• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Rady/přípomínky/nápady
Ahoj,
Jak sami dobře víte v zm se vyžívám,jsem tam denně 4 hodiny,ale začínám si všímat chyb,nebo něco upravit by to chtělo tady to je!:
-Myslím,že by hráči ocenily,že by Terminátor,Hanibal Lector vydržel několik kol do zabití Firstem,více dole:
Terminátor:
-550 AP (Armorr/Vesta) "Další kola 350"!
-Život 550 (cca) "Další kolo 350"!
Hanibal Lector:
-1000 AP (cca) 1000 život (cca) "Další kolo každého 550"!
--------------------------------------------------1. Návrh napsán--------------------------------
First
-Každý First crab,jump,climb apodobně,by mohl mít o 6 000 hp více!
---------------------------------------------------2. Návrh napsán-------------------------------
Vyvolení
- Lidi dost štve,že když je mód "Nemesis Vs Zombie" Tak buď jsme Nemesisové,nebo Vyvolení,normální lidi,nebo normální zombie! Což je neférové,buď mód odstranit,nebo jej změnit asi nějak takto:
- Každý Human 320 hp,Každý vyvolený MiniGun+3000 hp,každý Zombie 3000 hp,do nezabití pokud zm zabijí vše jde normálně,Nemesisové 10000 hp, normálně! (Nemesisové beze změny)
----------------------------------------------------3. Návrh napsán--------------------------------
Mapy
Ráno se střídají neustále 2 mapy a to je Army_tn_beta3,Mill Camp
----------------------------------------------4. Návrh napsán----------------------------------------
Boti:
Mohly by boti doplňovat do počtu lidí "15" a na každé mapě!
-----------------------------------------------5. Návrh napsán----------------------------------------
Jak sami dobře víte v zm se vyžívám,jsem tam denně 4 hodiny,ale začínám si všímat chyb,nebo něco upravit by to chtělo tady to je!:
-Myslím,že by hráči ocenily,že by Terminátor,Hanibal Lector vydržel několik kol do zabití Firstem,více dole:
Terminátor:
Hanibal Lector:
--------------------------------------------------1. Návrh napsán--------------------------------
First
-Každý First crab,jump,climb apodobně,by mohl mít o 6 000 hp více!
---------------------------------------------------2. Návrh napsán-------------------------------
Vyvolení
- Lidi dost štve,že když je mód "Nemesis Vs Zombie" Tak buď jsme Nemesisové,nebo Vyvolení,normální lidi,nebo normální zombie! Což je neférové,buď mód odstranit,nebo jej změnit asi nějak takto:
- Každý Human 320 hp,Každý vyvolený MiniGun+3000 hp,každý Zombie 3000 hp,do nezabití pokud zm zabijí vše jde normálně,Nemesisové 10000 hp, normálně! (Nemesisové beze změny)
----------------------------------------------------3. Návrh napsán--------------------------------
Mapy
Ráno se střídají neustále 2 mapy a to je Army_tn_beta3,Mill Camp
----------------------------------------------4. Návrh napsán----------------------------------------
Boti:
Mohly by boti doplňovat do počtu lidí "15" a na každé mapě!
-----------------------------------------------5. Návrh napsán----------------------------------------
Doufám,že se Vám můj návrh líbil a trošku se na něj zadíváte "Každý rada dobrá,dokonce i ta špatná"
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Rady/přípomínky/nápady
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rady/přípomínky/nápady
Úplný súhlas s 1 a 2 .. keď už kúpim terma-hanna tak aspoň nech to nepadne na prvú šupu od HL. predsa na 200b treba 4 killy ..
-
CyberF - Kolemjdoucí
Návrh 1 - CT by pak byly skoro nesmrtelní, přibývaly by dohody, podle mě blbost. Neustále chcete aby jste byli nesmrtelní, tak si jděte hrát na Evolution. Ta hra je o odpočinku, ne o nějakém hraní na rank.
Návrh 2 - First dostává HP podle toho, kolik je na serveru lidí, podle mě má HP ideálně, aby hra byla vcelku vyrovnaná. A opět to co jsem psal k 1čce, zas chcete být nesmrtelní...
Návrh 3 - Taky jsem ten mód nesnášel, ale poté se mi docela zalíbil, hold je to o náhodě a někdy je taková "čistka zbraní" super.
Návrh 4 - Ano, nejde nominovat žádná mapa, máte jich na výběr 5, ale volíte pouze tyto 2. Každopádně jsem pro to, aby se mapy daly nominovat i ráno.
Návrh 5 - Nevim, nevim, podle mě by jich tam potom bylo moc a nebylo by to moc dobrý, ještě k tomu, když vemeš v potaz tu "inteligenci" botů...
Návrh 2 - First dostává HP podle toho, kolik je na serveru lidí, podle mě má HP ideálně, aby hra byla vcelku vyrovnaná. A opět to co jsem psal k 1čce, zas chcete být nesmrtelní...
Návrh 3 - Taky jsem ten mód nesnášel, ale poté se mi docela zalíbil, hold je to o náhodě a někdy je taková "čistka zbraní" super.
Návrh 4 - Ano, nejde nominovat žádná mapa, máte jich na výběr 5, ale volíte pouze tyto 2. Každopádně jsem pro to, aby se mapy daly nominovat i ráno.
Návrh 5 - Nevim, nevim, podle mě by jich tam potom bylo moc a nebylo by to moc dobrý, ještě k tomu, když vemeš v potaz tu "inteligenci" botů...
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
1. nárvh --> Zombie už dávno můžou mít víc HP, jenom si je stačí nakoupit.
2. návrh --> Stará ohraná písnička, prostě chcete, aby vás nikdo neporazil
3. návrh --> Ne ty mapy se nestřídají, to vy si je volíte a my to nemůžeme nijak ovlivnit.
4. návrh --> Nesmysl stačí, když doplňujou do 10, a když už tam jsou třeba 3 crabové boti tak je dost těžké je trefit, jelikož vypadjí jak se speedhackem.
K ničemu, hráči by se úmyslně reconnectovali. Takže by to ve výsledku nemělo žádný efekt.
2. návrh --> Stará ohraná písnička, prostě chcete, aby vás nikdo neporazil
3. návrh --> Ne ty mapy se nestřídají, to vy si je volíte a my to nemůžeme nijak ovlivnit.
4. návrh --> Nesmysl stačí, když doplňujou do 10, a když už tam jsou třeba 3 crabové boti tak je dost těžké je trefit, jelikož vypadjí jak se speedhackem.
Terminátor:
Hanibal Lector:
K ničemu, hráči by se úmyslně reconnectovali. Takže by to ve výsledku nemělo žádný efekt.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Síce je úctihodné, že myslíš na obe strany modu ( zm aj CT ) ale pre nás, ktorý sme robili posledný update je každý bod, ktorý si napísal premyslený a nastavený dobre.
1 - bolo povedané, hp sa prisposobuje počtu hráčov.
2 - v podsate tiež bolo zodpovedané, dobré kolo, ked je premnožených Termošov a hannibalov, čistku tam treba často.
3 - Ten mapcykel je nastavený takto už dlho preto, aby z rána a doobedia pritiahol hráčov na najoblubenejšie a najhranejšie mapy, potom myslím od 11 hod.( nepamatám, kolko to bolo presne nastavené ) si možete votovať zo všetkých máp. Každopádne mám v hlave návrh na zmenu votovania máp, pretože sa mal už dávno tento system zmenit, treba však požehnanie.
4 - Myslím, že nikde nieje nastavený taký počet botov a pochybujem, že sa to menit bude, ale servery ako evolution a darkness by to potrebovali - súhlasím
1 - bolo povedané, hp sa prisposobuje počtu hráčov.
2 - v podsate tiež bolo zodpovedané, dobré kolo, ked je premnožených Termošov a hannibalov, čistku tam treba často.
3 - Ten mapcykel je nastavený takto už dlho preto, aby z rána a doobedia pritiahol hráčov na najoblubenejšie a najhranejšie mapy, potom myslím od 11 hod.( nepamatám, kolko to bolo presne nastavené ) si možete votovať zo všetkých máp. Každopádne mám v hlave návrh na zmenu votovania máp, pretože sa mal už dávno tento system zmenit, treba však požehnanie.
4 - Myslím, že nikde nieje nastavený taký počet botov a pochybujem, že sa to menit bude, ale servery ako evolution a darkness by to potrebovali - súhlasím
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Už sa tu kolegovia síce vyjadrili a s oboma naprosto súhlasím, ale predsa len niečo doplním.
1. Ako písal Niggas, tak HP Firsta sa prispôsobuje podľa počtu hráčov, a to napr. tak, že keď je na servery 10 hráčov má first menej HP ako keď ich tam je 32.
2. Je to o náhode a mód sa vždy hodí
. Je to ako s firstom, tiež si ho nevolíte, a nevieš kedy kto bude first...
3. Keď tam hodíme iné mapy, tak sa servery vyprázdnia. Mapy si volíte vy nie my. Pokiaľ chcete inú mapu tak si ju zvolte
.
4. Toto nie, úplne stačí tých 12 či 10. Aj tak z nich dostávate len body. A keby bolo na servery stále 30 botov (podľa počtu) tak by sa vám tie body zarábali moc ľahko, nakoľko logika botov nie je nič extra.
Odpovede si tu dostal. Tému nechám ešte chvíľku otvorenú a nechám aby sa tu vyjadrili admini ZM
.
1. Ako písal Niggas, tak HP Firsta sa prispôsobuje podľa počtu hráčov, a to napr. tak, že keď je na servery 10 hráčov má first menej HP ako keď ich tam je 32.
2. Je to o náhode a mód sa vždy hodí

3. Keď tam hodíme iné mapy, tak sa servery vyprázdnia. Mapy si volíte vy nie my. Pokiaľ chcete inú mapu tak si ju zvolte

4. Toto nie, úplne stačí tých 12 či 10. Aj tak z nich dostávate len body. A keby bolo na servery stále 30 botov (podľa počtu) tak by sa vám tie body zarábali moc ľahko, nakoľko logika botov nie je nič extra.
Odpovede si tu dostal. Tému nechám ešte chvíľku otvorenú a nechám aby sa tu vyjadrili admini ZM

[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
-
MeTeOr4z - Spamerův sluha
Podle mě je vše co napsal blbost.
tohle bylo myslím že před updatem, vždy když přežil hanibal nebo term kolo, tak příští kolo měl o polovinu miň hp...
Což bylo nevýhodné pro zm (spawn > kill > spawn > kill > spawn >kill > ...).
Mapy si volite sami, většina co si stěžuje ohledně map (že se točej dokola 3 nebo 4 stejné mapy), je pak vidím jak zrovna oni volej ty samé mapy dokola...
Vyvoleni VS Nemesis
Ten mod je určen spíš pro čistku od zbrani, misto toho abych ho dělal jednodušší, bych vrátil zpět mod kdy se objevil 1 Nemesis po dosažení nějakého počtu Termu/Hani na serveru ( to jsem už říkal na poradě )
Boty bych nechal tak jak jsou, lehce se na nich farměj body, takže větší počet botu = rychlejší body...
Terminátor:
Hanibal Lector:
tohle bylo myslím že před updatem, vždy když přežil hanibal nebo term kolo, tak příští kolo měl o polovinu miň hp...
Což bylo nevýhodné pro zm (spawn > kill > spawn > kill > spawn >kill > ...).
Mapy si volite sami, většina co si stěžuje ohledně map (že se točej dokola 3 nebo 4 stejné mapy), je pak vidím jak zrovna oni volej ty samé mapy dokola...
Vyvoleni VS Nemesis
Ten mod je určen spíš pro čistku od zbrani, misto toho abych ho dělal jednodušší, bych vrátil zpět mod kdy se objevil 1 Nemesis po dosažení nějakého počtu Termu/Hani na serveru ( to jsem už říkal na poradě )
Boty bych nechal tak jak jsou, lehce se na nich farměj body, takže větší počet botu = rychlejší body...

