• Stránka 1 z 1
Zmena skinu na jednotlivé servery
Ahoj,
chcel by som Vás požiadať o malú pomoc. Potreboval by som poradiť, ako zmeniť skiny na Jail Break-och. Napr: chcel by som si zmeniť Agenta Smitha (VIP) za iný model, no neviem ako. To isté väzni. Ak niekto viete, tak prosím poradiť všetko do podrobna.
Všetci, ktorí mi pomôžu, budú mať malé bezvýznamné plus
chcel by som Vás požiadať o malú pomoc. Potreboval by som poradiť, ako zmeniť skiny na Jail Break-och. Napr: chcel by som si zmeniť Agenta Smitha (VIP) za iný model, no neviem ako. To isté väzni. Ak niekto viete, tak prosím poradiť všetko do podrobna.
Všetci, ktorí mi pomôžu, budú mať malé bezvýznamné plus

-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
-
Potato20 - Mistr
Zmena skinu na jednotlivé servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmena skinu na jednotlivé servery
Skús toto. 
Prejdeme do CSTRIKE zložky ktorú nájdeme:
Pre hráčov so steamom - C:program files/steam/steam_apps/tvoj_nick/counterstrike/cstrike/
Pre hráčov bez steamu - C:program files/valve/cstrike/
Rozbalíme si rar súbor v ktorom sa nachádza skin.Väčšina skinov má v archíve dané zložky podľa ktorých súbory budeme kopírovať.
Súbory s koncovkou .mdl vkladáme do zložky models.V prípade skinov postáv vkladáme celý priečinok skinu do zložky Player (v models).Keď model postavy nemá v rare vytvorený priečinok, vytvoríme ho a dáme mu názov podľa mdl súboru.Ak je ku skinu zvuk, vložíme ho do zložky sound (v cstrike).Pre zbrane to je podzložka weapons.

Prejdeme do CSTRIKE zložky ktorú nájdeme:
Pre hráčov so steamom - C:program files/steam/steam_apps/tvoj_nick/counterstrike/cstrike/
Pre hráčov bez steamu - C:program files/valve/cstrike/
Rozbalíme si rar súbor v ktorom sa nachádza skin.Väčšina skinov má v archíve dané zložky podľa ktorých súbory budeme kopírovať.
Súbory s koncovkou .mdl vkladáme do zložky models.V prípade skinov postáv vkladáme celý priečinok skinu do zložky Player (v models).Keď model postavy nemá v rare vytvorený priečinok, vytvoríme ho a dáme mu názov podľa mdl súboru.Ak je ku skinu zvuk, vložíme ho do zložky sound (v cstrike).Pre zbrane to je podzložka weapons.
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Ahoj,
Ďakujem za radu, no myslel som to trošku inak (z toho čo som napísal si to pochopil správne). Neviem, ako sa volá skin Agenta Smitha v zložke "models", takže si ho nemôžem zmeniť. To isté VIP T skin.
Ďakujem za radu, no myslel som to trošku inak (z toho čo som napísal si to pochopil správne). Neviem, ako sa volá skin Agenta Smitha v zložke "models", takže si ho nemôžem zmeniť. To isté VIP T skin.
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin all JB´s
-
Potato20 - Mistr
Zdar,
asi teda víš jak je nahradit, modely z jb najdeš ve složkách vip_ct, gs_vezen, vip_jail_te, dozorce321 (cstrike/models/player).
asi teda víš jak je nahradit, modely z jb najdeš ve složkách vip_ct, gs_vezen, vip_jail_te, dozorce321 (cstrike/models/player).

-
kuk - Mistr
Ja si myslím, že to bude fungovať trochu inak, skús to takto:
1.Stiahni si skin tvojich snov
2.Nahraď normálne skiny (základné, ktoré majú boti) za skiny svojich snov
3.Do konzole napíš cl_minmodels "1"
Neviem či ti to bude fungovať, ale malo by to ísť, daj mi vedieť, poprípade skúsime niečo iné
Neviem či ti to bude fungovať, ale malo by to ísť, daj mi vedieť, poprípade skúsime niečo iné

-
Figi - Pokročilý
Figi píše:Ja si myslím, že to bude fungovať trochu inak, skús to takto:
Za normálních okolností by to šlo, ale zdá se mi, že na nějakých serverech máte minmodels zakázanej. Nahrazení modelů ve složce funguje stejně, samozřejmě je musíš pojmenovat jako ty původní.

-
kuk - Mistr
Na JB to funguje normálne, minmodels sú zakázané asi iba na warcrafte (aspoň čo viem ja), pretože tam bol nejaký bug s humanom, ale niesom si istý, už som warcraft dlho nehral. Každopádne na väčšine serverov by to malo fungovať ako som písal.
-
Figi - Pokročilý
• Stránka 1 z 1