• Stránka 1 z 1
HNS Strafování
Dorbý Den,
Hraji Hide n Seek už něco přes 2 roky a strafování je pro mě už hračka. Každý den když du na Furien si dám rozehru na jednom HNS trainingu abych nezapoměl strafovat. Vždy jak na HNS skočím 250+ lj znamenáto už mám rozehru hotovou... No jenže dneska, jdu se rozehrát zapnu si svůj cfg na fps jako každý den a jdu na hns training. začnu skákat a moje Sync okolo 30 % (z 6 strafů 3x+- 0 sync, Max speed na 6 stafů nedám ani nad 310, normálně dávám i přes 330) ... Skáču tak 30 minut a mám problem skočit 240, přitom FPS mám 99 furt. Myslel jsem si že to je serverem
ale když jsem šel na furien tak to taky nebylo nic moc to strafování. Potřeboval bych nutně s tímto problémem pomoct. Je možné že to bude tím, jak sem zapl po 1. dneska Counter tak jsem ho hned rychle vypnul ve správci úloh, a pak zapl a napsalo mi to že hra byla špatně ukončena nebo nějak tak, že krachla, že bude základním modulu v Softwaru, jenže Software jsem zpátky změnil na OpenGL..
Možná tenhlo problém bude mnou, ale každý den když chodím na rozehru a furt v poho do 5 minut sem rozehraný,a dneska 30 minut a nic, tak se mi to zdá divné
Hraji Hide n Seek už něco přes 2 roky a strafování je pro mě už hračka. Každý den když du na Furien si dám rozehru na jednom HNS trainingu abych nezapoměl strafovat. Vždy jak na HNS skočím 250+ lj znamenáto už mám rozehru hotovou... No jenže dneska, jdu se rozehrát zapnu si svůj cfg na fps jako každý den a jdu na hns training. začnu skákat a moje Sync okolo 30 % (z 6 strafů 3x+- 0 sync, Max speed na 6 stafů nedám ani nad 310, normálně dávám i přes 330) ... Skáču tak 30 minut a mám problem skočit 240, přitom FPS mám 99 furt. Myslel jsem si že to je serverem

Možná tenhlo problém bude mnou, ale každý den když chodím na rozehru a furt v poho do 5 minut sem rozehraný,a dneska 30 minut a nic, tak se mi to zdá divné

-
WizEnchikO - Pokročilý
HNS Strafování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS Strafování
Jen chci dodat, že mám Win XP, a že to může být tím novým updatem (Sem ale NS) ale myslím že proběhl i na GS update ohledně FPS nebo co

-
WizEnchikO - Pokročilý
Re: HNS Strafování
Na hns proběhl update :
new/#viewtopic.php?f=598&t=53123
Takže jak píšeš pokud jsi si zapínal svoje cfg na fps tak je možné, že si tam měl nastavené něco navíc.
Tudíž to co update nepustí. Víc fps.. Developer atd. Takže jsi zkus stáhnout originální cfg nebo counter strike zde z webu.
Navíc skill není každý den no

new/#viewtopic.php?f=598&t=53123
Takže jak píšeš pokud jsi si zapínal svoje cfg na fps tak je možné, že si tam měl nastavené něco navíc.
Tudíž to co update nepustí. Víc fps.. Developer atd. Takže jsi zkus stáhnout originální cfg nebo counter strike zde z webu.
Navíc skill není každý den no

Ban za banem, Pravidlo za pravidlem, Já rád BANUJEM!

-
Xof - Pokročilý
• Stránka 1 z 1