• Stránka 1 z 1
Rozlúčka ;)
Čaute, takže dnešným dňom končím na GS 
Adminom na GS som skoro 3 roky a včera ma vyhodili. Dozvedel som sa to až dnes keď som chcel ísť do admin sekcie pozrieť čo je nové, no nemal som prístup.
Super prístup vedenia vyhodiť a nič nepovedať ani správu neposlať .. no nevadí.
Adminovanie som chcel zabaliť už dávno len ma tu držalo pár ľudí ktorých som tu poznal.
Som veľmi rád že som mal možnosť spoznať pár super ľudí, ďakujem tým ktorí mi umožnili byť adminom a Server Adminom na GTA
Špeciálne by som chcel poďakovať Anduritovi ktorý tu už tiež nepôsobí, pretože mi dal možnosť byť adminom na jeho portáli kde som spoznal super ľudí a neskôr sme sa spojili s Gamesites, kde som spoznal takisto super ľudí.
Diazovi za to že som mohol adminovať pod ním ešte keď bol SA na Furiene 2
Whoovi ktorý bol ochotný kedykoľvek keď som mu napísal.
Spinniemu ktorý mi odpovedal na veľa otázok keď som niečo nevedel.
A veľké ĎAKUJEM Werigovi ktorý mi dal možnosť adminovať na JB4, ktorý mi dal možnosť adminovať na GTA:SA, ktorý mi dal možnosť stať sa SA na GTA, a s ktorým sa dalo porozprávať.
Ďakujem plno ľudom s JB ktorých som tam spoznal, oni vedia ktorí to sú, ja už veľa z nich už ani nepoznám pretože veľa z nich odišlo. Asi pochopili to čo ja a dali tomuto zbohom. Tých čo si pamätám : TexT, tak jee, skinny, krapnik, codex, tomec, falqo, hitmen, hybrid, jukky, kvinto, Chaos-Tymo, Nigas, Xter, Thom, Clier atď. bolo vás veľa
Chcem ešte dodať že neodišiel som dobrovoľne, i keď som to chcel spraviť už dávno, ale bol som vyhodený pretože sme si robili srandu a ja som kickol admina VaDy, ktorý to nahlásil a ja som prišiel o práva
Takže veľa šťastia tí čo tu ostali, majte sa. Možno sa tu ešte niekedy stretneme
PS: Prosím zdržte sa trápnych a nevhodných komentov.

Adminom na GS som skoro 3 roky a včera ma vyhodili. Dozvedel som sa to až dnes keď som chcel ísť do admin sekcie pozrieť čo je nové, no nemal som prístup.

Adminovanie som chcel zabaliť už dávno len ma tu držalo pár ľudí ktorých som tu poznal.
Som veľmi rád že som mal možnosť spoznať pár super ľudí, ďakujem tým ktorí mi umožnili byť adminom a Server Adminom na GTA

Špeciálne by som chcel poďakovať Anduritovi ktorý tu už tiež nepôsobí, pretože mi dal možnosť byť adminom na jeho portáli kde som spoznal super ľudí a neskôr sme sa spojili s Gamesites, kde som spoznal takisto super ľudí.
Diazovi za to že som mohol adminovať pod ním ešte keď bol SA na Furiene 2

Whoovi ktorý bol ochotný kedykoľvek keď som mu napísal.
Spinniemu ktorý mi odpovedal na veľa otázok keď som niečo nevedel.
A veľké ĎAKUJEM Werigovi ktorý mi dal možnosť adminovať na JB4, ktorý mi dal možnosť adminovať na GTA:SA, ktorý mi dal možnosť stať sa SA na GTA, a s ktorým sa dalo porozprávať.
Ďakujem plno ľudom s JB ktorých som tam spoznal, oni vedia ktorí to sú, ja už veľa z nich už ani nepoznám pretože veľa z nich odišlo. Asi pochopili to čo ja a dali tomuto zbohom. Tých čo si pamätám : TexT, tak jee, skinny, krapnik, codex, tomec, falqo, hitmen, hybrid, jukky, kvinto, Chaos-Tymo, Nigas, Xter, Thom, Clier atď. bolo vás veľa

Chcem ešte dodať že neodišiel som dobrovoľne, i keď som to chcel spraviť už dávno, ale bol som vyhodený pretože sme si robili srandu a ja som kickol admina VaDy, ktorý to nahlásil a ja som prišiel o práva

Takže veľa šťastia tí čo tu ostali, majte sa. Možno sa tu ešte niekedy stretneme

"Mladá generácia má pocit, že s ňou prichádza lepší svet. Stará garda má pocit, že s ňou ten lepší svet odchádza."
Karol Čapek
PS: Prosím zdržte sa trápnych a nevhodných komentov.

Adminom na GS od 1.6.2011 do 1.12.2014
-
Matul - Zkušený
Rozlúčka ;)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rozlúčka ;)
Taky se měj 

-
F4talW1ruSS - Pokročilý
Už odišlo plno dobrých a kvalitných hráčov a postupne odchádzajú ďalší --> o niečom to svedčí 

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Měj se dobře
nebyl si špatný admin, ale nebyl si podle mých zkušeností ani dobrý 
GL in RL

GL in RL

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Taky jsem se dozvěděl o den později že tě vyhodili, bohužel za blbost se platí..
Děkuji Ti za vše co si pro JB udělal.
Ať se ti daří
Děkuji Ti za vše co si pro JB udělal.
Ať se ti daří

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj,
JÁ len dodám, že rušil som Ťa JA. Očakával som z tvojej strany záujem, vzhľadom nato, že s tebou doteraz neboli problémy. Avšak Ty si ma nijak nekontaktoval a nejavil záujem o svoje práva a kompetencie. Tudiž sa asi nemáme ani o čom baviť.
Ako spomína kolega Awee, za svoju blbosť sa platí. Bohužiaľ, alebo Bohudík?
Každopádne, ďakujem aj ja za odvedenu prácu a prajem Ti veľa šťastia a úspechu.
Spinnie
JÁ len dodám, že rušil som Ťa JA. Očakával som z tvojej strany záujem, vzhľadom nato, že s tebou doteraz neboli problémy. Avšak Ty si ma nijak nekontaktoval a nejavil záujem o svoje práva a kompetencie. Tudiž sa asi nemáme ani o čom baviť.
Ako spomína kolega Awee, za svoju blbosť sa platí. Bohužiaľ, alebo Bohudík?
Každopádne, ďakujem aj ja za odvedenu prácu a prajem Ti veľa šťastia a úspechu.
Spinnie
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1