• Stránka 1 z 1
Sleeping Dogs
Ahoj,
mám proglém se hrou sleeping dogs vím že to můj PC rozjede protože menu jede na 60 fps a měřil jsem si počítačové paramentry a jde to.Ale když dám new game tak se to chvíli načítá a potom se to lagne a nic.Prosím o pomoc
ta hra se mi velmi líbí a chci ji hrát.S pozdravem GlenCoco
mám proglém se hrou sleeping dogs vím že to můj PC rozjede protože menu jede na 60 fps a měřil jsem si počítačové paramentry a jde to.Ale když dám new game tak se to chvíli načítá a potom se to lagne a nic.Prosím o pomoc

[extraVIP]Avatar Battle #1
[extraVIP]Call of Duty #1
[extraVIP]Zombie Night #1
[VIP]Jail Break #9
Nick:GlenCoco
[VIP]Jail Break #9
-
glencoco - Pokročilý
Sleeping Dogs
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sleeping Dogs
ak mas hru kupenu, odporucam Ti oficialnu podporu hry... ak nie, tak ti s tym nepomoze nikto, lebo chyba moze byt hocikde (doslova hocikde, zly subor, crack, atd...).
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
Ano ano mám hru koupenou skusím oficiální stránky.
[VIP]Jail Break #9
[VIP]Jail Break #9
-
glencoco - Pokročilý
A máš nejnovější ovladače pro GPU ? Protože nedávno jsem zjistil to samé, ale u jiné hry.

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
To, ze menu fici na 60 fps este nic neznamena. Ale k veci. Skusil by som urcite update ovladacov gpu ako podotkol hore kolega
a nasledne "cistu instalaciu". Cize odinstalovat celu hru a zmazat vsetko co po nej ostane a potom opat nanovo nainstalovat. Vela stastia. 

-
unix - Amatér
Já už jsem to odinstalovával už tak 8-krát ale nic a to už před vaší radou ale nechápu jak updatovat ovladače GPU.
[VIP]Jail Break #9
[VIP]Jail Break #9
-
glencoco - Pokročilý
glencoco píše:Já už jsem to odinstalovával už tak 8-krát ale nic a to už před vaší radou ale nechápu jak updatovat ovladače GPU.
GPU = Graphics Processing Unit (zjednodusene graficka karta)
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
glencoco píše:Já už jsem to odinstalovával už tak 8-krát ale nic a to už před vaší radou ale nechápu jak updatovat ovladače GPU.
No ale napriklad ak to odinstalujes, nie vzdy sa musia zmazat vsetky data/subory hry. Niektore mozu v PC ostat a tie mozu byt problemove. Preto sa treba uistit ci sa zmazalo vsetko a ak nie tak to zmazat rucne a instalovat opak. A k tomu update-u. Musis zistit aky mas typ grafickej karty. Napr program Aida64 ti v tom moze pomoct. A potom na dany typ najst ovladace na graficku kartu na strankach vyrobcu. Pripadne ak si vlastnikom steam konta a mas AMD Readon, tak samotny update dokaze spravit aj steam.
-
unix - Amatér
• Stránka 1 z 1