Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyriešené]Problémy

Příspěvekod Logi18 » 01 čer 2014, 18:42

Takže keďže moj minulý topic je neaktívny tak zakladám nový :-)
Mám 2 problémy, prvý ani nesúvisí s CS.

1. Problém je že keď píšem, a stlačím medzerník tak mi NIEKEDY namiesto medzery dá viac medzier.. toto upravujem ale keď píšem bez úpravy: "Toto je text." - takto mi to vyhodí medzery..

2. Problém je ten že keď hrám v cs klasicky napr. na JB a som CT, tak keď stlačím voice tak dostanem lag na 2-3 sekundy a potom to na chvíľu prestane, a keď ho neskôr znova stlačím tak zase lag na 2-3 sekundy, prebindovanie nepomáha.

ďakujem za rady
STEAM - Logik
CS 1.6 ADMIN - ALL FURIENS (akademické práva)
TF2 ADMIN - ALL SERVERS
Logi18
Amatér
Amatér

[Vyriešené]Problémy

od Rumcajz » 01 čer 2014, 18:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problémy

Příspěvekod Elwyn » 01 čer 2014, 20:08 VIP

Zdravím , k tomu sekaniu mikrofónu , ako som ti písal v minulom neaktívnom topicu tak som mal tiež taký problém a odkedy som support tak som skúšal rôzne veci s cskom , mal som to ako takého pokusného králika :) a už mi ten mic nesekne , keď ho zapnem , max. na začiatku a potom to fičí... takže viem že som sa hral s ratami , aj som niekde čítal , že to môže byť kvôli zlým ratom , aj keď máš dobrý ping , tak to môžme aspoň skúsiť , napíš mi sem rýchlosť internetu , zmerať to môžeš na : 1. rychlost.sk
2. rychlost.cz
Ďalej som si dal toto do set launch options , možno aj kvôli tomu tu ide lepšie , za pokus nič nedáš(pravým na cs v library/properties/set launch options --> -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
Potom viem že som menil config , neviem či si to skúšal ale môžeš skúsiť vymazať cfg , ak je nejaký cenný a máš tam dôležité veci tak si ho len presuň na plochu , zapni cs a vytvorí sa ty defaultný.
A ešte som si dal spúšťanie steamu cez steam fix --> http://www.gamesites.cz/Downloads/zobrazit/14-steam-fix
Bohužiaľ žiadny návod čo som ti sem dal nemusí fungovať , niektoré rady sa ti môžu zdať od veci ale už pred pol rokom som asi mesiac prehľadával google a riešil tento problém , no neúspešne , tak som to nechal tak a teraz to už nerobí.
A ešte som vlastne fixoval aj csko
1) Stiahneme si: http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4-2014-rar
2) Pôjdeme do: D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life a vymažeme zložku cstrike
3) Následne skopírujeme stiahnutú zložku cstrike do D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
4) Nereštartovať steam
5) Spustíme hru
Takže uvidíme. Daj vedieť , ktoré pomohlo , skúšaj to prosím po jednom aby sme vedeli , ktorá vec to spraví , rád sa poučím , ktoré pomôže , ak nič nepomôže tak uvidíme čo poradia kolegovia.
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Seisl » 01 čer 2014, 20:09

Logi18 píše:Takže keďže moj minulý topic je neaktívny tak zakladám nový :-)
Mám 2 problémy, prvý ani nesúvisí s CS.

1. Problém je že keď píšem, a stlačím medzerník tak mi NIEKEDY namiesto medzery dá viac medzier.. toto upravujem ale keď píšem bez úpravy: "Toto je text." - takto mi to vyhodí medzery..

Ahoj to môžeš mať problém vo svojom počítači :) alebo pokazený medzerník :))
Profesionálny hráč Lineage2
Evip Zm Chronic 3

Steam : mustanggt47

Obrázek
Niekedy je lepšie mlčať, ako povedať nejaku hľuposť
Seisl
Amatér
Amatér

Příspěvekod Karmik66 » 02 čer 2014, 05:51 VIP

Logi18 píše:1. Problém je že keď píšem, a stlačím medzerník tak mi NIEKEDY namiesto medzery dá viac medzier.. toto upravujem ale keď píšem bez úpravy: "Toto je text." - takto mi to vyhodí medzery..

Nezkoušel jsi náhodou stahovat nějaké pomocné prográmky k lepšímu hraní? :P Například auto-bhop? Toto se u něho někdy stane, přesně jak píšeš ty...
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Lemur2 » 02 čer 2014, 11:50

Ahoj.. to preskakovanie medzier nijak nevyriešiš, je to pokazeným medzerníkom.. :) (teda, aspoň ja to tak mám)
A ktomu MIC: Skús toto čo napísal Elwyn, a keď to nebude fungovať tak bude chyba v tvojom PC, to znamená že tvoj PC nestíha spracovávať hru, mať zapnutý Steam a rozprávanie naraz.. Veľa som ohľadom sekania MIC hľadal, ale k ničomu som sa nedostal..
Lemur2
Drbna
Drbna

Příspěvekod davidko4 » 02 čer 2014, 11:53

Zdravím , ktomu problemu s "medzerníkom".Ak máš doma nejaku klavesnicu , tak si ju napoj a skus to tak , môže tam byť chyba v samotnej klavesnici , mne sa to stalo a to bolo tým že som ju už mal dlho a bola tam zaseknutá volaka palička alebo čo to bolo , môže ti to "zaťukať" namiesto jedneho ťuku za dve.
davidko4
Drbna
Drbna

Příspěvekod Logi18 » 02 čer 2014, 17:21

Ďakujem za všetky rady :-)
Ten medzerník podľla mňa nebude chyba v ňom, lebo keď napr. píšem slovo a nestlačím ho zrazu sa mi spraví medzera, nechápem :D a ten CS mic idem vyskúšať. Každopádne dik za rady
STEAM - Logik
CS 1.6 ADMIN - ALL FURIENS (akademické práva)
TF2 ADMIN - ALL SERVERS
Logi18
Amatér
Amatér

Zpět na Rady a návody