Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

PIDE CIDE

Příspěvekod Z03NNOR » 08 čer 2014, 13:39

Ahoj,Pide Cide mi psal zprávu tipu,že bych mu měl být vděčný za to že hraju .. Prý mi zařídil to ,že po reset ban listu nedostanu ban .. to mi přijde nelogický,proč by jste dali rs ban list,když by jste pak hráče měli ihned zabanovat ?:D O tom reset ban listu mi psal on,že jste to dělali .. Je to pravda ?Opravdu mu mám být za něco vděčný ?

Pak mi ještě psal,že zažádal o zrušení admin práv kvůli nedostatku času.. což mi přijde také jako lež,jelikož mi jiní admini psali že mu je odebrali za "správanie"

Jsem ve volné debatě,tak snad je vše ok. Jde mi jen o to abych věděl jak se věci mají . díky
Z03NNOR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PIDE CIDE

od Rumcajz » 08 čer 2014, 13:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PIDE CIDE

Příspěvekod thebm » 08 čer 2014, 13:46

BanList sa skutočne resetoval, lebo po čase by bolo tak vela ludí zabanovaných, že by sme nemali ským hrať. Ty si dostal bez možnosti unbanu, to znamená že aj po reštarte banlistu by si mal dostať banán. Písal som ale adminovi že čo a ako stebou, lebo si mi zasa nadával na servery + tu na fóre si mi poslal urážajúcu správu. Ban mať nebudeš. Nie zato. Ale uvedom si ako sa kumne správaš. Ja si ťa na servery absolútne nevšímam, vždy si to ty kto domňa začne rýpať.
O zrušenie admina som nepožiadal. To som ti trepal. ;) chcel som vedieť nakoľko si informovaný. Vlastne, načo ti mám písať pravdivéé niečo vôbec, keď sa ku mne správaš ako sa správač? Stále si dobre pamätám ako si mi nadával na rodinu ;) Tu na fóre hráš formu ale na servery, obzvášť keď tam nie je admin žiadny si riadny rapper ;)
thebm
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Z03NNOR » 08 čer 2014, 13:51

Hele tak aby jsi věděl ... já po tobě jdu ze dvou důvodů,za prvé jsem kvůli tobě dostal ban i když ty jsi mě urážel,já tě urážel zpátky byl jsem potrestanej jen já .. ale hlavní důvod proč tě řešim ještě teď je ten Že jsi se mi na Kote*ně vysmíval za to že mám ban a přišel jsem o EVIP .. k tomu mám i svědka,byl tam semnou Echte Liebe .. Pamatuju si to moc dobře bylo to na AWP serveru .. Když se řešil ten můj ban,lhal si tam jak malé děcko .. a teď jsi to udělal zase. Moje otázka zněla,jestli ty jsi mi zařídil,že nedostanu další ban .. vykrucuješ se z odpovědi všelijak,takže určitě ne ;)

A k té lži a trapné výmluvě o těch právech raději nebudu komentovat,každej normální člověk si dá dohromady že jsi jen ubohej lhář ;)))
Z03NNOR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Z03NNOR » 08 čer 2014, 13:55

Jo a nezapomeň si sem zavolat kamarádíčky jako vždy.. co tu budou lhát stejně jako ty :)
Z03NNOR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Quick » 08 čer 2014, 14:00

Reset banlistu určitě nikdo nezařídil :roll: provádí se pravidlně, takže nikomu být vděčný nemusíš
Lock.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
Quick
Profesionál
Profesionál

Zpět na Volná debata