• Stránka 1 z 1
Problém se zobrazením
Zdravím, mám problém se zobrazováním cs...
Vždy když jsem ho zapnul tak jsem měl jakoby normální fullscreen a rozlišení odpovídající mému monitoru, takže to bylo takové ideální i to písmo apod., ale od včerejšího dne se mi cs ukazuje jakoby v okně pořád, sice přes celou obrazovku ( když dám Normal, takže fullscreen), ale pořád tam vidím svou lištu win., kde je chrome, mozilla a ikony toho, co mám spuštěné... To mi tam dost překáží a způsobuje to, že při hraní špatně vidím na HP, AP, net_graph, počet nábojů a tyto věci, co jsou dole + mám ještě program Bloody V5, který se mi normálně vždy schová při spuštění CS, ale teď ho tam pořád vidím a taky mi to zavazí (ukazuje to nastavené DPI apod.). Navíc to způsobuje, že si nemůžu dát to svoje rozlišení a mám všechno strašně velké a nevidím steam hráče, a když dám shift + tab, tak se mi to menu steamu také ukazuje úplně jinak + to rozlišení způsobuje nižší FPS a strašnou nevýhodu pro mě při hraní
Zkoušel jsem to přeinstalovat a zkusit cizí nainstalovaný Half-Life (csko) a to také nepomohlo...
Kdo by náhodou věděl, co s tím, tak mi prosím napište a hlaste se o bonbónek
Vždy když jsem ho zapnul tak jsem měl jakoby normální fullscreen a rozlišení odpovídající mému monitoru, takže to bylo takové ideální i to písmo apod., ale od včerejšího dne se mi cs ukazuje jakoby v okně pořád, sice přes celou obrazovku ( když dám Normal, takže fullscreen), ale pořád tam vidím svou lištu win., kde je chrome, mozilla a ikony toho, co mám spuštěné... To mi tam dost překáží a způsobuje to, že při hraní špatně vidím na HP, AP, net_graph, počet nábojů a tyto věci, co jsou dole + mám ještě program Bloody V5, který se mi normálně vždy schová při spuštění CS, ale teď ho tam pořád vidím a taky mi to zavazí (ukazuje to nastavené DPI apod.). Navíc to způsobuje, že si nemůžu dát to svoje rozlišení a mám všechno strašně velké a nevidím steam hráče, a když dám shift + tab, tak se mi to menu steamu také ukazuje úplně jinak + to rozlišení způsobuje nižší FPS a strašnou nevýhodu pro mě při hraní

Kdo by náhodou věděl, co s tím, tak mi prosím napište a hlaste se o bonbónek

YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Problém se zobrazením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém se zobrazením
Po dělání s tím věcí, které nevím, co dělali mi to jde normálně 

YouTube: ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Zdravím,
Pozri si v nastaveniach vo video , či tam nemáš zaškrknuté widescreen alebo run in window. Ak áno tak to odškrkni.
S tým rozlíšením skús toto
Na cs ikonku Pravym--- Vlastnosti--- zastupca--- Ciel--- dopiš za uvodzovky -w 640 -h 480
alebo sa da ešte priamo cez STEAM ked kliknem pravym na steam dam vlastnosti (properties)a tam je set launch options.
A tam sa napiše -gl -width 1024 -height 768.
Pozri si v nastaveniach vo video , či tam nemáš zaškrknuté widescreen alebo run in window. Ak áno tak to odškrkni.
S tým rozlíšením skús toto
Na cs ikonku Pravym--- Vlastnosti--- zastupca--- Ciel--- dopiš za uvodzovky -w 640 -h 480
alebo sa da ešte priamo cez STEAM ked kliknem pravym na steam dam vlastnosti (properties)a tam je set launch options.
A tam sa napiše -gl -width 1024 -height 768.
-
Elwyn - Mistr Yoda
F3N0M3N píše:Po dělání s tím věcí, které nevím, co dělali mi to jde normálně
Už to má vyřešené... Můžete rovnou lock.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Neviem či z toho môžem usúdiť , že to je vyriešené. Môže to byť dodatok k tomu problému. Bohužiaľ som Slovák a ten hatlanine čo napísal nerozumiem. Napíšem mu SZ či to vyriešil.
e. by elwyn: Hráč problém vyriešil. LOCK
e. by elwyn: Hráč problém vyriešil. LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1