Zde žádejte o Unbany na TeamSpeaku

Engineer / noblemar

Příspěvekod Inzinier » 14 čer 2014, 22:34

ID - QE5LOr8fv0fGLByOZ6ikfXZp6R4=

Výpis - You are banned temporarily. Reason: "Navadeni lidi k obtezovani noblemara"
Try again in 1d 21:43:25

Popis - Som na TS v DJ room , hrám CS. Vidím noblemara nadomnou tak mu napíšem dačo , prehodíme zopár viet , ukončenie konverzácie , bodka. V DJ room so mnou bol kamarát ktorý sa ma spýtal že ako som dopadol na pohovore atd , povedal som mu čo a ako a on povedla že sa mu ako hráčovi nelúbi prístup noblemara že mu napíše , vravím nič nepíš tak či tak s tým nič nespravíš , napísal , ja som neni u neho zabrániť mu nemôžem. Sedím ďalej v DJ roomke a asi o 5 min. nato že som dostal ban s reasonom "Navadeni lidi k obtezovani noblemara". Viem o jednej ďalšej osobe ktorá písala noblemarovi a normálne jej odpisoval , predpokladám že to nieje obťažovanie keď ste si písali , s tým som zasa ja nemohol nič robiť. Ja netuším kto a čo písal noblemarovi ale JA som mu nenapísal jedinú ďalšiu vec. Máš nejaký dôkaz kde by som JA nahováral dakoho aby ti písal ? Môžem vedieť prečo som JA dostal ban ? Fakt neviem čo som ti spravil že si nasadil ku mne takéto správanie , mal som ťa za dobrého admina . Je mi trápne písať stiažnosť ale inak to nejde .........
Inzinier
Amatér
Amatér

Engineer / noblemar

od Rumcajz » 14 čer 2014, 22:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Engineer / noblemar

Příspěvekod noblemar » 15 čer 2014, 09:44

Si nobrain blokl jsem si tě protože ty tvoje sra... Jsem nemohl číst . Pak mě psali další 2 lidi jaky si dobrý admin a ze proč jsem na tebe zlý . Den předtim si dostal prava na jb a začal si plakat více v hlsa sekci blacklist. To ze si je nenavadel je tvoje slovo kdyby si nebrecel všude na mou osobu a zamyslel se co si udělal špatně tak nebyl žádný problém ode mě vše.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Inzinier » 15 čer 2014, 11:17

Čo tu meleš o právach teraz ? Práva si s mnou riešiť nechcel tak tu nepleť piate cez deviate. Ešte raz píšem ja neviem kto a čo ti písali a stále neviem začo som dostal ban. Zato že tebe dakto dačo napíše tak mne dáš ban ? A ešte sa tu budeš trápne obhajovať že ja som niečo niekomu na teba hovoril. A k tým právam , vyzerá to že u každého máš inú verziu prečo som mal akademicé .
Inzinier
Amatér
Amatér

Příspěvekod noblemar » 15 čer 2014, 14:34

Zbytečné tu cokoliv psát :D. Nebudu si tady dopisovat s psychopatem jako malý Jarda.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Inzinier » 15 čer 2014, 14:44

ty si asi lúbiš nasrať do huby dosť čo ? :D Včera si mi písal , ak máš problém napíš na fórum tam to doriešime , napíšem na fórum a on mi tu zabije - "Nebudu si tady dopisovat s psychopatem jako malý Jarda". Tak isto ako včera čo som sa podozvedal , aby sa obhájil tak povypráva hory doly :D Stále nechápem ten ban :shock:
Inzinier
Amatér
Amatér

Příspěvekod noblemar » 15 čer 2014, 14:54

Co nechápeš? Bloknu si tě a za chvíli mě začnou psát další 2 jaky si super ADMIN? Divné asi ne? Už, mi nemůžeš psát ty tak zamnou začneš posílat větší brainy než si ty. Za to máš BAN.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Inzinier » 15 čer 2014, 15:00

A ja ani neviem že si si ma blokol lol .. :D Keď som ti napísal ešte som sa ťa spýtal či môžem písať alebo nie , povedal si že ano tak som ti písal , napísal si mi svoje a potom som to už neriešil . Ja som povedal ako to bolo , ja nemôžem zato že ti niekto písal , ktorý 2 ludia ti ohladom mna začali písať ? viem že ti napísal INFECT za čo ja už bohužial nemôžem . Mal si si zabanovať ludí čo ti spamovali , však to nedáva zmysel , mne minule napísal gr0w a ešte dakto či nepôjdem gather tak zabanuj toho kto skladá gather za odťažovanie ludí rofl :lol: Keď ti dakto spamoval mal si si zanabovať jeho a nie mňa.
Inzinier
Amatér
Amatér

Příspěvekod M4ch3C » 15 čer 2014, 15:15

Ban je oprávněný.
Nemáš posílat kamarády aby někoho spamovali...
Lock.
M4ch3C
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku