• Stránka 1 z 1
video
Co říkáte ne mé video? Vím že kvalita ještě není úplně na takové místě jaká by měla být, ale to se vypracuje postupem času. Pokud máte čas tak prosím o koment (co zlepšit) a pokud se vám video a můj pysk líbí, tak odběr
. https://www.youtube.com/watch?v=LhQi3WzwzPg

-
VoneL - Pokročilý
Re: video
No neviem určite by som ti poradil aby si to nejak oživil lebo ja osobne som to nedopozeral lebo som sa nudil
ALe ako snahu samozrejme cením len skús napríklad občas ak hovoríš o nejakej konkrétnej hre tak medzi tvoj monológ dať aj ukážku z tej hry alebo podobne 

-
KosSo - Spamer
Osobně mě video zaujalo, ale zase z toho videa sršelo taková ta ''nejistota'' a strach. 
Třeba se trochu odvázat
Na první video je to dobré, kvalita se mi líbí.
Pár věcí se mi tam nelíbí:
Omlouváš se v popisku (to nikoho nezajímá, jen to lidi odradí, aby se na to dívali)
Jak už tu odznělo, když mluvíš o dané hře, dát někde do rohu ukázku záznam
Každý nějak začínal, na to první video ti ten like dám

Třeba se trochu odvázat

Na první video je to dobré, kvalita se mi líbí.
Pár věcí se mi tam nelíbí:
Omlouváš se v popisku (to nikoho nezajímá, jen to lidi odradí, aby se na to dívali)

Jak už tu odznělo, když mluvíš o dané hře, dát někde do rohu ukázku záznam

Každý nějak začínal, na to první video ti ten like dám

-
Tommy58 - Spamer Veterán
Hello,
Dívej,hele jako video samo osobě špatné není,ale jak je tu psáno je potřeba se odvázat,na tobě jde strašně poznat jak se "bojíš" máš trému a to je to špatně jinak fakt super,pokud si vezmeš naše rady k srdci,tak při dalším Videu uspěješ jinak je to špatná sekce má to být sekce "Videa od hráčů",Děkuji za pochopení
Hodnotím:
69%
Dívej,hele jako video samo osobě špatné není,ale jak je tu psáno je potřeba se odvázat,na tobě jde strašně poznat jak se "bojíš" máš trému a to je to špatně jinak fakt super,pokud si vezmeš naše rady k srdci,tak při dalším Videu uspěješ jinak je to špatná sekce má to být sekce "Videa od hráčů",Děkuji za pochopení
Hodnotím:
69%

Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
• Stránka 1 z 1