• Stránka 1 z 1
Engineer / noblemar
ID - QE5LOr8fv0fGLByOZ6ikfXZp6R4=
Výpis - You are banned temporarily. Reason: "Navadeni lidi k obtezovani noblemara"
Try again in 1d 21:43:25
Popis - Som na TS v DJ room , hrám CS. Vidím noblemara nadomnou tak mu napíšem dačo , prehodíme zopár viet , ukončenie konverzácie , bodka. V DJ room so mnou bol kamarát ktorý sa ma spýtal že ako som dopadol na pohovore atd , povedal som mu čo a ako a on povedla že sa mu ako hráčovi nelúbi prístup noblemara že mu napíše , vravím nič nepíš tak či tak s tým nič nespravíš , napísal , ja som neni u neho zabrániť mu nemôžem. Sedím ďalej v DJ roomke a asi o 5 min. nato že som dostal ban s reasonom "Navadeni lidi k obtezovani noblemara". Viem o jednej ďalšej osobe ktorá písala noblemarovi a normálne jej odpisoval , predpokladám že to nieje obťažovanie keď ste si písali , s tým som zasa ja nemohol nič robiť. Ja netuším kto a čo písal noblemarovi ale JA som mu nenapísal jedinú ďalšiu vec. Máš nejaký dôkaz kde by som JA nahováral dakoho aby ti písal ? Môžem vedieť prečo som JA dostal ban ? Fakt neviem čo som ti spravil že si nasadil ku mne takéto správanie , mal som ťa za dobrého admina . Je mi trápne písať stiažnosť ale inak to nejde .........
Výpis - You are banned temporarily. Reason: "Navadeni lidi k obtezovani noblemara"
Try again in 1d 21:43:25
Popis - Som na TS v DJ room , hrám CS. Vidím noblemara nadomnou tak mu napíšem dačo , prehodíme zopár viet , ukončenie konverzácie , bodka. V DJ room so mnou bol kamarát ktorý sa ma spýtal že ako som dopadol na pohovore atd , povedal som mu čo a ako a on povedla že sa mu ako hráčovi nelúbi prístup noblemara že mu napíše , vravím nič nepíš tak či tak s tým nič nespravíš , napísal , ja som neni u neho zabrániť mu nemôžem. Sedím ďalej v DJ roomke a asi o 5 min. nato že som dostal ban s reasonom "Navadeni lidi k obtezovani noblemara". Viem o jednej ďalšej osobe ktorá písala noblemarovi a normálne jej odpisoval , predpokladám že to nieje obťažovanie keď ste si písali , s tým som zasa ja nemohol nič robiť. Ja netuším kto a čo písal noblemarovi ale JA som mu nenapísal jedinú ďalšiu vec. Máš nejaký dôkaz kde by som JA nahováral dakoho aby ti písal ? Môžem vedieť prečo som JA dostal ban ? Fakt neviem čo som ti spravil že si nasadil ku mne takéto správanie , mal som ťa za dobrého admina . Je mi trápne písať stiažnosť ale inak to nejde .........
-
Inzinier - Amatér
Engineer / noblemar
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Engineer / noblemar
Si nobrain blokl jsem si tě protože ty tvoje sra... Jsem nemohl číst . Pak mě psali další 2 lidi jaky si dobrý admin a ze proč jsem na tebe zlý . Den předtim si dostal prava na jb a začal si plakat více v hlsa sekci blacklist. To ze si je nenavadel je tvoje slovo kdyby si nebrecel všude na mou osobu a zamyslel se co si udělal špatně tak nebyl žádný problém ode mě vše.
-
noblemar - Spamerův sluha
Čo tu meleš o právach teraz ? Práva si s mnou riešiť nechcel tak tu nepleť piate cez deviate. Ešte raz píšem ja neviem kto a čo ti písali a stále neviem začo som dostal ban. Zato že tebe dakto dačo napíše tak mne dáš ban ? A ešte sa tu budeš trápne obhajovať že ja som niečo niekomu na teba hovoril. A k tým právam , vyzerá to že u každého máš inú verziu prečo som mal akademicé .
-
Inzinier - Amatér
Zbytečné tu cokoliv psát
. Nebudu si tady dopisovat s psychopatem jako malý Jarda.

-
ty si asi lúbiš nasrať do huby dosť čo ?
Včera si mi písal , ak máš problém napíš na fórum tam to doriešime , napíšem na fórum a on mi tu zabije - "Nebudu si tady dopisovat s psychopatem jako malý Jarda". Tak isto ako včera čo som sa podozvedal , aby sa obhájil tak povypráva hory doly
Stále nechápem ten ban 

-
Inzinier - Amatér
Co nechápeš? Bloknu si tě a za chvíli mě začnou psát další 2 jaky si super ADMIN? Divné asi ne? Už, mi nemůžeš psát ty tak zamnou začneš posílat větší brainy než si ty. Za to máš BAN.
-
A ja ani neviem že si si ma blokol lol ..
Keď som ti napísal ešte som sa ťa spýtal či môžem písať alebo nie , povedal si že ano tak som ti písal , napísal si mi svoje a potom som to už neriešil . Ja som povedal ako to bolo , ja nemôžem zato že ti niekto písal , ktorý 2 ludia ti ohladom mna začali písať ? viem že ti napísal INFECT za čo ja už bohužial nemôžem . Mal si si zabanovať ludí čo ti spamovali , však to nedáva zmysel , mne minule napísal gr0w a ešte dakto či nepôjdem gather tak zabanuj toho kto skladá gather za odťažovanie ludí rofl
Keď ti dakto spamoval mal si si zanabovať jeho a nie mňa.

-
Inzinier - Amatér
Ban je oprávněný.
Nemáš posílat kamarády aby někoho spamovali...
Lock.
Nemáš posílat kamarády aby někoho spamovali...
Lock.
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku