Všechno ostatní, co se jinde nehodí

Pomoc - Hlasování :)

Příspěvekod Unicron » 02 čer 2014, 21:59

Ahojte,
Má kamarádka potřebuje pomoct. Chodí na gympl v Karlových Varech a budova se zapojila do soutěže na rekonstrukci. Potřebují co nejvíc hlasů, na paty jim jde Národní dům. Momentálně ještě pořád vyhrávají, ale jak dlouho. To nikdo neví.

Proto se obracím na Vás, aby jste mi pomohli a mé kamarádce taky. Budu velmi moc rád a ona mi to pak štědře oplatí :D. Samozřejmě sranda, ale vážně by ji to potěšilo a mě by pak potěšilo, že je šťastná. :)

Na této stránce v pravo máte hlasovací okénko. Pro započítání hlasu je potřeba napsat:
- Jméno
- Příjmení
- Telefon

Osobně jsem to vyzkoušel a ručím Vám za to že se s údaji nic nestane (Podle pravidel a českých zákonů), nikdo je nebude dál rozšiřovat a ani Vám to nevezme peníze. Na Email Vám obratem zašlou potvrzující odkaz na který je nutno kliknout, aby se vám hlas započítal. Mobil je tam převážně z důvodu toho, že se na konci budou ještě losovat tři výherci, kteří vyhrajou nějakou cenu, tak aby Vás mohli popřípadě zkontaktovat.

Pokud tam dáte hlas budu Váš dlužníkem a budete mít mé velké dík. Zkuste to víc rozšířit (Kamarádi,Facebook..), to nám taky pomůže. Tolik času Vám to nevezme a jak říkám kamarádce strašně pomůžete.

Ještě jednou DÍKY :))
Obrázek
ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1

Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)

----------------------
Redaktor#
Unicron
Zkušený
Zkušený

Pomoc - Hlasování :)

od Rumcajz » 02 čer 2014, 21:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pomoc - Hlasování :)

Příspěvekod WARNING » 03 čer 2014, 17:59 VIP

Čo by som nespravil pre školu :D ale nie máš to tam ;)
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Zpět na Flame