Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Poslední přání

Příspěvekod DirtyDawe » 12 čer 2014, 12:39

Mohlo by se prosím začít trestat schovávaní při PP? začíná mne štvát, když dam duel s CT a ono se schová, vystřelí, schová, a tak pořád dokola. Myslel jsem si, že PP se má odehrávat na volném prostranství a neschovávat se. Předem se omlouvám, jestli je tady už tohle téma. Děkují
DirtyDawe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Poslední přání

od Rumcajz » 12 čer 2014, 12:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Poslední přání

Příspěvekod WARNING » 12 čer 2014, 13:22 VIP

A ako si predstavuješ to trestanie? Že keď sa niekto schová pri PP tak ho to automaticky zabanuje?
Samozrejme že takto to nefunguje a ani nebude.. Nato je tam admin aby toho hráča náležite potrestal. Keď sa ti zdá aktivita adminov moc malá tak si požiadaj aj ty o práva a môžeš to trestať ty.
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod Diesko » 12 čer 2014, 13:57

Každý admin trestá hráče jinak. Já hráče vždy popoženu k němu, což mu má dojít že se nemá chovávat. Pokud se bude schovávat dál, tak CT třeba kicknu, nebo dám k T. Když na serveru admin není, tak s tím nic nenaděláme :?
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DirtyDawe » 12 čer 2014, 19:38

Rozhodně tím nemyslím BANy, ale mohlo by si zavést, že ho popoženete na místo, kde se nemůže schovat, nebo ho nějak upozornit a ne že se to bude přehlížet. Neříkám, že to přehlíží každý admin. Ale někteří ano.
DirtyDawe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Diesko » 12 čer 2014, 20:55

DirtyDawe píše:Rozhodně tím nemyslím BANy, ale mohlo by si zavést, že ho popoženete na místo, kde se nemůže schovat, nebo ho nějak upozornit a ne že se to bude přehlížet. Neříkám, že to přehlíží každý admin. Ale někteří ano.

Určitě to nepřehlížejí schválně. Buď se zrovna nechtějí prozradit, nebo si píšou s někým na steamu, nebo tak ..
Toto je zavedené :D snad nebudeme koukat, jak si někde oba dva kempí a čekaj na skončení kola ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod kuk » 15 čer 2014, 16:58

To je naprosto přirozená věc, že vystřelí a ukročí stranou za roh. Jestli za tohle chceš banovat, tak bys měl jít hrát jinou hru. Něco jinýho je, když se vědomě schovává v naprosto jiné části mapy a sedí tam jak dilina, to už na ban je.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
kuk
Mistr
Mistr

Příspěvekod l0wShine » 16 čer 2014, 19:17

Dožaduješ trestať hráčov ktorý porušuju pravidlo odohravajuc PP na voľnom priestranstve, avšak každý Admin má právo hráča potrestať. Či už je to dohovorom, grabom pripadne slaynutim či až kickom. Toto sú prijatelné postihy. Banovať za toto je zbytočnosť, len v krajnych pripadoch, alebo skôr vôbec.

Obrázek
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery