Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Nejlepší moment Jailbreaku?

Příspěvekod PetaKazi » 28 čer 2014, 14:13

Zažili jste něco, na co ještě budete dlouho vzpomínat?
Nějaká srandovní, legendární, a nebo dokonce neuvěřitelná příhoda?

Sdílejte své zážitky právě zde :-)
Ať se pobaví i ostatní!

S pozdravem...

-Kazi.
PetaKazi
Amatér
Amatér

Nejlepší moment Jailbreaku?

od Rumcajz » 28 čer 2014, 14:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nejlepší moment Jailbreaku?

Příspěvekod Hoover » 28 čer 2014, 14:34 VIP

No samozrejme... Stretol som Kaziho :D
Ale tak, asi moment keď sme mali na serveri maďara :D
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod WARNING » 28 čer 2014, 15:23 VIP

Ja som Kaziho nestretol... nemám najlepší moment :D ale nie
Najsrandovnejší bol keď sa hral turnaj TJBP a menili sa mapy. Medzi tým bol server chvílku nezamknutý a jeden hráč to stihol a pripojil sa. Asi nevedel že sa niečo hrá a hneď sa dal k CTčkam. Začalo nové kolo všetci mu písali že nech odíde a on zrazu: Ja mám mikrofon, mám mikrofon. :D
Ešte mám jeden na ktorý nikdy nezabudnem ale to nie je zrovna šťastný :D
Bol som asi prvý krát simon a niekto chcel doplniť lebo dostal FA. Písal to tam asi 5 minút no ja som vôbec nevedel ako sa to robí tak som ho ignoroval, no po chvílke ma admin grabol že či čítal chat a bum so mnou o zem :D Bolo to asi pred rokom takže už viem ako doplniť :D
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dyki » 28 čer 2014, 17:18

yy raz som zobral simona a dával dával som príkazy a akosik nikto nepočuval a všetci namna čumeli že čo sa robí a ja som začal T zabíjať jeden po druhom a som si vravel akí su "dementi" ked nevedia splnit jednoduché príkazy a potom pozerám že nemám zapnutý mik :D
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 28 čer 2014, 17:44 VIP

Asi 2,5 roku zpátky, jsme byli na serveru 3 (Já, Black Police a Kingsley) a řekl jsem, že si dáme otázky. Tak jsem dal otázku "Hlavní město ČR." + byli zapnuté mikráky ať není nuda :D Tak a jak jsem položil tu otázku, tak Black Police to řekl do Micu a Kingsley to psal do chatu a jak do Black Police řekl, tak Kingsley nedopsal do chatu, ani to "Praha" a jak to chtěl říct do voicu, tak řekl Bratislava :D :D :D Nejvíc výbuch na JB´s ;)
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod WARNING » 28 čer 2014, 21:55 VIP

Som si ešte spomenul z dneška:
Hrala sa mapa jb_snow, bol som simon a robili sme niečo s väzňami v klietke a potom sme išlie von tam okolo hudby. Ideme bližšie, nikdo nikde, zrazu započujem hudbu a uvidím tam 3 CTčka. Asi si tam robili diskotéku :DD
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod l0wShine » 30 čer 2014, 07:11

Mňa najviac zabavilo keď som lapil v klietke na mape snow Simona s pár CTčkami a full veznami v klietke, zavrl ju a spustil náhodu. Garlin miesto toho aby im otvoril sa začal smiať. :twisted: :lol: Než stihli klietku CT otvoriť, tak už bol Simon dávno mrtvý.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Cecooo » 30 čer 2014, 14:12 VIP

U mňa vyhráva príhoda, keď bola sobota večer a na servery tak 14 ľudí a u CT jeden malý škriekajúci kid. Povedal som Simonovi nech mi zapne mikrofón : Keď ho zapol, tak som sa neovládol a zdissoval to chudák malé dieťa a k tomu som mu povedal nech mi zavolá mamu k mikrofónu - On ju fakt zavolal.... Celý server v kŕčoch :D
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod BWERN » 01 črc 2014, 06:58

Na JB3 byl Němec
Byl simon , dávál příkazy , nikdo nerozuměl , padali MFK :D
BWERN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Diesko » 01 črc 2014, 22:41

Nejlepších jich bylo hodně :D

Např. asi před rokem když jsem byl ještě NS hráč, tak nás asi 5 bylo na serveru ve 3 v noci. Byly jsme tam samy a nějak se nám to ztrhlo v "anarchii" :D
Dělaly jsme si co jsme chtěly a sajmonovi to bylo fuk :D zkoušely jsme třeba něco, co by jsme nikdy nezkusily jako VDčka :D hlavně na mapě rats. Třeba nějaký ty skoky do vody a tak. Pak jsme si vydělaly pár bodů a snažily jsme se koupit vše, co jsme jen mohly :D

Nebo dneska mi stalo na JB#4, že jsem na mapě andaman dával atrakci s rozboxováváním toho plynu. Nakonec do toho jedno CT střelilo a vybouchlo to. Já neviděl kdo to byl, ale jeden hráč mi napsal na steam že to byl ten hráč. Já ho neviděl ale on se mi podstatě usvěčil sám :D akorát z něčeho jiného. Když jsem se ptal kdo do toho střelil, tak to CTčko mi odpovědělo "Já to nebyl, já byl támhle u bazénu a hrál si". No co jsem asi udělal? :D Sprdnul jsem ho že si nemá co hrát a hodil jsem ho k T :lol:
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Symbio » 01 črc 2014, 23:49

Stalo se mi to pře pár dny... Dal jsem poslední reakci na skok a ten, co byl poslední, šel se mnou na střechu(jb_rush)... No tak já jsem šel s ním a měl jsem asi 70 hp(on asi 20+-) a nařídil jsem mu, at skočí...Byli jsme na kraji střechy a tak mě začal boxovat, já jsem uskočil(že uhnu na kraji, fuck the logic co? :lol: ) Ve vzduchu jsem mu dal hlavu a pak se zabil... kdybyste viděli ten záchvat, co přišel na nové kolo od všech(včetně mě)... :D No prostě záchvaty jak svin :lol:

A nebo se hrála jb_snow a já byl s vězni na střeše... vzal jsem si scoutku a že ji hodím teroristovi, který stál na okně a samozřejmě jsem se netrefil a scoutka mi spadla dolů... Chytl jsem nepředstavitelný záchvat asi na 5 minut, kde se zasmálo dost lidí... Pak jsem šel po žebříku dolů a co neudělám? SKočím omylem dolů a nechám si 1hp... Opět nepředstavitelný buchet z mojí strany asi na další 2 minuty :D :lol: :lol: :lol: Prostě krása včera :D
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nerwi » 02 črc 2014, 23:36

Tak zvané (G)old Time..

Terorista si kupí převlek a celou dobu si hraje na CTčko, potom, když byl poslední dva vězni tak dal Simon nech najde toho posledního, mezitím admin kontroloval mikrofony a zeptal se ji toho teroristy jestli má mikrofon, samozřejmě neodpovídal no a jebnul ho o zem a všichni tam chcípali smíchy..
Nerwi
Drbna
Drbna

Zpět na JailBreak Servery