• Stránka 1 z 1
LH2PG nedorozumenie ?
Takze pockal som par dni ci mi ten unban udeli sam alebo nie, no presla ma trpezlivost.
Dostal som na Tsku ban a takisto mi boli odobrane vsetky prava na serveroch.
<13:37:49> You are banned permanently. Reason: "klamanie, pokus o podvod"
K veci: Ziadal som o prava na TSko len cisto na Gather room, kedze som ich na GS hraval denno denne uz dost dlhu dobu a stale tam chodievaju hraci kt. kazia hru, blokuju roomky atd., zaziadal som o prava od admina LH2PG, aby som bol detailista na Tsku sme hrali do cca pol 7 rana od mozno 21:00. Odpoved admina LH2PG bola, ze mi ich ASI davam do pozornosti slovicko ASI neda, dovod ? Dovod bol vraj ma malo vydava lepsie povedane vobec na TSku, okej tak som si povedal, ze napisem adminov s kt. tu hravam casto a bol to Nonsteamak, napisal som jemu s tym, ze som mu opisal situaciu preco mi LH2PG tie prava nedal, nikoho som neoklamal a vsade a kazdemu som pisal pravdu co dolozim aj svedkami ak to tu nelocknete, svedovia su admini z GS co sa da povazovat za dost doveryhodny fakt. Myslim, ze to dava logiku ak mi admin neda prava na move a kick z roomky cisto na gather room z dovodu, ze ma tam nevyda pritom opak je taky, ze bud sme mali na seba smolu co sa tyka stretnutia na TS alebo tam chodia malo on do gather roomiek. Boli dni ked som tam bol od rana do neskorej noci, ani jeden den sa nestal aby som tam nebol okrem par dni cez vikendy. Nonsteamak teda napisal adminovy lh2PG a ten mi udelil ban na tsku a postaral sa o odobratie vsetkych prav kt. som na GS mal s vyjadrenim, ze som klamal a podvadzal. Hnet nato som pisal s nonsteamakom, ze on nevie o ziadnom bane tak som napisal LH2PG na steame jeho chovanie bolo dost od veci akoby sa na niekoho chcel hrat
Nevadi kazdy sme nejaky ale myslim, ze ked sme den pred tym hrali do rana bol trosku iny a myslim, ze sme sa dost dobre bavili ale hold kazdy ma svoje dni. Tymto by som chcel poziadat vedenie o presetrenie situacie a takisto napisem vsetkym adminom aj hracom kt. boli na TSku s nami do rana aby sa tu vyjadrila a potvrdili presne to co som napisal, nechystam sa nikoho ovplyvnovat aby nejako krivo "svedcil" v moj prospech kazdy nech si povie svoj nazor na to no budem rad ak sa to prestri.
Dakujem.
Dostal som na Tsku ban a takisto mi boli odobrane vsetky prava na serveroch.
<13:37:49> You are banned permanently. Reason: "klamanie, pokus o podvod"
K veci: Ziadal som o prava na TSko len cisto na Gather room, kedze som ich na GS hraval denno denne uz dost dlhu dobu a stale tam chodievaju hraci kt. kazia hru, blokuju roomky atd., zaziadal som o prava od admina LH2PG, aby som bol detailista na Tsku sme hrali do cca pol 7 rana od mozno 21:00. Odpoved admina LH2PG bola, ze mi ich ASI davam do pozornosti slovicko ASI neda, dovod ? Dovod bol vraj ma malo vydava lepsie povedane vobec na TSku, okej tak som si povedal, ze napisem adminov s kt. tu hravam casto a bol to Nonsteamak, napisal som jemu s tym, ze som mu opisal situaciu preco mi LH2PG tie prava nedal, nikoho som neoklamal a vsade a kazdemu som pisal pravdu co dolozim aj svedkami ak to tu nelocknete, svedovia su admini z GS co sa da povazovat za dost doveryhodny fakt. Myslim, ze to dava logiku ak mi admin neda prava na move a kick z roomky cisto na gather room z dovodu, ze ma tam nevyda pritom opak je taky, ze bud sme mali na seba smolu co sa tyka stretnutia na TS alebo tam chodia malo on do gather roomiek. Boli dni ked som tam bol od rana do neskorej noci, ani jeden den sa nestal aby som tam nebol okrem par dni cez vikendy. Nonsteamak teda napisal adminovy lh2PG a ten mi udelil ban na tsku a postaral sa o odobratie vsetkych prav kt. som na GS mal s vyjadrenim, ze som klamal a podvadzal. Hnet nato som pisal s nonsteamakom, ze on nevie o ziadnom bane tak som napisal LH2PG na steame jeho chovanie bolo dost od veci akoby sa na niekoho chcel hrat

Dakujem.
-
CaeleS - Amatér
LH2PG nedorozumenie ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: LH2PG nedorozumenie ?
