• Stránka 1 z 1
Steam
Zdravím,
předem se omlouvám že nevím do jaké sekce bych měl tohle téma dát, a tak jsem to dal sem.
Mám takový měnší problém že když zapnu PC a zapnu steam tak mam automatické přihlášeni...přihlašuji se a pak mi napíše chybu že jsem se nemohl přihlasít, protože je chyba pri spojení či kde a když dam "Zkusit znovu" a zadám nick a heslo tak mě jde v pohodě přihlásit. Vím že je to drobná chyba, ale i tak je něco v nepořádku. Nemohli by jste prosím poradit ? Internet mám v pohodě, mám notebook, ale používám kabelové připojení. Předem děkuji za rady.
e. by elwyn: Ďalšia neaktivita od autora k topicu.... Aspoň napíšte či máte záujem riešiť problém. Nie sme tu pre srandu. LOCK
předem se omlouvám že nevím do jaké sekce bych měl tohle téma dát, a tak jsem to dal sem.
Mám takový měnší problém že když zapnu PC a zapnu steam tak mam automatické přihlášeni...přihlašuji se a pak mi napíše chybu že jsem se nemohl přihlasít, protože je chyba pri spojení či kde a když dam "Zkusit znovu" a zadám nick a heslo tak mě jde v pohodě přihlásit. Vím že je to drobná chyba, ale i tak je něco v nepořádku. Nemohli by jste prosím poradit ? Internet mám v pohodě, mám notebook, ale používám kabelové připojení. Předem děkuji za rady.
e. by elwyn: Ďalšia neaktivita od autora k topicu.... Aspoň napíšte či máte záujem riešiť problém. Nie sme tu pre srandu. LOCK
-

Mave - Pokročilý

Re: Steam
Problém může být i v tom, že když zapínáš PC tak tvůj PC se ještě ani nestihne připojit k internetu, sice ano ono ti to může ukazovat že jsi připojen, ale někdy to trvá ještě chvilku potom co ti to napíše že jsi připojen, takže je možné že se připojuješ zrovna v tu chvíli a na steam se na první pokus nepřihlásíš 
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-

Quick - Profesionál

Myslím si že ne...Dělá mi to chybu když zapnu steam hned po zapnutí PC či třeba půl hodiny po zapnutí PC...Quick píše:Problém může být i v tom, že když zapínáš PC tak tvůj PC se ještě ani nestihne připojit k internetu, sice ano ono ti to může ukazovat že jsi připojen, ale někdy to trvá ještě chvilku potom co ti to napíše že jsi připojen, takže je možné že se připojuješ zrovna v tu chvíli a na steam se na první pokus nepřihlásíš
-

Mave - Pokročilý

A ještě bych chtěl napsat když mi to uděla tu chybu a nedam třeba "Zkusit znovu" a vykřížkuju ji, tak nemůžu už vubec zapnout steam...kliknu na ikonku a ukáže mi to asi na půl sekundy načítaní a pak to zmizne a nic. A musím zapnout Správce úloh,procesy,a ukončit proces Steam.exe...teda podobný problém či stejný jako měl geniusus... 
-

Mave - Pokročilý

• Stránka 1 z 1