• Stránka 1 z 1
Fun
Zdravím. 
Mám jeden takový problém.
Hraju na gamesites různé mody: Furien, Jail... atp.
A na všech serverech se mi hraje normálně, ping maximálně 20
fps. úplné maximum, ale jakmile se připojím na Fun #1 (Nevím, jestli bych měl problém i na jiném serveru Fun)
Ale jakmile se připojím na Fun #1
tak mi vyskočí ping na 400 třeba a nemůžu skoro vůbec hrát, sekne se mi to třeba na 5 sekund a konec.
Nevíte někdo, čím to je?
Mám steam.

Mám jeden takový problém.
Hraju na gamesites různé mody: Furien, Jail... atp.
A na všech serverech se mi hraje normálně, ping maximálně 20
fps. úplné maximum, ale jakmile se připojím na Fun #1 (Nevím, jestli bych měl problém i na jiném serveru Fun)
Ale jakmile se připojím na Fun #1
tak mi vyskočí ping na 400 třeba a nemůžu skoro vůbec hrát, sekne se mi to třeba na 5 sekund a konec.
Nevíte někdo, čím to je?
Mám steam.

-
Knight - Amatér
Re: Fun
Ahoj, presne tento problém som mal na inom PC, ale s jail break módom. Žiadne support rady mi nepomohli, stále som mal neskutočné lagy a nevedel som čo s tým. Jeden support mi nakoniec poradil tento config . Dopredu ťa upozorňujem že to nebude kvalitná hra, ale aspoň bez lagov.
Samozrejme, tvoj problém môže byť iný a najskôr vyskúšaj rady hore
Samozrejme, tvoj problém môže byť iný a najskôr vyskúšaj rady hore

-
Figi - Pokročilý
Re: Fun
Skús si odinštalovať cs, potom si ho nainštaluj ale nemaj nič zapnuté , to myslím tak že nebudeš na fb alebo podobne , potom zapni cs a napis do konzole rate 2500 , potom sa pripoj na server kde mas ten problem a &k sa ti tto stava znova tak skus zopakovat tento navod. a inac to mozes mat kvoli tomu ze mas slby net ale ak sa ti to stavalo len nejaku chvilu tak potom ti neviem moc porafit.
-
davidko4 - Drbna
• Stránka 1 z 1