08:25

Schovka není zas tak špatný MOD.Ještě když máš na výběr z denní a noční.
V životě jsi jednou nahoře a jednou dole.
Malawi
Amatér
Amatér

Příspěvekod l0wShine » 21 kvě 2014, 19:44

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery