• Stránka 1 z 1
Návrh na NEW soutěž
Letní Jailbreak Factor
Zdravím chtěl jsem vymyslet nějakou novou soutěž tykající se jailbreaku teď vám promítnu jak bych si jí asi tak představoval
TEAMY
1)hráč 1
2)hráč 2
3)náhradník
Šlo by o to vytvořit letní soutěž v podání Jailbreaku tím pádem by tam bylo hodně letních sportů ale i nějaké ty častější atrakce
Jak by jste soutěž provedli vy a celý její koloběh už bych nechal na vás...
určitě by mohla být dobra atrakce 2 vs 2 volleyball na mapě jailbreak_warning
nebo střelba na basketbalový koš taktéž na mapě jailbreak_warning ale jak říkám celkovou organizaci bych stejně nechal na vás jen mi to přišlo jako dobrý návhr třeba se to chytne
Fox !
Zdravím chtěl jsem vymyslet nějakou novou soutěž tykající se jailbreaku teď vám promítnu jak bych si jí asi tak představoval

TEAMY
1)hráč 1
2)hráč 2
3)náhradník
Šlo by o to vytvořit letní soutěž v podání Jailbreaku tím pádem by tam bylo hodně letních sportů ale i nějaké ty častější atrakce
Jak by jste soutěž provedli vy a celý její koloběh už bych nechal na vás...
určitě by mohla být dobra atrakce 2 vs 2 volleyball na mapě jailbreak_warning
nebo střelba na basketbalový koš taktéž na mapě jailbreak_warning ale jak říkám celkovou organizaci bych stejně nechal na vás jen mi to přišlo jako dobrý návhr třeba se to chytne

Fox !

-
Fooox - Kazatelův učeň
Návrh na NEW soutěž
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh na NEW soutěž
Zbytečné, už je tu -JB olympiáda
-Nej. JB hráč...
-Nej. JB hráč...
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
Re: Návrh na NEW soutěž
Zatím je JB soutěží/turnajů dost. Pokud by někdo z JB's HLSA chtěl, kouknout na to a popřípadě se vyjádří. Zamykám.
-
HeRoY - Mistr
• Stránka 1 z 1