• Stránka 1 z 1
Re: :)
Ahoj,podle mě je to tak,aby v tobě měli důvěru,že něco nevykecáš atd.. přeci jenom dnešní lidi nejsou tak hodný jako kdysi
např GS-Maraton tam kdyby si byl kontrolor tak znáš všechny hesla tak proto musíš být admin a kdyby si to heslo vykecal tak by ti dali mínusové body,nebo tě dokonce vyhodili

Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
Ahoj.
Je to aj preto ako uz bolo spominane aby veci ostaly doverne ak je nejaka taka sutaz a je to aj z toho dovodu lebo admini a vyssi sa mozu medzi-sebou bavit v A sekciach a bolo by zbytocne nahadzovat druhemu prava kedze uz admina ktory to ma poznaju. Radsej budu verit adminovi ako hracovi z TS. Admina uz predsa aspon troska poznaju
+ po nejakej dohode MOZNO by sa to aj dalo
zeby to nebol len admin.
Je to aj preto ako uz bolo spominane aby veci ostaly doverne ak je nejaka taka sutaz a je to aj z toho dovodu lebo admini a vyssi sa mozu medzi-sebou bavit v A sekciach a bolo by zbytocne nahadzovat druhemu prava kedze uz admina ktory to ma poznaju. Radsej budu verit adminovi ako hracovi z TS. Admina uz predsa aspon troska poznaju

+ po nejakej dohode MOZNO by sa to aj dalo

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
lukick píše:Ahoj.
+ po nejakej dohode MOZNO by sa to aj dalozeby to nebol len admin.
Nechapu, proč se vyjadřuješ do půl roku neaktivniho topicu....

-
PatrikCZ - Drbna
• Stránka 1 z 1