Pridavam este moje unique id zabudol som na to: Z+g40mZnhQxuYRAhkd5HEtIFVvA=
-
CaeleS - Amatér
No uz nejaky ten tyzden nie kedze mam bananik:) Ale dakujem za doplnenie infa od doveryhodnej osoby;)
-
CaeleS - Amatér
Zdravim,
takze takisto sa pridavam k tomu ze CaeleS hraval skoro denno denne gathery takze jeho ziadost sa mi zdala opodstatnena. Navyse LH2PG sam uznal ze poslednu dobu velmi casto nehrava takze o tom nema prehlad, takze nechapem kde nastal problem ked si CaeleS pytal prava od niekoho ineho kto mu ma to pravo tie prava poskytnut. Je tu ale nanestastie nejake pravidlo ze nie je mozne pytat si prava od viacerych ludi zaroven co CaeleS urobil ale permanentny ban sa mi zda byt prehnany.
Aj ja som bol jeden z tych ktori den predtym hrali do siedmej rana. A pokial sa mi zda formulacia odpovede na prava bola: Ja ti ich nedam lebo ta nepoznam. Tu je podla mna ten hlavny zadrhel, kedze CaeleS to pochopil tak ze potrebuje ist za niekym kto ho pozna resp kto ho vidava hravat gathery a tym padom mu da prava opodstatnene.
Moj nazor je ze ide iba o zlu komunikaciu medzi Nonsteamakom, LH2PG a CaeleSom a nieco sa niekde nastal komunikacny sum
.
Btw dodavam ze objasnujem veci ako si ich pamatam ja a ako si ich vysvetlujem nechcem nikomu podsuvat ziadne naozory.
takze takisto sa pridavam k tomu ze CaeleS hraval skoro denno denne gathery takze jeho ziadost sa mi zdala opodstatnena. Navyse LH2PG sam uznal ze poslednu dobu velmi casto nehrava takze o tom nema prehlad, takze nechapem kde nastal problem ked si CaeleS pytal prava od niekoho ineho kto mu ma to pravo tie prava poskytnut. Je tu ale nanestastie nejake pravidlo ze nie je mozne pytat si prava od viacerych ludi zaroven co CaeleS urobil ale permanentny ban sa mi zda byt prehnany.
Aj ja som bol jeden z tych ktori den predtym hrali do siedmej rana. A pokial sa mi zda formulacia odpovede na prava bola: Ja ti ich nedam lebo ta nepoznam. Tu je podla mna ten hlavny zadrhel, kedze CaeleS to pochopil tak ze potrebuje ist za niekym kto ho pozna resp kto ho vidava hravat gathery a tym padom mu da prava opodstatnene.
Moj nazor je ze ide iba o zlu komunikaciu medzi Nonsteamakom, LH2PG a CaeleSom a nieco sa niekde nastal komunikacny sum

Btw dodavam ze objasnujem veci ako si ich pamatam ja a ako si ich vysvetlujem nechcem nikomu podsuvat ziadne naozory.
-
kLs - Kolemjdoucí
Zrusenie nebol môj nápad . Ako som povedal šlo o to že ty si šiel žiadať za niekým iným o práva ktoré ti boli zamietnute . KlS ty si tam bol myslím a počul si , že sa ma to pýtal už asi 200 krát , tak čo mu má človek povedať ? Proste NIE ! Toto pravidlo je tu od vedenia a keď som sa o tom bavil s Garlin , on povedal ze si to obisiel ze ta mame vyhodit a zabanovat.
MADE BY VIRUSKO :

-
LH2PG - Pokročilý
ale ako KLS napisal presne tak to bolo povedane, ze ASI nie kvoli tomu, ze tam nechodim atd...
-
CaeleS - Amatér
Pozri nechapem ten ban fakt nechapem, ani raz nebol za mojho adminovania ziaden problem somnou myslim, ze to moze potvrdit aj moj SA. Taisto myslim, ze moje konanie pocas adminovania bolo viac nez na urovni, myslim, ze by sa to malo este raz prehodnotit. Predpokladam, ze som tu jeden z najstarsich adminov (urcite nie najstarsi) ale priemerovo aj rozumovu inde ako 15 rocny admini s kt. je stale problem.
-
CaeleS - Amatér
Já jsem byl jedním z Caelesův SA a můžu potvrdit, že když se vyskytl nějaký problém, do kterého byl zapletený, tak se to snažil řešit rozumně a hlavně v klidu. Žádal mě taky o práva kvůli gatherům, ale já řekl, že na to nemám pravomoce ani možnost mu je takhle zařídit. Vysvětloval jsem mu, za co bych ho mohl doporučit, aby dostal práva na TS. Řekl jsem mu, ať zkusí popsat situaci někomu vyššímu. Dalšího dne večer jsem se dozvěděl, že nemá práva jak u mě tak na CoDu, že byl kompletně zrušen a zabanován permanentním banem na TS. Což mi přišlo dost kruté a tak jsem se o to hned začal zajímat. Otravoval jsem s tím Garlina, ten mě poslal za Diazem, který nevěděl nic o situaci(pouze odebíral práva), tak mě poslal za LH2PG. S tím jsem se chvilku bavil a vysvětleno mi to bylo zhruba takto: Admin Caeles se ho ptal opakovaně na práva na TS kvůli gatherům. LH2PG mu řekl ne. Když se adminova žádost o práva opakovala, tak LH2PG na to už neměl nervy, tak mu řekl, že práva mu nedá protože ho nezná. Chtěl jsem mluvit ještě s nonsteamakem, ale nepoštěstilo se mi ho potkat.
