• Stránka 1 z 1
powerpoint 2013
Prosím poradte nechápem tomu to !
Robil som prezentáciu v powerpointe 2013 mám ju načasovanú, videa a pesničky tam sú automatický načasované aby som nemusel klikať keď to budem prezentovať.
No a ide mi o to prišiel som k učiteľke a ona ma powerpoint 2010 a keď som púšťal tu prezentáciu na jej notebooku tak všetko išlo v pohode až na to, že zostrih pesničiek ako keby tam úplne nebol a videa sa ani spustiť nedali chýbal tam nejaký program ktorí sa mi nejako podarilo stiahnuť a teraz video išlo ale pesničky v prezentácii úplne blbli ako keby tam nebol zostrih pesničky ktorí som spravil. Pesničky išli od začiatku proste ako keby tam nebol zostrih pesničky. Potom pri konci mi hrali 3 pesničky naraz ale mne doma to ide normálne. Prosím neradte mi, že mám nosiť ku nej notebook pretože mam veľký PC a nie notebook.
Robil som prezentáciu v powerpointe 2013 mám ju načasovanú, videa a pesničky tam sú automatický načasované aby som nemusel klikať keď to budem prezentovať.
No a ide mi o to prišiel som k učiteľke a ona ma powerpoint 2010 a keď som púšťal tu prezentáciu na jej notebooku tak všetko išlo v pohode až na to, že zostrih pesničiek ako keby tam úplne nebol a videa sa ani spustiť nedali chýbal tam nejaký program ktorí sa mi nejako podarilo stiahnuť a teraz video išlo ale pesničky v prezentácii úplne blbli ako keby tam nebol zostrih pesničky ktorí som spravil. Pesničky išli od začiatku proste ako keby tam nebol zostrih pesničky. Potom pri konci mi hrali 3 pesničky naraz ale mne doma to ide normálne. Prosím neradte mi, že mám nosiť ku nej notebook pretože mam veľký PC a nie notebook.
Admin ---> All furien
-
Dumbask0 - Pokročilý
powerpoint 2013
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: powerpoint 2013
Otevíráš to přeš powerpoint nebo rovnou přes uloženou prezentaci?
PS:Powerpoint 2013 je na nic
Zkus 2007
PS:Powerpoint 2013 je na nic

-
F4talW1ruSS - Pokročilý
F4talW1ruSS píše:Otevíráš to přeš powerpoint nebo rovnou přes uloženou prezentaci?
PS:Powerpoint 2013 je na nicZkus 2007
No ja som z tou prezentáciou prišiel do školy mal som to na USB. Lenže naša učka mala powerpoint 2010 ... A mne sa to otvorilo v jej powerpointe ...
PS: Dal som za to 100 € tak nech to šlape !

Admin ---> All furien
-
Dumbask0 - Pokročilý
Tak ať si učitelka nainstaluje PowerPoint 2013 

-
AwPGamer - Spamer
AwPGamer píše:Tak ať si učitelka nainstaluje PowerPoint 2013
Jooj normálne kto vie nech mi poradí

PS: Musíš mať klúč ale ten mám iba ja, jej ho nemôžem dať ... Zablokoval by sa
Admin ---> All furien
-
Dumbask0 - Pokročilý
AwPGamer píše:Tak ať si učitelka nainstaluje PowerPoint 2013
To je úplně jedno jaký powerpoint má...
Dumbask0 píše:No ja som z tou prezentáciou prišiel do školy mal som to na USB. Lenže naša učka mala powerpoint 2010 ... A mne sa to otvorilo v jej powerpointe ...
PS: Dal som za to 100 € tak nech to šlape !
Zkus ty písničky smazat a dát je dám znovu.Načasuj to znova, popř. Si to nastav na kliknutí to by ti mělo jet. Můžeš mít chybu v časování písníček a přechodů.
-
F4talW1ruSS - Pokročilý
2013 je na prd 

“The saddest thing about betrayal is that it never comes from enemies, it comes from those you trust the most.”
-XXXTENTACION

ex DJ Fero
ex Moderátor Rádia GS
ex CS 1.6 admin
ex GTA Support
-XXXTENTACION

ex DJ Fero
ex Moderátor Rádia GS
ex CS 1.6 admin
ex GTA Support
-
Barild08 - Pokročilý