• Stránka 1 z 1
Sounds + FPS
Zdravím, nechce se mi kvůli dvěma problémům zakládat dvě témata, tak to sepíšu do jednoho:
1) Jde o zvuky na JB serverech. Ať jsem T/CT, ať je jakákoliv mapa, jakýkoliv server na GS - prostě neslyším písničku když Simon pustí karaoke, slova mi tam normálně běhají, všechny ostatní zvuky slyším normálně.
2) Potřeboval bych poradit ohledně zvýšení FPS, případně odstranění nějakých problémů, které s tím souvisejí. S normálním cfg mám po zapnutí CS v menu 100,5 FPS stabilně. Když se připojím na nějaký server, tak mám okolo 70-80 FPS. Když začnu hrát mám +-60. V nějakých místech mapy mám třeba 20-30, někde zase 100... Taky na FPS mají vliv hráči. Když je například HNS 2v2, tak mam 100-80, když je hráčů třeba 10 a více, tak mam okolo 50.
Díky za nějaké rady a návody....
1) Jde o zvuky na JB serverech. Ať jsem T/CT, ať je jakákoliv mapa, jakýkoliv server na GS - prostě neslyším písničku když Simon pustí karaoke, slova mi tam normálně běhají, všechny ostatní zvuky slyším normálně.
2) Potřeboval bych poradit ohledně zvýšení FPS, případně odstranění nějakých problémů, které s tím souvisejí. S normálním cfg mám po zapnutí CS v menu 100,5 FPS stabilně. Když se připojím na nějaký server, tak mám okolo 70-80 FPS. Když začnu hrát mám +-60. V nějakých místech mapy mám třeba 20-30, někde zase 100... Taky na FPS mají vliv hráči. Když je například HNS 2v2, tak mam 100-80, když je hráčů třeba 10 a více, tak mam okolo 50.
Díky za nějaké rady a návody....

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Sounds + FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sounds + FPS
na fps zkus tohle :
gl_affinemodels "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_lightholes "0"
gl_max_size "128"
gl_picmip "1"
gl_round_down "10"
gl_playermip "3"
fps_max "100"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
gl_affinemodels "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_lightholes "0"
gl_max_size "128"
gl_picmip "1"
gl_round_down "10"
gl_playermip "3"
fps_max "100"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
-
geniusus - Amatér
Ahoj, na první část tvého problému jdi do Options -> Audio a zvyš si MP3 volume na optimální hlasitost, pak uslyšíšhudbu na jb v karaoke.
U druhé části, tam by ti stačilo povypínat zbytečné programy, které ke hře nepotřebuješ a nechat si zapnuté jen CSko, popřípadě TS. A ve hře pro zvýšení fps napiš do konzole těchto pár příkazů...
fps_max 500
fps_override 1
Tím si vypneš hranici omezení fps a hra by ti měla jít plynuleji a na více fps.
Pokud bys měl stále laggy, můžeš zkusit nějaké příkazy na zhoršení kvality v hře či snížení efektů. (viz.viewtopic.php?f=8&t=34768)
U druhé části, tam by ti stačilo povypínat zbytečné programy, které ke hře nepotřebuješ a nechat si zapnuté jen CSko, popřípadě TS. A ve hře pro zvýšení fps napiš do konzole těchto pár příkazů...
fps_max 500
fps_override 1
Tím si vypneš hranici omezení fps a hra by ti měla jít plynuleji a na více fps.
Pokud bys měl stále laggy, můžeš zkusit nějaké příkazy na zhoršení kvality v hře či snížení efektů. (viz.viewtopic.php?f=8&t=34768)
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Tak ten problém se zvuky jsem vyřešil pomocí MP3 volume, nenapadlo mě to nějak 
Ty příkazy jsem zkoušel, přenastavoval jsem si raty podle rychlosti, ale FPS ze zvedlo asi tak o 5-10, takže pořád nic moc, záleží jak na které mapě. Někde je to lepší a někde pořád horší.... Nemá ještě někdo nějakou radu jak to trochu zvýšit?

Ty příkazy jsem zkoušel, přenastavoval jsem si raty podle rychlosti, ale FPS ze zvedlo asi tak o 5-10, takže pořád nic moc, záleží jak na které mapě. Někde je to lepší a někde pořád horší.... Nemá ještě někdo nějakou radu jak to trochu zvýšit?

-
Bež do options a tam si odškrkni wait for vertikal sync a enable hd models if availabe
Následne do konzole napíš
fps_max "100"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
PO JEDNOM !
Potom môžeš poskúšat niektoré z týchto príkazov
gl_vsync "0" –vypne vertikalnu synchronizaciu.
fps_max "101" –budete mat maximalne 101 fps.
gl_dither "1" -prikaz, ktory bude zhoršovat kvalitu textur vo velkej dialke při hodnote 1.
fastsprites "2" –určuje kvalitu smoke (0=best kvalita, 2=low kvalita).
cl_shadows "0" –při hodnote 0, vypnie tiene. (hodnota 1 ich zapne).
cl_mousegrab "1"
mp_decals "300" –počet efektov (strely, náboje v stene, čim menej tým viac fps).
r_detailtextures "0" –detaily textúr (0=horšie, 1=lepšie).
cl_himodels "0" -deaktivujeme "high-fps" modely.
gl_cull "1" -aktivujete renderovanie iba viditelnych objektov (0 znizi fps).
gl_playermip "2" -nastavite kvalitu textur hracov - 0 - maximalna kvalita; 1 - nizka kvalita; 2 - velmi nizka kvalita.
gl_smoothmodels "0" -vypnete "smoothing" modelov hracov, avsak zvysite fps.
Píšeš ich do konzole po jednom bez vysvetlenia.
Ak máš grafickú kartu nvidia , vypni v nej vertikálnu synchronizáciu.
Potom môžeš aktualizovať grafické ovládače(to je jedno akú máš grafiku)
Následne do konzole napíš
fps_max "100"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
PO JEDNOM !
Potom môžeš poskúšat niektoré z týchto príkazov
gl_vsync "0" –vypne vertikalnu synchronizaciu.
fps_max "101" –budete mat maximalne 101 fps.
gl_dither "1" -prikaz, ktory bude zhoršovat kvalitu textur vo velkej dialke při hodnote 1.
fastsprites "2" –určuje kvalitu smoke (0=best kvalita, 2=low kvalita).
cl_shadows "0" –při hodnote 0, vypnie tiene. (hodnota 1 ich zapne).
cl_mousegrab "1"
mp_decals "300" –počet efektov (strely, náboje v stene, čim menej tým viac fps).
r_detailtextures "0" –detaily textúr (0=horšie, 1=lepšie).
cl_himodels "0" -deaktivujeme "high-fps" modely.
gl_cull "1" -aktivujete renderovanie iba viditelnych objektov (0 znizi fps).
gl_playermip "2" -nastavite kvalitu textur hracov - 0 - maximalna kvalita; 1 - nizka kvalita; 2 - velmi nizka kvalita.
gl_smoothmodels "0" -vypnete "smoothing" modelov hracov, avsak zvysite fps.
Píšeš ich do konzole po jednom bez vysvetlenia.
Ak máš grafickú kartu nvidia , vypni v nej vertikálnu synchronizáciu.
Potom môžeš aktualizovať grafické ovládače(to je jedno akú máš grafiku)
-
Elwyn - Mistr Yoda
Co sem se díval do configu, tak většinu příkazů jsem tam měl asi až na tři... Tak sem si to přepsal, ale bohužel se to nepohlo...

-
geniusus píše:na fps zkus tohle :
gl_affinemodels "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_lightholes "0"
gl_max_size "128"
gl_picmip "1"
gl_round_down "10"
gl_playermip "3"
fps_max "100"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
blbosť....

e. Lemur: mohol by si mi prosím vysvetliť, čo je na tom blbosť? vieš aspoň čo robia tie príkazy?

e. by elwyn: Už v minulom topicu to písal a totálne nevie nič o veciach okolo cska len zbiera príspevky...
Lenže v tom topicu sa nepekne vyjadroval. Takže xaso prestaň tu ponižovať a podrývať autoritu ostatným !
-
xaso7852 - Amatér
Pokud jsi steam, tak si vypni v Options: wait fort vertical sync a enable HD models
A zkus zapnout antivirus a vycisti si PC od viru a pomuze.
Pak si v nastaveni grafiky vypni vertikalni synchronizaci (sice je vypnuta, ale na jistotu) a mas lagy pri 20-50fps? Jaky je tvuj ping?
Pak si v nastaveni grafiky vypni vertikalni synchronizaci (sice je vypnuta, ale na jistotu) a mas lagy pri 20-50fps? Jaky je tvuj ping?
CS CHeatHunter, přístup do Banlistu
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi

-
zZaru - Pokročilý
zZaru píše:Pokud jsi steam, tak si vypni v Options: wait fort vertical sync a enable HD models
Vertikální synchronizaci a modely mam v CS vypnuté... V nastavení grafiky mi to nejde změnit
Ping mam cca 10 a hra se mi seká výrazně od 30FPS níže, jinak ještě jde nějak hrát... Taky podle toho jaký to je mód, např. HNS nebo SURF, tak tam to moc nejde...

-
Skúšal si prečistiť PC od vírusov a pomocou CCleaner vyčistiť zbytočné/nepotrebné súbory?
-
Lemur2 - Drbna
Žádný vir, pročištěno CCleanerem, sice se to o něco málo zlepšilo, ale žádný zázrak to není... Kdyby měl ještě někdo nějakou radu, tak kdyžtak PM prosím, ať to tady můžete locknout. 

-
Bude pravdepodobne problém s grafikou , keď ti nič nepomohlo. Nie je staršia ? Ak hej a máš dve skús vymeniť a zahrať si s ňou. Môžeš si stiahnuť Game booster , ktorý nájdeš na internete. Zvýši to kvalitu hry a zvýši fps. Je to vlastne program , ktorý nastavený skoro celý výkon počítača na tu hru , ktorú "boostneš". Riziko je také , že niekedy počas hrania sa ti prehreje skôr počítač. Ďalej to môže spôsobiť blue screen alebo ináč tzv. "modrú smrť" 

-
Elwyn - Mistr Yoda
Nevím jestli je problém s grafikou (NVidia GeForce GT520M 1GB), stará cca 3 a půl let. Jinak Booster používám, ale taky mi pomáhá minimálně...

-
Musíš všechno vyzkoušet a když ani to nepomuže tak si kup novou grafickou kartu 

-
ReMoTe - Amatér
• Stránka 1 z 1