TeamSpeak

Příspěvekod Symbio » 22 čer 2014, 21:46

Ahoj, potřeboval bych pomoct... kdykoliv si chcu zapnout TS, ukáže mi toto (viz. foto), ani reinstall nepomohl...
Prosím o jakoukoliv radu
Btw: Narážky typu: Jéééžííííš to je trapák, on má WIN XP apod. mne nezajímají... :roll:
http://imgbank.cz/q0Y
Děkuji
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

TeamSpeak

od Rumcajz » 22 čer 2014, 21:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TeamSpeak

Příspěvekod PajaS » 23 čer 2014, 11:16

Tak tyto errory vznikají poškozenou knihovnou v systému windows. Buď můžeš zkusit nějaký repair tool na fixování takových to problémů či opravnou instalaci Windows.
Co jsem ale hledal, dočetl jsem se, že tyhle errory vznikají u starých typů procesorů.
Můžu se zeptat na tvůj typ CPU?
ObrázekS. Admin RC||ObrázekMC Supp. kapitan||ObrázekPC Support||ObrázekMC EM - RC||
ObrázekFB Admin
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PajaS
Drbna
Drbna

Příspěvekod Symbio » 23 čer 2014, 11:58

PajaS píše:Tak tyto errory vznikají poškozenou knihovnou v systému windows. Buď můžeš zkusit nějaký repair tool na fixování takových to problémů či opravnou instalaci Windows.
Co jsem ale hledal, dočetl jsem se, že tyhle errory vznikají u starých typů procesorů.
Můžu se zeptat na tvůj typ CPU?

AMD Sempron 2800+
To s tím starším procesorem nebude pravda, před tím mi to normálně jelo... Nedávno jsem reinstalloval windows...
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PajaS » 30 čer 2014, 11:16

No nevím nevím....procesor z roku 2005 podporující paměti DDR, cache 256kb, výrobní proces 90nm se socketem z roku 2003...není nejnovější...stačí do TSka dát nějakou novou aktualizaci nepodporující tvé jádro a jsi v ....víš kde...
ObrázekS. Admin RC||ObrázekMC Supp. kapitan||ObrázekPC Support||ObrázekMC EM - RC||
ObrázekFB Admin
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PajaS
Drbna
Drbna

Příspěvekod Symbio » 30 čer 2014, 17:50

Tak, a ted mi řekni, co s tím, mě nezajímá nic o mojem procáku, ale co s tím udělám :D :oops:
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod R4gn4r0K » 30 čer 2014, 19:08

Symbio píše:Tak, a ted mi řekni, co s tím, mě nezajímá nic o mojem procáku, ale co s tím udělám :D :oops:

okay, kedze ta nezaujimaju rady, ktore dostavas, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Vyriešené topicy