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
Ak by som sa mohol vyjadrit k tejto teme, hlavne ku modu Nemesis vs vyvoleni + human, zombie tak by som doplnil
Tento mod je hlavne o spolupraci medzi hracmi ci uz zombie alebo human ... vyvoleni maju chranit humanov, zombie maju cistit miny aby vyvoleni mali lepsiu poziciu na zabijanie.
Moj napad by bol ak by ste chceli aby zostala ta cistka zbrani tak skor dat mod kde budu len Nemesisovia a len vyvoleni ... s tym ze by sa im upravili HP a urobil by sa pomer nemesis vs vyvoleni napr. 30:70 alebo 40:60 ...
Priklad: Kazdy nemesis bude mat 4000 hp ... kazdy vyvoleni bude mat 1000 hp
Tod moj napad
Tento mod je hlavne o spolupraci medzi hracmi ci uz zombie alebo human ... vyvoleni maju chranit humanov, zombie maju cistit miny aby vyvoleni mali lepsiu poziciu na zabijanie.
Moj napad by bol ak by ste chceli aby zostala ta cistka zbrani tak skor dat mod kde budu len Nemesisovia a len vyvoleni ... s tym ze by sa im upravili HP a urobil by sa pomer nemesis vs vyvoleni napr. 30:70 alebo 40:60 ...
Priklad: Kazdy nemesis bude mat 4000 hp ... kazdy vyvoleni bude mat 1000 hp
Tod moj napad

-
Georgeton - Amatér
Preco je to stale o humanoch a ich killoch voci zombie? Mna bavi hrat aj za frosta a ked huntim ludi mi zbytocne pocita umrtia do ranku a potom to vyzera, ako keby ludia co hraju aj za zombie, boli lamy.
Cize ked sa naschval necham nakazit a hram za zombie, tak sa mi do ranku pocitaju len umrtia, nic viac? Dalo by sa to nejak nastavit, ze by sa do ranku pocitali aj nakazenia ludi? Sice ma momentalne nic nenapada ako, ale tak mozno niekto vie...
Cize ked sa naschval necham nakazit a hram za zombie, tak sa mi do ranku pocitaju len umrtia, nic viac? Dalo by sa to nejak nastavit, ze by sa do ranku pocitali aj nakazenia ludi? Sice ma momentalne nic nenapada ako, ale tak mozno niekto vie...
-
keron - Zkušený
keron píše:Preco je to stale o humanoch a ich killoch voci zombie? Mna bavi hrat aj za frosta a ked huntim ludi mi zbytocne pocita umrtia do ranku a potom to vyzera, ako keby ludia co hraju aj za zombie, boli lamy.
Když umíráš za ZM tak se ti umrti do ranku nepočítají .

-
kironet - Zkušený
kironet píše:

Umrtí do ranku se ti počítají jenom za Zombie

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Quick píše:kironet píše:
A je to přesně naopak jak jsi to napsal
![]()
Umrtí do ranku se ti počítají jenom za Zombie
To neni Pravda, kdyz umres uz jako zm, tak se ti to nepocita. Ani do score se ti nepocita umrti za ZM, jen kdyz umres za humana.

-
kironet - Zkušený
kironet píše:
To neni Pravda, kdyz umres uz jako zm, tak se ti to nepocita. Ani do score se ti nepocita umrti za ZM, jen kdyz umres za humana.Si to zkus az nekdy za rok zajdes na ZM
Mam to odzkoušený už tak 100x

-
Quick - Profesionál
Quick píše:kironet píše:
To neni Pravda, kdyz umres uz jako zm, tak se ti to nepocita. Ani do score se ti nepocita umrti za ZM, jen kdyz umres za humana.Si to zkus az nekdy za rok zajdes na ZM
Mam to odzkoušený už tak 100xvždy, když umřeš za ZM, tak se ti do ranku připočte smrt, do tabulky se score ne, ale do ranku jo
Hmm.. tak proc se nestresuju kdyz umiram za zm? Nikdy jsem si nevsilm aby se mi pripocetla do ranku smrt za ZM

-
kironet - Zkušený
Nehádejte se tu.
Quick má právdu.
Jedině když umřeš bz a pár dalšími výjimkami, tak se ti za zombie nepřipočte smrt do ranku.
Do score je to samozřejmost, že tam se nepočítají žádné killy ani smrti. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2