• Stránka 1 z 1
starý steam
čaute!
Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi dali odkaz na stažení "starého steamu" konkrétně se to týká cs 1.6, Half-Life. Už jsem zkoušel ty rady co dávali lide, ale bez úspěchu... Kdysi tady ještě někdo dával odkaz na stažení a bylo to, že se smazala celá složka Half-Life a nahradila tou staženou. Budu moc rád, za každý koment
Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi dali odkaz na stažení "starého steamu" konkrétně se to týká cs 1.6, Half-Life. Už jsem zkoušel ty rady co dávali lide, ale bez úspěchu... Kdysi tady ještě někdo dával odkaz na stažení a bylo to, že se smazala celá složka Half-Life a nahradila tou staženou. Budu moc rád, za každý koment

-
bLzOff - Kolemjdoucí
starý steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: starý steam
Bohužel, toto už od letošního updatu nefunguje, budeš se muset překousnout novou verzi nebo hrát na NS.
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
už jsem to našel: http://www.gamesites.cz/counter-strike-1.6/clanky/zobrazit/381-steam-update-reseni
ale jinak díky za pomoc
PS na non steamu už nehraji a ani nemíním začít"!

-
bLzOff - Kolemjdoucí
Ano, do letošního roku šlo csko downgradovat, ale nyní to již nefunguje a bohužel to ani nejde obejít (nebo na to spíš nikdo nepřišel), takže ještě můžeš zkusit tu úpravu nový verze.
"But there’s no sense crying over every mistake.
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Zdravím,
Toto ti už nebude fungovať. Downgrade zakázali a už to proste nefunguje.
Jediná zatiaľ možné riešenie aspoň sa troška priblížiť k tomu staršiemu steamu:
1) Zájdeme do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common a vymažeme priečinok Half-Life
2) Znovu nainštalujeme CS 1.6.
3) Keď ho už máme nainštalovaný spustíme Steam.
4) Zájdeme do Library/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Properties/General/Set Launch Options
(cz:Knihovňa/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Vlastnosti/Obecné/Nastaviť možnosti spustenia)
vybehne nám okienko a do neho napíšeme:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
5) Zapneme CS1.6 a môžme znova hrať.
LOCK
Toto ti už nebude fungovať. Downgrade zakázali a už to proste nefunguje.
Jediná zatiaľ možné riešenie aspoň sa troška priblížiť k tomu staršiemu steamu:
1) Zájdeme do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common a vymažeme priečinok Half-Life
2) Znovu nainštalujeme CS 1.6.
3) Keď ho už máme nainštalovaný spustíme Steam.
4) Zájdeme do Library/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Properties/General/Set Launch Options
(cz:Knihovňa/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Vlastnosti/Obecné/Nastaviť možnosti spustenia)
vybehne nám okienko a do neho napíšeme:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
5) Zapneme CS1.6 a môžme znova hrať.

LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1