• Stránka 1 z 1
Awee a další :)
Ahoj,tak jsem tu zas !:D Po delsi pauze,jsem se rozhodl zase nainstalovat csko... Na gamesites jsem dostal permanentni ban,ale mohu se normalne uz pripojit na gs servery.Ban jsem dostal za hrube nadavky,za ktere se neomlouvam poprve.Vse to zacalo stiznosti na admina PideCide,kde mi na demu nadaval a bezduvodne kickoval..Ja se nechal vytocit kvuli tomu ze to nikdo neresil a jak uz jsem psal,nadaval jsem zde na webu vedeni gs.Pide uz admin neni,jsem rad ze se nim nekdo zacal zabyvat.Ja uz si vickrat nedovolim,to co jsem si dovolil... Pisu sem proto,ze uz jednou jsem se na gs mohl normalne pripojit,bez jakehokoliv obchazeni banu ,stejne jako ted.Ale ihned jak se to dozvedel Awee dostal jsem ban znovu.Proto se vas ptam,jestli uz mohu opet hrat s cistym stitem popr. Se ptam primo aweeho jestli je schopen mi odpustit..fakt to byl zkrat.Diky za odpovedi
-
Z03NNOR - Kolemjdoucí
Awee a další :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Awee a další :)
To že jsi se mohl dostat na server bez obchazení ma jednoduché vysvětlení což je WIPE serveru jako by takové vynulovaní a co se týče odpuštění o to bych psal v UNBAN žádostech.
-
Fooox - Kazatelův učeň
Aha,dik za vysvetleni
Já právě myslel,že ban už nemám.. proto píšu do této sekce.Mohl jsem si jen změnit jméno a pařit co
Ale ne
) Počkám teda,až se sem vyjádří někdo z těch co mi ten ban udělil .. nebo až to někdo lockne a jako druhou možnost zvolím tu sekci UNBAN

-
Z03NNOR - Kolemjdoucí
Není zač 

-
Fooox - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1