• Stránka 1 z 1
Notebook (Chladenie)
Zdravím,
V piatok sa mi stala taká čudná vec. Z ničoho nič mi prestal fungovať na notebooku ventilátor. Notebook sa mi teda po 4 minútach prehrial a vypol. (HP Pavilion dv6 :/) Deň som ho teda nechal tak, a včera večer som trošku cez tu mriežku pri ventilátore do neho šťuchol špáradlom, aby sa otočil. Zapol som ho teda a zrazu ventilátor fungoval. Ale strašne divný zvuk vydáva. Taký vysoký pískajúci. Zapol som CSko, všetko išlo v pohode, a tak som si myslel že to je OK. Ale akonáhle som zapol CS GO (Trošku náročnejšie) Tak FPS mi zo bývalých 100 kleslo na 30. Tak isto LoL. Neviete čo je s tým? Myslíte, že to je iba zaprášené vnútri? Alebo to môže mať aj iné dôvody? Ďakujem za odpovede.
V piatok sa mi stala taká čudná vec. Z ničoho nič mi prestal fungovať na notebooku ventilátor. Notebook sa mi teda po 4 minútach prehrial a vypol. (HP Pavilion dv6 :/) Deň som ho teda nechal tak, a včera večer som trošku cez tu mriežku pri ventilátore do neho šťuchol špáradlom, aby sa otočil. Zapol som ho teda a zrazu ventilátor fungoval. Ale strašne divný zvuk vydáva. Taký vysoký pískajúci. Zapol som CSko, všetko išlo v pohode, a tak som si myslel že to je OK. Ale akonáhle som zapol CS GO (Trošku náročnejšie) Tak FPS mi zo bývalých 100 kleslo na 30. Tak isto LoL. Neviete čo je s tým? Myslíte, že to je iba zaprášené vnútri? Alebo to môže mať aj iné dôvody? Ďakujem za odpovede.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Notebook (Chladenie)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Notebook (Chladenie)
Ja by som do toho určite špáradlom neštuchal, pretože by som to mohol ešte viac poškodiť. Doporučujem zájsť k odborníkovi. A čo sa týka toho FPS je možne, že ti nejaký nechcený proces (ctrl+shift+esc) zaťažuje procesor. Skús ho prečistiť programom Ccleaner.
-
CSTitan - Zkušený
Špáradlom som štuchol po vrchu ventilátora. Nie po tých lopatách. Aby sa trošku otočil. Ide o to, že odkedy mi ten ventliátor blbne tak mám také FPS.. NB sa mi dosť prehrieva. Jasne že to zanesiem do servisu, no len som myslel, či náhodou ešte nejaká iná možnosť nieje.
-
JimCarry - Profesionál
Přesně tak jak řekl, pokud máš notebook v záruce, určitě ho nerozebírej a už ani neštouchej, protože v tu chvíli ti spadne záruka... Zajdi si nejlépe do servisu HP, neměl jsem s nimi nikdy žádný problém (HW ti opraví do druhého dne....). Pokud záruku nemáš, tak si hold budeš muset zaplatit za opravu, ale stejně zajdi za odborníkem...
K těm FPS, určitě se to spraví až budeš mít funkční ventilátor
Notebook se přehřívá, to je jasné 
K těm FPS, určitě se to spraví až budeš mít funkční ventilátor

-
KOF - Profesionál
Mne sa to stálo tiež, notebook som stále prekladal ako rambo jednou rukou až sa chudák musel "ohnúť". Stále ked som ho chytil za spodok prestal isť a musel som po nom poklepať aby zase išiel, po rozobrati som videl že kábel bol na maderu
Ale nemyslím že ked ho máš v záruke sa toto mohlo stať, ked je v záruke nemáš čo riešiť, daj ho opraviť nech sa stým seru oni. aj tak tieto veci maju "určenú" životnosť 

public OnPlayerConnect(playerid)
{
Ban(playerid);
return 1;
}
{
Ban(playerid);
return 1;
}
-
kjn - Zkušený
Počítač už neni v záruke. Takže to pôjdem zaniesť do servisu. Ďakujem za odpovede 

-
JimCarry - Profesionál
• Stránka 1 z 1