Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Úvaha

Příspěvekod Madden » 09 čer 2014, 12:32

Hraju tu tak 7 let za tu dobu sem dostal nespočet banů. Neříkám, že ty za nadávky byly neprávem :D ikdyž k tomu mám svůj důvod, kerej tady nebudu zveřejnovat abych zase nedostal ban na web na 5 let :D Jen se chci pozastavit na počtu unbanů za udajnej cheating ( jen sem to včera poprve prochazel za tu dobu) jen na gs 28 pernamentů typu wallhack či aimbot dva dokonce za sh. Následně na to 28 unbanů z toho každej jinači admin. To, že kvůli mě přišlo o práva asi 20 lidí možná víc mě opravdu neštve většina z nich nepoznala ani aimbot. Chci poukázat na komunikaci mezi adminama, měla by se založit nějaka sekce pro hráče mého typu, kteří to hrávali na jinačí úrovni než tady většina rádoby skillerů, aby takový hráči nemuseli pořád řešit unbany. Druhá věc, která se za poslední rok hodně zlepšila je nábor adminů, pamatuji si, že před dvouma rokama mi nějaka slečna na pubu 2 dala pernament za sh po delším killstreaku :D:D. ( za poslední dobu se to opravdu zlepšilo) Ještě ohledně mojich banů ( cheat sem v životě nepoužil ) a za nadávky bych zařídil dvakrat víc banů než co sem dostal, ale jelikož sem neměl přistup sem na web nemohl sem pořad lozit na forum a screenovát děti jak mi nadavají do cheatrů a poté sprostě. NA KAŽDOU AKCI JE NĚJAKA REAKCE!!!!

Tím to bych chtěl vyzvat hráče, kteří mají podobné zkušenosti at se s něma podělí ( mimochodem za 7 let jen na gs 120 banu to docela de ne? ;)
Madden
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Úvaha

od Rumcajz » 09 čer 2014, 12:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Úvaha

Příspěvekod Jakedeffe » 09 čer 2014, 12:43

Má tenhle topic nějakej jinej význam,než hraní si na mučedníka?
Potkávali jsme se hodně a co si budem nalhávat,chováš se jak dobytek skoro pokaždý.
Bývalý SA Warcraftu 2
Jakedeffe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Cappyxy » 09 čer 2014, 12:44

Madden, madden... Teba si dobre pamätám. Najproblémovejší hráč na Pub 4. Sa mi tak zdá, že po dohode s vedením si dostal ročný ban za nadávky a ty si si kúpil tuším nový steam. Ale to je už snáď minulosť :P A čo sa týka tvojho nápadu tak nie je to zlé, ale čo bráni adminom pridať si iných adminov na steame do priateľov ?
Cappyxy
Amatér
Amatér

Příspěvekod Madden » 09 čer 2014, 12:56

Prej hraní na mučedníka máš tu práva nevim dva roky, vůbec nevíš co se před těma 5 rokama stalo, proč se chovám tak jak se chovám... Když si rok hl na pubu 1 pak ti sebere "někdo" práva za to že si jemu kamarádovi dal ban za neustálý teamflash. Potom ban na web za svuj názor na "někoho" a tak 15 lidí co díky mě dostali práva ani jeden se mě nezastal protože se bál že o ně taky přijde. Jedinej ečkař se zachoval jak člověk... a helfoval mě aspon s těma unbanama za cheaty... Jinak nikdo kdo díky mě tady dostal práva, že sem se za ně přimluvil si na mě pak ani nevzpoměl, jěště etdka tady 4 lidi takovy sou....
Madden
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Jakedeffe » 09 čer 2014, 13:32

No ale mezi náma,co čekáš? Tohle není real life,kde by ses opravdu mohl spolehnout na lidi,který znáš.
Pro spoustu seš jen ikonka na webu nebo Steamu,čekat víc je optimismus :) neříkám,že pro všechny,ale pro většinu jo.
Nemusím vědět, co se stalo,ale to,že se i po takový době chováš,jak se chováš, se mi zdá jako důvod,proč se s tebou moc nebaví a každej tě má víceméně u zadku. Je to jak roční dítě,kterýmu sebereš medvídka a ono se bude vztekat ještě v 7 letech.To ti přijde normální?[řečnická otázka]. Po pěti letech se vztekat a dělat bordel za to,že se k tobě někdo zachoval neférově, s tím daleko nedojdeš :)
Bývalý SA Warcraftu 2
Jakedeffe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Madden » 09 čer 2014, 13:45

Jak rikas je to jen virtulni realita a proto od te doby mi je uplne jedno co si lidi o me mysli na tomto portalu... Vsude jinde chat skoro nepouzivam ale tady je to navyk jeste kdyz vidim jak mi nekdo pise nesmysly.... tenhle topic byl zamerenej na tu sekci hracu, neni mozna aby tu se tu vschni admini navzajem znali bo se meli v friends listech...
Madden
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod HeRoY » 09 čer 2014, 14:30

Upřímně tě lituju, že za těch 7 let, co GS ani neexistuje, si dostal tolik banů. LOCK
HeRoY
Mistr
Mistr

Zpět na Volná debata