• Stránka 1 z 1
Problém/ s cskem
Prosím o pomoc, mám tu velkéj problém, který jsem nikdy neměl, ani brácha si s tym neví rady, a to mi vše vždy spraví.
Ráno hraju, normálně, přijdu za 3-4 hodiny, a uplně zdevostované csko např:
Low zvuk - a mám to na Hight
Grafika uplně škaredá, mám kolem krajích takové černé kraje.
A nejde mi dát na 1900 x něco.. nevím přesně, jde mi to dát na max. 1200 x něco.. vždy mi to šlo, ale tet to nejde, PC-Mám v pohodě, aji internet, s tym se nikdy neměl problém,a mám 50 ping, když jsem měl vždy 19-20.. :'(
A mám 3x cska, a všechny stejné problémý.
Ale když dám na NS, v csku na nastavení, OpeNGL, tak mi to jde dát na 1900 x něco...
A když jse připojím napiše mi to, REMOVE STEAM ID...
Help plz
Díky.
Ráno hraju, normálně, přijdu za 3-4 hodiny, a uplně zdevostované csko např:
Low zvuk - a mám to na Hight
Grafika uplně škaredá, mám kolem krajích takové černé kraje.
A nejde mi dát na 1900 x něco.. nevím přesně, jde mi to dát na max. 1200 x něco.. vždy mi to šlo, ale tet to nejde, PC-Mám v pohodě, aji internet, s tym se nikdy neměl problém,a mám 50 ping, když jsem měl vždy 19-20.. :'(
A mám 3x cska, a všechny stejné problémý.
Ale když dám na NS, v csku na nastavení, OpeNGL, tak mi to jde dát na 1900 x něco...
A když jse připojím napiše mi to, REMOVE STEAM ID...

Díky.
CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
Problém/ s cskem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém/ s cskem
vyskušaj preinštalovať csko 

Profesionálny hráč Lineage2
Evip Zm Chronic 3
Steam : mustanggt47

Niekedy je lepšie mlčať, ako povedať nejaku hľuposť
Evip Zm Chronic 3
Steam : mustanggt47
Niekedy je lepšie mlčať, ako povedať nejaku hľuposť
-
Seisl - Amatér
Vymaž si config.cfg, pak si to znovu nastav tak jak potřebuješ a dej vědět, jestli funguje.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Dej skype, protože nevím, jak si to tam nastavit, nevyznám se v tom.. 

CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
musis si preinstalovat cs1.6 alebo nainstalovat nove alebo prenastaviť config
VIP - EVIP :
Furien 3
ZombieChronic 2
Call of Duty 3
Hns Autobhop Block
BaseBuilder 2
War3FT + SaveXp
Fun Server 1*
[Steam] KaieTo
Furien 3
ZombieChronic 2
Call of Duty 3
Hns Autobhop Block
BaseBuilder 2
War3FT + SaveXp
Fun Server 1*
[Steam] KaieTo
-
killerko91 - Amatér
Určite niečo sprav z configom bud si ho vymaž alebo uprav, ohladom toho rozlíšenia čierne boky to stačí si len prestaviť na widescreen ak si to neskúšal. a ak nič musíš vymazať všetky zmienky o CSku v počítači a začať to inštalovať s čistým štítom...
-> tOt[A]L <-
SniperWar:

SniperWar:
-
SuperSkank - Amatér
Skus Re-Install cska!
-
hight - Amatér
Díky, pomohlo mi že jsem si naistaloval : Catalyst Control Center, díky za snahu
))

CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
Tak pekne zaradom:
"Low zvuk - a mám to na Hight" Príkaz do konzole "volume X" X je premenná pre výšku zvuku, odporúčam to držať na 0.2. Ak to máš príliš tiché, tak zvyšuj po desatinných miestach. Volume 1 je celkom party hard.
"Grafika uplně škaredá, mám kolem krajích takové černé kraje." Máš pravdepodobne "Software" rendering, čiže v nastaveniach preklikni na "OpenGL". Alebo máš príliš nízke rozlíšenie, čiže zvýšiť.
A nejde mi dát na 1900 x něco.. nevím přesně, jde mi to dát na max. 1200 x něco Zmeň vo video nastaveniach Display mode na "Widescreen" a mali by sa ti sprístupniť ďalšie nastavenia videa.
Ale když dám na NS, v csku na nastavení, OpeNGL, tak mi to jde dát na 1900 x něco... Rozdielne nastavenia robia rozdielne hry. Môžeš skopírovať config z NS do Steam.
A když jse připojím napiše mi to, REMOVE STEAM ID... Trebalo by screen alebo presnejší popis. Píše ti to do konzoly? Spadne ti hra a vyhodí dialog? Info, pls.
"Low zvuk - a mám to na Hight" Príkaz do konzole "volume X" X je premenná pre výšku zvuku, odporúčam to držať na 0.2. Ak to máš príliš tiché, tak zvyšuj po desatinných miestach. Volume 1 je celkom party hard.
"Grafika uplně škaredá, mám kolem krajích takové černé kraje." Máš pravdepodobne "Software" rendering, čiže v nastaveniach preklikni na "OpenGL". Alebo máš príliš nízke rozlíšenie, čiže zvýšiť.
A nejde mi dát na 1900 x něco.. nevím přesně, jde mi to dát na max. 1200 x něco Zmeň vo video nastaveniach Display mode na "Widescreen" a mali by sa ti sprístupniť ďalšie nastavenia videa.
Ale když dám na NS, v csku na nastavení, OpeNGL, tak mi to jde dát na 1900 x něco... Rozdielne nastavenia robia rozdielne hry. Môžeš skopírovať config z NS do Steam.
A když jse připojím napiše mi to, REMOVE STEAM ID... Trebalo by screen alebo presnejší popis. Píše ti to do konzoly? Spadne ti hra a vyhodí dialog? Info, pls.

-
petherko - Zkušený
• Stránka 1 z 1