Vysvětlení od Caelese: Zeptal se LH2PG, jestli mu nedá práva na TS kvůli gatherům. Řekl mu že ne, že ho nezná. Tak šel Caeles za Nonsteamakem, kterému řekl, že ho LH2PG odmítl a popsal mu situaci.
Teď zase k LH2PG. Řekl mi, že za ním přišel Nonsteamak a zeptal se ho, jestli dovolil Caelesému nahodit práva. Protože Caeles za ním přišel s tím, že mu LH2PG dal svolení. Pak se do toho zamotal Garlin, kterému popsali situaci a ten zhodnotil nekompromisním vyhazovem, odebraním veškerých práv a permanentním banem na TS. Podle dostupných informací se určitě zachoval správně, pokud admin klame a snaží se obcházet vedení a zkouší "štěstí" kdo mu nahodí práva...
Ale co když to tak nebylo? Co když je to tak, jak napsal kLs, že někde prostě vznikla komunikační chyba? Já osobně nevím, co a jak se stalo. Ale jak jsem říkal, Caeles se jako admin snažil být rozumný.
Jako s adminem jsem s ním neměl žádný závažný problém a myslím si, že by bylo dobré se na to pořádně podívat. Ale to už nezáleží na mě. Snažil jsem se sem napsat vše mýma očima a podle toho, co jsem se dozvěděl.
Vysvětlení od Caelese: Zeptal se LH2PG, jestli mu nedá práva na TS kvůli gatherům. Řekl mu že ne, že ho nezná. Tak šel Caeles za Nonsteamakem, kterému řekl, že ho LH2PG odmítl a popsal mu situaci.
Teď zase k LH2PG. Řekl mi, že za ním přišel Nonsteamak a zeptal se ho, jestli dovolil Caelesému nahodit práva. Protože Caeles za ním přišel s tím, že mu LH2PG dal svolení. Pak se do toho zamotal Garlin, kterému popsali situaci a ten zhodnotil nekompromisním vyhazovem, odebraním veškerých práv a permanentním banem na TS. Podle dostupných informací se určitě zachoval správně, pokud admin klame a snaží se obcházet vedení a zkouší "štěstí" kdo mu nahodí práva...
Ale co když to tak nebylo? Co když je to tak, jak napsal kLs, že někde prostě vznikla komunikační chyba? Já osobně nevím, co a jak se stalo. Ale jak jsem říkal, Caeles se jako admin snažil být rozumný.
Jako s adminem jsem s ním neměl žádný závažný problém a myslím si, že by bylo dobré se na to pořádně podívat. Ale to už nezáleží na mě. Snažil jsem se sem napsat vše mýma očima a podle toho, co jsem se dozvěděl.
-
lenny - Zkušený
Z lennyho textu chcem opravit jednu vec a to, ze ja som nonsteamakovi napisal pekne pravdu, preco mi lh prava nedal a nenapisal som nic o tom, ze by mi lh dal nejake povolenie, len som opisal situaciu s tym, ze ich nemam preto lebo ma nepozna alebo nevydava na gaterhi.
edit by lenny: Máš na mysli tuhle pasáž? "Řekl mi, že za ním přišel Nonsteamak a zeptal se ho, jestli dovolil Caelesému nahodit práva." Tohle se mi doneslo. Neříkám, že to tak bylo.
edit by lenny: Máš na mysli tuhle pasáž? "Řekl mi, že za ním přišel Nonsteamak a zeptal se ho, jestli dovolil Caelesému nahodit práva." Tohle se mi doneslo. Neříkám, že to tak bylo.
-
CaeleS - Amatér
Ospravedlnujem sa za spam ale este by som chcel podotknut jednu malickost, bol som dnes na war4 tam kde mi boli odobrate prava a bolo tam par hracov co robili bordel a cisto zo zvyku som stlacil "l" na zapnutie amx_modmenu a stale mi to ide, dal som dnes 4 bany aj napriek tomu, ze mi boli odobrate som si plnil povinnosti aj ked vlastne uz nemusim, tak neviem ci je to nejaky bug alebo ste mi to zabudli odobrat. Bany som dal opodstatnene ak by sa niekto chcel navazat do toho.
-
CaeleS - Amatér
Za to ze si pekne a slusne ziadal o UB tak UB na TS si dostal . O právach ked si o ne požiadaš rozhodne vedenie.
Unbanned na TS . Lock.
Unbanned na TS . Lock.
MADE BY VIRUSKO :

-
LH2PG - Pokročilý
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku