• Stránka 1 z 1
Co JE Bhop a co NIE?
No pre upresnenie pravidiel by som potreboval konečne niekoho čo mi vysvetli pointu Bunnyhopu na Zombie serveroch, keďže väčšina hráčov mi hovorí že bhopujem (ta mensina cize ty co hovoria ze nebhopujem maju u mna respekt a vedia podstatu skoku bhop).
Dnes mi hráč, zároveň admin Cibula napísal citujem: "Ak dva razy za sebou skocis a nechodis medzi tym tak je to vnimane ako bhop ibaze by si bol terminator". Prva vec: Hrac vie skocit dvakrat za sebou a nie stale je to bhop (kto nechape podstatu skoku bhop). Druha vec: Ak niekto zacne bhopovat je to vidiet ze skace s vacsimi odskokmy a pre hocijakeho zombie je nedostihnutelny (ci nemesis alebo first). Tretia vec: Ak existuje pravidlo nebhopovat, admin Cibula si poriadne sere do ust ked napsie ze terminator moze urobit dve skoky po sebe.
Ak som bol upozornovany na Bhop tak to bolo od Quicka, co ak to bolo tak som to robil za vyvoleneho, hned som si to uvedomil a prestal - podstate bhop nemam ani na koliesku, cize ani ten bhop by som nemohol robit kvalitne aj keby som chcel. Ja si o sebe nemyslim ze kazim hru len sa snazim pouzivat rozum, nekempit a hrat na hrane a viem byt velmi priatelsky (co vacsina starsich hracov chape). Hrajem csko aj viac ako 10 rokov mam za sebou rozne servery - JUMP, SURF, HNS a viem sa hybat a tiez poznam co je bhop a co nie. A trapi ma to ako jednal dnes admin Cibula, ktory si moj respekt asi nechce ziskat a pripadalo mi to akoby so mnou jednal ako s 15 rocnym.
Takze poprosim niekoho (najlepsie Quicka) aby mi objasnil podstatu bhopu v zombie serveroch - poprosim nie to ze kazim hru ... pravidla som si precital.
Prajem prijemnu hru kazdopadne
Dnes mi hráč, zároveň admin Cibula napísal citujem: "Ak dva razy za sebou skocis a nechodis medzi tym tak je to vnimane ako bhop ibaze by si bol terminator". Prva vec: Hrac vie skocit dvakrat za sebou a nie stale je to bhop (kto nechape podstatu skoku bhop). Druha vec: Ak niekto zacne bhopovat je to vidiet ze skace s vacsimi odskokmy a pre hocijakeho zombie je nedostihnutelny (ci nemesis alebo first). Tretia vec: Ak existuje pravidlo nebhopovat, admin Cibula si poriadne sere do ust ked napsie ze terminator moze urobit dve skoky po sebe.
Ak som bol upozornovany na Bhop tak to bolo od Quicka, co ak to bolo tak som to robil za vyvoleneho, hned som si to uvedomil a prestal - podstate bhop nemam ani na koliesku, cize ani ten bhop by som nemohol robit kvalitne aj keby som chcel. Ja si o sebe nemyslim ze kazim hru len sa snazim pouzivat rozum, nekempit a hrat na hrane a viem byt velmi priatelsky (co vacsina starsich hracov chape). Hrajem csko aj viac ako 10 rokov mam za sebou rozne servery - JUMP, SURF, HNS a viem sa hybat a tiez poznam co je bhop a co nie. A trapi ma to ako jednal dnes admin Cibula, ktory si moj respekt asi nechce ziskat a pripadalo mi to akoby so mnou jednal ako s 15 rocnym.
Takze poprosim niekoho (najlepsie Quicka) aby mi objasnil podstatu bhopu v zombie serveroch - poprosim nie to ze kazim hru ... pravidla som si precital.

-
Georgeton - Amatér
Co JE Bhop a co NIE?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Co JE Bhop a co NIE?
Zde je demo, které se mi dnes dostalo do rukou od jednoho hráče
, podívej se na něj a uvidíš tam hráče který si na mapě zm_army_tn_beta3 kolem skla a beden skáče Bhop a ani speed zombie nemá šanci ho chytit
. Máte přísný zákaz používat Bhop a zvyhodňovat se tak proti ostatním hráčům.
Demo mluví za vše
z dema je i jasně vidět proč jsme vlastně Bhop začaly trestat jako Kažení hry.
btw.: Až si demo zkoukneš podívej se, jestli ti to nezměnilo jméno. Mě se to stává pořád

Demo mluví za vše

btw.: Až si demo zkoukneš podívej se, jestli ti to nezměnilo jméno. Mě se to stává pořád

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Georgeton píše:No pre upresnenie pravidiel by som potreboval konečne niekoho čo mi vysvetli pointu Bunnyhopu na Zombie serveroch, keďže väčšina hráčov mi hovorí že bhopujem (ta mensina cize ty co hovoria ze nebhopujem maju u mna respekt a vedia podstatu skoku bhop).
Vysvetlil si to tak ako to je. Bhop sa banuje za kazanie hry, to znamená, že pokiaľ si CT a ZM ťa nemôžu zabiť. To čo napísal admin Cibula, polo podľa mňa len na rýchlo, inač by ti to isto vysvetlil poriadne.
Bhop nie je sám o sebe zakázaný, zakázaný je skript, ktorý ti Bhop umožňuje. Tu sa zastavím, nakoľko ručný Bhop nie je taký ako skript, sám si to tu dobre napísal, skáčeš ďalej a lepšie, si rýchlejší a tým pádom nenaifikovateľný pre ZM.
[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
-
MeTeOr4z - Spamerův sluha
+ ti zde přikládám oficiální definici Bhopu.
Je to série skokú, kterým dosáhnete i 4krát větší rychlost než je v CS možné.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Ok dakujem vam pekne ... to mi staci ... mozte lock 

-
Georgeton - Amatér
Na serveru jsem byl, každeho admina se ptáš proč je zakázaný BH, a každý ti odpovi, potom provokuješ že admini to banuji protože to neuměj atd..
Pak se nediv že ti to admin po xtý nevysvětli.
BH je zakázaný tak to pochopte, berte to jako samozřejmost jako např. je zakázaný WH/AB/SH/atd..
Štve vás to protože se nemůžete zvýhodňovát nad hráči co to neuměj že.
Pak se nediv že ti to admin po xtý nevysvětli.
BH je zakázaný tak to pochopte, berte to jako samozřejmost jako např. je zakázaný WH/AB/SH/atd..
Štve vás to protože se nemůžete zvýhodňovát nad hráči co to neuměj že.

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
Naprosto souhlasim s adminem kironet prostě se stim musíte smířit, pokud ne, budete trestáni
vysvětluji to na serveru denno denně 
Pochopil jsi to
tudíž Lock.

Pochopil jsi to

-
Quick - Profesionál
Chvilu si skakal normalne chvilu s bhopom, napisal som ti pmkou ci to tak mozes robit alebo nie. Keby som si to vsimol skor dodal by som demo. Nemas odo mna ani jeden ban, tak neviem co mas so mnou za problem ale dufam ze mi ho vysvetlis do pm. Iba to som chcel lebo k bhopu tu uz bolo povedane vsetko.

-
jamsY - Profesionál
• Stránka 1 z 1