• Stránka 1 z 1
Nedá sa mi niekedy pripojiť na server JB7
Ahoj, chcel by som sa opýtať prečo keď sa pripojím na JailBreak7 mi napíše že "Disconnect, Could Connect To Server. Neviete čo to je? ďík
-
hujco - Kolemjdoucí
Nedá sa mi niekedy pripojiť na server JB7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nedá sa mi niekedy pripojiť na server JB7
Zkus smazat mapy s CS 1.6,, Ale nemazej ty výchozí jako jsou dust atd
/ reinstaluj si CSko/ Stáhni si CSko od Gamesites.cz / https://github.com/ValveSoftware/steam- ... issues/888 / http://www.ehow.com/how_7763727_counter ... blems.html

asdasdas
-
cunik - Profesionál
mám Steam..
-
hujco - Kolemjdoucí
Robí ti to len na JB mapách?
Ak hej tak skús tie mapy vymazať a nechať ich stiahnuť znova.. malo by to tak fungovať
Ak hej tak skús tie mapy vymazať a nechať ich stiahnuť znova.. malo by to tak fungovať

-
WARNING - Mistr
Zdravím,
Tento problém môže mať viacero dôvodov , jedným a častým môže byť nestabilný ping. Ukazuje ti v "servers" aký máš ping ?
Ďalej môžeš skúsiť vypnúť bránu firewall a napojiť sa na server. Keď ťa vyhodí zo servera s tou chybou tak skús otvoriť konzolu či tam niečo nie je podrobnejšie , ak hej , odscreenuj a hoď to sem.
S jailbreakom by to nemalo mať nič spoločné. Môže to byť náhoda , že prave vtedy , keď skúšaš JB7 máš lagy.
Tento problém môže mať viacero dôvodov , jedným a častým môže byť nestabilný ping. Ukazuje ti v "servers" aký máš ping ?
Ďalej môžeš skúsiť vypnúť bránu firewall a napojiť sa na server. Keď ťa vyhodí zo servera s tou chybou tak skús otvoriť konzolu či tam niečo nie je podrobnejšie , ak hej , odscreenuj a hoď to sem.
S jailbreakom by to nemalo mať nič spoločné. Môže to byť náhoda , že prave vtedy , keď skúšaš JB7 máš lagy.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Skus reainstall cs-ka >D
-
kiko22 - Amatér
• Stránka 1 z 1